- Who are your favourites to win the Turkish Super League in 2005/06?
2005/06 Süper Lig Sampiyon Favoriniz kim ?
TIKLA | KATIL
cok gerideyiz cok !!!Edited by: sanatik
- Who are your favourites to win the Turkish Super League in 2005/06?
2005/06 Süper Lig Sampiyon Favoriniz kim ?
TIKLA | KATIL
cok gerideyiz cok !!!Edited by: sanatik
valla ben oyumu attim!
sira digerlerinde!!!
hadi hadi herkez yollasin.geçeriz biz o ezikleri
biraz zor geçeriz cok gerideyiz cok [img]smileys/smiley11.gif[/img]
???...bu anketi azda olsa degistirebiliriz...rock sanatçilarinin funklub sitelerinde bile en ufak bi oylamada ciddi biçimde o anketi degistiriyolar..önemsiz biseyde olsa burdaki birlik beraberligin bi ölçümüdür bu tip anketler...görelim kendimizi..hadi bakalim...
RESULTS:
Who are your favourites to win the Turkish Super League in 2005/06?
Fenerbahçe SK
61.55%
Trabzonspor
0.86%
Galatasaray SK
12.65%
Besiktas JK
24.25%
Gençlerbirligi SK
0.04%
Denizlispor
0.06%
BB Ankaraspor
0.26%
Konyaspor
0.20%
Gaziantepspor
0.03%
Rizespor
0.05%
Another club
0.08%
ThE_s2d Nickli Üyeden Alıntı
bende cekindim ama uefa anketi olunca gerek gördüm.
bede gönderdim yakinda % 10 lari geçeriz sonrasina bakilir.herkes bi oy atsin bi zahmet..!
birden fazla oy kullanilamiyo zaten..atmaya çalistim ama[img]smileys/smiley1.gif[/img]..evet arkadaslar..BMN ailesi olarak gerekeni fazlasiyla yapmamiz lazim..herkes oy kullandiktan sonra buraya gelip kullandigina dair yazisini yazmali..beklentim çok büyük sahsen bu basliktan..lütfen..!!
bende attim bakalim nolucak...
sanirim baska bir oylamada (örnegin SeriA dan bir takima oy kullandiktan sonra) 2. kez oy atabiliyorsunuz TRABZONSPORA...
arkadaslar bu oylamada bir yamukluk var.
ispanyan kulüplerine tikladigimda sürekli rakam degisiyor ama trabzon tiklayinca ilerleme yok. En z 50 kere oy verdim hep 0,86 da duruyor.
ne is bu böyle.
update:
simdi 0.87 % oldu. hayret.Edited by: sanatik
bobmarley Nickli Üyeden Alıntı
o yüzden bi tane oy dedim zaten[img]smileys/smiley2.gif[/img]
iyi bi çikis yapariz.
Emir BAYRAK
tarif ettigi gibi ardarda oylama yapabiliyorsun !!!
2 sene öce bu ankette 6 tane türk takimi vardi fb yoktu...çok agladilar...
Baya gerideyiz adamlar öle böle derken besiktasi sampiyon yapacaklar [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
ThE_s2d Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Dogru diyosun hakim çok savcida çok..
hadi arkadaslar..katilimin daha fazla olmasi lazim..sayfaya giren herkesin dikkatini bu sayfaya çekmek için ne yapilabilir?
bu site yanlis yau.okadar oy atiyoruz hala ayni.
oyumu öglen attim artik yarin atcaz bir daha
evet bencedde ilginç ama daha da yüklenmeliyiz.haydeee...
http://www.uefa.com/fanzone/Polls/Po...idSPolls=2766& amp; amp;action=VOTE
daha da geriye düstük tüm oylar arasindan yüzdeye bakildigi için oy sayimiz artiyor olabilir fakat yüzdemiz düsüyor...iki kere oy kullanabilmek için oy verdikten sonra other pollsu tiklayip baska bir lig için oy verdikten sonra tekrar türkiye ligine dönüs yapmak gerekiyor %71'iz su anda...Edited by: corleone
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)