Sayfa 1338 Toplam 1340 Sayfadan BirinciBirinci ... 338 838 1238 1288 1328 1336 1337 1338 1339 1340 SonuncuSonuncu
Toplam 33486 adet sonuctan sayfa basi 33,426 ile 33,450 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Þenol Güneþ | Teknik Direktör

ensar_61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Yaþ
    31

Þenol Hocayý burdaki birçok arkadaþýn aksine sever sayarým.taraftarýn gözünde deðeri düþmüþken böylesine bir kaos ortamýna girmesi deli cesareti.bu yönetimin altýnda çalýþmayý kabul edene kadar da kendisinin zeki bir insan olduðunu düþünürdüm.baþarýlý olmasýný çok istiyorum ama mevcut yönetim anlayýþýyla uzun süreli bir birliktelik olmasý pek olasý gelmiyor.her þeye raðmen bu yönetim gidene kadar hangi teknik direktör olursa olsun eleþtirmeme kararý aldým kendimce.kendisine baþarýlar diliyorum

Emre Çömez - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Yaþ
    30

Sports Digitale
    @SportsDigitale
    ✅ Hüseyin Çimþir, Þenol Güneþ’in yardýmcýsý oldu.

�� @SAFA canK

jpositve - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika

vakti zamaninda su basin toplantisinda epey sabirla Tumer Metini dinledi. Tumer de sanki milli takim cok umrunda, vskti zamaninda sirf askerlikten yirtmak icin once Yunanistan 1.liginde sonra 2.liginde oynayan baskasi. Sirf kendisini Senol Gunes milli takim hocaligi doneminde milli takima cagirmadi diye intikam almaya calisiyordu. Senol hoca da epey sabirli adammis. Senol hocaya yaptigi gibi Fatih Terime asla yapamaz. Bir de Senol hoca icin lobili diyorlar. Lobili adam su tip durumlarla ugrasir mi? Vakti zamaninda Milli takimda Hamit Altintop arkaaindan kuyusunu kazmasa son dunya sampiyonu Fransa ile Hollandayi yenen hoca devamini getirip yine iyi isler yapacakti. Hami Mandýralý da Senol hocaya twpkili cunku milli takimda calistigi donemde milli takimda Hamiye bir gorev vermedi. Fatih Terim Hamiye istedigi gorevi verdi o yuzden Hami icin Terimden iyisi yok.

https://eksisozluk.com/entry/164078569

https://www.facebook.com/story.php?s...8&locale=tr_TR
    Konu jpositve tarafýndan (05.09.2024 Saat 00:21 ) deðiþtirilmiþtir.

makbernatsu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Eðer bjk yi yenip güzel bir baþlangýç yapabilirse çoðu þey bir anda da deðiþebilir...

Mustafa ÖZDEMÝR - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    34

inþallah baþarýr

no NAME - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hatay

Trabzonspor taraftarlarýyla ilk buluþmandaki Tshirtün ve ayakkabýlardaki renk tercihine þapka çýkarýyorum. BÜYÜKSÜN !!!
    .

Nereden
    Kuzey Amerika

Istanbul donusu havaalininda vip cikisi az taraftar karsilamis kendisini. Her futbolcuyu 100 kisiden fazla sekilde karsilamaya giden taraftar gruplari, Senol hocayi karsilama geregi hissetmemis. Senol hoca da sanki istemeyerek zorla hoca yapilmis gibi hali var. Zaten kulup takimi yerine herhangi bir milli takim calistirma istegi bilinen birseydi. Kolay degil 70 yas ustu birinim her gun sabah erkenden kalkmasi antremana gitmesi falan. Senol hoca basarili olsun veya olmasin uzun sure bizde hocalik yapacagini ve yapmak isteyecegini dusunmuyorum. Biraz calisir sonra kenara cekilir bir ulkeden milli takim hocaligi bekler bence.

https://m.facebook.com/story.php?sto...00064517001510

crixus_61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diðer
    Yaþ
    33

Sevdiðim ya da desteklediðim bir isim deðildi, Hayýrlý olsun. Umarým baþarýlý olur.

Nereden
    Almanya

Senol Günes Trabzonsporun birinci lig´e cikisindan bu yana takimin icinde olmus, kazandiklariyla , takima verdikleriyle ve hepsinden önemlisi kisiligiyle takimin yasayan tarihi gibi birsey. sadece son sampiyonlukta yoktu hoca ve bu insana burada kimi insanlarca yazilanlara bakinca hayret etmemek elde dgil.

bazilari cok kirginmis, bazilari sinirliymis, kimisinin de icine sinmiyormus falan. bu sahislarin taraftar olma disinda da herhangi bir baglantilari yok kulüple, muhtemel faydalari da iki forma, bir kombine almaktan ibaret ve takimin 7 sampiyonlugunda pay sahibi, direkt katkisi olan insana laf edebilme cüretindeler.

Halbuki sadece gecmis dönemlerde, buna leekens sonrasi takimi aldigi dönem de dahildir, bize hep güzel oyun seyrettirmis, takimin ruhuna yakisir taktikle sahaya cikmis birinsan, kaldigi faal Futbol yasaminda da 6 sampiyonlugu var Trabzonsporla Senol Günes hocanin.. Bana kimse ziya dogandan ersun yanaldan, avcidan bahsetmesin. hoca olarak, insan olarak ve önemlisi de Trabzonsporlu olarak bunlarin hepsini terazinin bir kantarina hocayi digerine koyun,yine hoca bunlara cok agir gelir, agir basar.
    Hocaya su an yapilan benzer elestirileri insanlar Özkan Sümer icin de yapiyorlardi, ki benim icin Sümer, Özyazici ve senol günes bu takimin üst akli denebilecek insanlardir. su anda elimizde bun üc insandan bir senol günes kaldi ve degerini bilmiyoruz onun. bilmeyenlere de hatirlatayim, Sümer hoca da kisa bir dönem galatasaray`i calistirmistir ancak bu onun trabzonsporlulugunu sorgulatmaz. Hoca Besiktasta sampiyonluk yasamis ve o dönem profesyonel olarak calistigi camiayi sahiplenmis. olay bundan ibaret, ancak bazi kendini bilmez ukalalar hocaya buradan saldiriyorlar. ben de son söz olarak diyorum ki hoca besiktas basinda bordo mavi kravatindan vazgecmedi ve bu benim icin cok güzel bir semboldur.

Bence hocaya herhangi bir sebepten laf edecekler önce bir agizlarini,dillerini persil ile, veya tinerle yikasinlar ,temizlensinler, paklansinlar, ondan sonra hocaya dair bir sey diyebilirler mi onu konusuruz.

Nereden
    Bursa
    Yaþ
    30

61saat @61saat
    ·
    4d
    Trabzonspor'da Teknik Direktör Þenol Güneþ'in yardýmcýsý olarak göreve baþlayacak olan Hüseyin Çimþir bu akþam antrenmanda yer alacak.

Ertan 51 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niðde
    Yaþ
    54

Hep hikaye dinliyoruz, gerçekleri görmek için üstte Çizio hoca güzel bi öneride bulunmuþ,

Þenol hocaya sorsunlar bakalým ne diyecek,
    Ama cevabý uzatýp eveleyip gevelemeyecek,

2010/2011 þampiyonu kim,
    Trabzonspor yada þikebahçe,

Kýsa ve net olsun cevap,

cevaba göre Maþallah bilumum temizlik maddeleri ile yýkanýp tertertemiz olmuþ aðýzlardan çýkan fikirlere saygý duyalým.
    Þike yapanýn,þikecileri kollayanýn,þikeye þike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasýný versin inþallah.

Nereden
    Kuzey Amerika

Ergin keles in de Senol Gunes in yardimcisi olarak Trabzonspora geri donecegi soyleniyor. Besiktas da son doneminde yardimciiarindan Eren Safak ile Bayram Bektas yoklar bu kez. Yine o donemden Seref Cicek ve Mehmet Kulaksizoglu ekibinde. Bunlarin yaninda Huseyin Cimsir, Tolga Zengin ve Ergin Keles de ekibin icinde olacakmis.

Senol hocanin yardimci antrenor tercihleri de hep cok ilginc oldu. Besiktasta son doneminde Burak Yilmazi yardimcisi yapti. Ibrahim Toraman ile tekrar Tamer Tuna gundeme gelmisti. Daha oncesinde yine Besiktasta Guti Hernandez ile Ilhan Mansizi yardimcisi yapmisti. Milli takimda ise yanina Emre Belozoglu nu getirmek istediyse de o is son anda yatti ve yerine kimseyi almadi.

Senol hoca madem ekibine eski isimleri aliyor o halde Yattara, Tayfun Cora, Giray Kacar, Abdullah Ercan, Ogun Temizkanoglu gibi isimlerden de ekleme yapsin. Onun haricinde Ergin Keles in altyapidayken meridyen kupasinda gol krali oldugunu ve o donem Galatasaray in kendisini istedigini biliyordum. Ama Benzema ve Menez ile gol kralligini paylasip Akcabatsebata kiralik gittigini bilmiyordum. O donem genc yetenekler harcanabiliyordu Ali Sen Kandil vardi o da harcandi gitti.

https://forum.bordomavi.net/showthre...=1#post1927423

https://www.haber61.net/amp/trabzons...o-h576191.html

arda.61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Geçmiþte verdiði demeçleri ve kaos anlarýnda Trabzon'u tercih etmemesiyle sürekli olarak eleþtirmiþtim kendisini. Ancak bu camiadan belki de en çok uzaklaþtýðý bir zaman da belki paradan sebep belki doðduðu þehre olan borcundan sebep geri dönme kararý almasýyla yinede saygýyý hakettiðini düþünüyorum. Destekleyeceðim ve umarým baþarýr. Ayrýca baþkanýn karþýsýnda dengeleyici bir güç olcaðýný bilmekte rahatlatýcý yalan yok.

doc holliday - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Afrika
    Yaþ
    43

Ýdman fotolarý nerde hozamýn
    THE NORTH REMEMBERS

Nereden
    Bursa
    Yaþ
    30

61saat @61saat
    ·
    8d
    Teknik Direktör Þenol Güneþ yönetimindeki Trabzonspor yarýn çift antrenman yapacak.

Tatar Kemal - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    48

Þenol hocanýn ve Hüseyin Cimþir'in yüz ifadeleri her þeyi anlatýyor sanýrým. bu takýmla iþimiz var!..

Nereden
    Güney Amerika
    Yaþ
    30

böyle bir deðerimiz varken halen daha takýmý gidip kimlere emanet ediyoruz. valla þaka gibi. baþka bir kulüpte böyle bir isim olsa adamýn her yere heykelini dikerlerdi.

ÖmürKaradeniz61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Þöyle bir olay da var senin Hüseyin, Yattara, Tolga, Þota,Abdullah,Ogün gibi yerli yabancý deðerlerin var ne iþi var bu kulüpte Mustafa sarpýn, önder karavelinin,Orhan Akýn felan.

Sefer A. - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fransa
    Yaþ
    33

Alýntý no NAME Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Trabzonspor taraftarlarýyla ilk buluþmandaki Tshirtün ve ayakkabýlardaki renk tercihine þapka çýkarýyorum. BÜYÜKSÜN !!!
    akjhakjhajkhahja
    sahaya sürekli alternatif siyah formayla çikmamizi istemesin ?
    Alýntý blues Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Senol Günes Trabzonsporun birinci lig´e cikisindan bu yana takimin icinde olmus, kazandiklariyla , takima verdikleriyle ve hepsinden önemlisi kisiligiyle takimin yasayan tarihi gibi birsey. sadece son sampiyonlukta yoktu hoca ve bu insana burada kimi insanlarca yazilanlara bakinca hayret etmemek elde dgil.

bazilari cok kirginmis, bazilari sinirliymis, kimisinin de icine sinmiyormus falan. bu sahislarin taraftar olma disinda da herhangi bir baglantilari yok kulüple, muhtemel faydalari da iki forma, bir kombine almaktan ibaret ve takimin 7 sampiyonlugunda pay sahibi, direkt katkisi olan insana laf edebilme cüretindeler.

Halbuki sadece gecmis dönemlerde, buna leekens sonrasi takimi aldigi dönem de dahildir, bize hep güzel oyun seyrettirmis, takimin ruhuna yakisir taktikle sahaya cikmis birinsan, kaldigi faal Futbol yasaminda da 6 sampiyonlugu var Trabzonsporla Senol Günes hocanin.. Bana kimse ziya dogandan ersun yanaldan, avcidan bahsetmesin. hoca olarak, insan olarak ve önemlisi de Trabzonsporlu olarak bunlarin hepsini terazinin bir kantarina hocayi digerine koyun,yine hoca bunlara cok agir gelir, agir basar.
    Hocaya su an yapilan benzer elestirileri insanlar Özkan Sümer icin de yapiyorlardi, ki benim icin Sümer, Özyazici ve senol günes bu takimin üst akli denebilecek insanlardir. su anda elimizde bun üc insandan bir senol günes kaldi ve degerini bilmiyoruz onun. bilmeyenlere de hatirlatayim, Sümer hoca da kisa bir dönem galatasaray`i calistirmistir ancak bu onun trabzonsporlulugunu sorgulatmaz. Hoca Besiktasta sampiyonluk yasamis ve o dönem profesyonel olarak calistigi camiayi sahiplenmis. olay bundan ibaret, ancak bazi kendini bilmez ukalalar hocaya buradan saldiriyorlar. ben de son söz olarak diyorum ki hoca besiktas basinda bordo mavi kravatindan vazgecmedi ve bu benim icin cok güzel bir semboldur.

Bence hocaya herhangi bir sebepten laf edecekler önce bir agizlarini,dillerini persil ile, veya tinerle yikasinlar ,temizlensinler, paklansinlar, ondan sonra hocaya dair bir sey diyebilirler mi onu konusuruz.
    Buna forumdaki baska arkadaslar cevap versin zahmet olmazsa, ben sövmeden edemem bu mesaja
    Trabzon futbolunun kralý, Ahmet Suat Özyazýcý

Nereden
    Almanya

Alýntý Sefer A. Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    akjhakjhajkhahja
    sahaya sürekli alternatif siyah formayla çikmamizi istemesin ?

Buna forumdaki baska arkadaslar cevap versin zahmet olmazsa, ben sövmeden edemem bu mesaja

Cap bu iste! Daha fazlasi degil! Bu adam muhtemelen hocaya saydiriyor falan ancak küfürsuz der yazamayacagini itiraf edecek kadar kit akilli...
    Küfür etmeden cevap yazamazmis! Sen yazma zaten! Senden cevap yazmani ya da yorum yapmani isteyen oldu mu?
    Ha! Konu küfürse Sanma ki bir Tek sen küfür edebilirsin! Önce bir karsindakilere saygili olmayi ögren ergenlikten cik, sonra Gel. O Zaman konusuruz.
    Konu blues tarafýndan (06.09.2024 Saat 00:58 ) deðiþtirilmiþtir.

Emirhan Uludüz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    30

Hüseyin hocanýn yardýmcý olmasýna sevindim. Ünal'ýn kovuluþu sonrasý hocalýðý kabul ediyor olmasý herkes için Ünal'ýn arkasýndan iþ çeviriyormuþ algýsýna sebep olmuþtu ancak röportajlara da bakabilirsiniz kendisiyle fikir alýþveriþi içerisinde bu kararý alýyor. Yaptýðý hocalýk da öyle böyle geçici bir þey deðildi yarým sezon takýmý yönetti, sonra bir süper lig deneyimi daha oldu. Bunlardan sonra yardýmcý olarak gelmeyi kabul etmek mütevazý insanýn yapacaðý þeylerdir. Mütevazý insaný severim, futbol takým oyunu ve bu takýmýn içerisinde teknik ekip, yönetim ve oyuncularýn bir uyum yakalayabiliyor olmasý baþarýnýn en önemli koþullarýndan biri. Þenol hoca ile taraftarýn bir bölümü arasýnda kopan baðlarýn çok onarýlabilecek durumda olduðunu sanmýyorum. Öyle olsa bile 96 dönemi hariç geldiði bütün dönemleri bilirim zaten taraftar Þenol hocaya hiçbir zaman sabýr göstermedi. Herkesin kilitlendiði nokta 96'da kaçan þampiyonluk ve Þenol hocanýn finalleri yeterince iyi oynayamamasý. Beþiktaþ dönemi ve oradaki söylemlerinin kritiðine hiç girmek istemiyorum. Onun dýþýnda kaliteli bir insan, kaliteli bir hocadýr. Ancak Ünal'ýn sallamasyon hücum futbolundan sonra, yýllar sonra kaliteli bir hücum futbolu izleyebilme ihtimali heyecanlandýrmadý deðil. Kendisi motive olduðu sürece takýmlarýnýn kötü futbol oynadýðýný görmedim. Umarým yeterince motive olabilir.

pReN@_61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    35

Tatar Kemal - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    48

abdullah ercan'ý da es geçme hocam. o'nun da takýma katacaðý çok þey var. bir de recep onur kývrak. ama en önemlisi iyi bir kondüsyon ekibi. mümkünse yabancý bir ekip olsun. kadro aslýnda fena sayýlmaz. sýký bir çalýþma periyoduyla ilk üçü zorlar hale gelebilir.

Adem Erdoðan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    40

Son 3 ayda;
    -1 adet Türkiye Kupasý hezimeti
    -1 adet AL'den elenme
    -1 adet KL'den elenme
    (sahada adamakýllý varlýk gösteremeden hem de)
    canlý ve çýplak gözle þahit olmuþ ve malum Daniele Orsato evladýnýn defolup gitmesi için adak adamýþ,
    yerine de Deðirmendere'den denize inen herhangi bir bok tanesine bile razý olan bir TS taraftarý olarak Þenol Güneþ bana biçilmiþ kaftan gelir.
    Yok kaným siyah-beyaz akar demiþ, yok þeyim siyaz-beyaz kakar demiþ.
    Ýsteyen efsane olarak görsün, isteyen kestane olarak görsün.
    Artýk biraz da Trabzonspor izleyelim yahu.
    Özkan SÜMER

Onur Akyüz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    41

Doðru tercih oldu. Bu takýmý kýsa sürede toparlayabilecek tek isim ÞG1 idi hayýrlý olsun.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 3 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 3 misafir)