Hep birlikte...
Nice yillara...
Zaferlerle...
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
61viya Nickli Üyeden Alıntı
Viya duygusal olayi 2 katina çikarmis bulunmakta[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Hep birlikte...
Nice yillara...
Zaferlerle...
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Allah cc mübarek etsin [img]smileys/smiley32.gif[/img]
nice nice 6 yillara...emegi gecen abilerimze özellikle t$k. ediyorum.
tekrar kutlu olsun....[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Nice yiLLara...
Yaw ben burayi çok geç buLmusum.5 sene bensiz ne yaptiniz burda [img]smileys/smiley36.gif[/img]
[img]smileys/smiley32.gif[/img]iyiki varsin BMN DOGUM GUNUMUZ KUTLU OLSUN[img]smileys/smiley32.gif[/img]
BIRLIKTE SAMPIYONLUKLARI KUTLAYACAGIMIZ NICE YILLARA...
Nice Mutlu Yillara BMN
Bence bundan sonraböyle günlerimizi illerde biraraya gelerek kutlayabiliriz.
sampiyonluklarla dolu nice yillara insallah..
6 yil olmus, boyle bir olusumun bukadar uzun yillar ayakta durmasi hepimizin Trabzonspora olan sevgisinin bir gostergesidir. Bu sevgi sonsuza kadar ve karsiliksiz bir sevgidir. Iyiki varsin BMN iyiki varsiniz Trabzonsporlu dostlarim, iyiki varsin Cakirim [img]smileys/smiley31.gif[/img]
Nice dogum yillarina...
Nice mutlu yillara,
Sampiyonluklar ve kupalarla
Nice 6 Yillara...Iyi ki Varsin BmN... [img]smileys/smiley32.gif[/img]
Oglum OSMAN sayesinde bu siteye 1 yil önce üye oldum.
Üye olmamin sebebini bilenler biliyor ,ancak bu dogum günü nedeniyle burada tekrarlamak istiyorum.
Bir site düsününki, bir çocuk o sitedeki yazisma ortamindaki agbilerine babasini sikayet ediyor ve destek istiyor.Ve baslik açiyor tesadüfen bir aksam bilgisayarda sik kullanilanlarda bordomavi.net i görüyorum ve ilgimi çekiyor, OSMAN'IN BABAMA KARSI DESTEK BASLIGINI OKUYORUM.
Cevap yazmam için üye olmam gerekiyor ve üye oluyorum, daha sonra hali saha maçi organizasyonu , kisilerle tanisiyorum, TRABZON'DA RIGA maçi , hemen oradaki SERDAR hoca LM -OSMANve birkaç üye ile tanisip BMN TISÖRTÜ nü aliyorum.VE artik BMN nin EN GENÇ ÜYESI OGLUM OSMAN , EN YASLI ÜYESI BEN OLUYORUM.
Yil içinde düzenlenen tüm organizasyonlara katilmak için oglum OSMAN dan daha sabirsiz hale geliyorum, ayrica eve geldigimde bilgisayarda olan OSMAN'I kaldirip BMN ye girip göz atmadan yatamaz hale geliyorum. Bakin su anda bile saat 05.00 sitede yazi yaziyorum.
Kisacasi oglum sayesinde sizlerle tanisdim , birçok organizasyondaberaber olduk, BMN çatisi altindaki kisilerin hepsinin ortak paydasinin TRABZONSPOR oldugunu gördüm ve çok mutlu oldum. Tabii zaman zaman yazismalarda,kisilerin birbirleriyle ters düstügü durumlar olmusdur ve olacakdir. Tepkide aldim,tebrikte aldim.
Bu siteyi kuran ve yasatan kisi ve kisileri tebrik ediyor ,BMN nin tüm aktörlerinin TRABZONSPOR'un basarisi ve menfaatleri için zaman harcadiklarindan dolayi kutluyorum.
Ayrica METIN VE ÇAKIR KARDESLERIME NICE MUTLU YILLAR DILIYORUM
Saygilarimla
iyiki varsin BMN .nice mutlu yillara.
benimde 1 yilim dolmak üzere BMN 'de
Nerden nereye hey gidi hey[img]smileys/smiley1.gif[/img]
6ci yilda sampiyonluk kutlamak dilegiyle. mutlu yillara
trabzonsporlularin bulusma ve organize olma noktasi olan bmn nin kurulusunda emegi geçen herkese tesekkürler
nice 6 yillara
çok çabuk geçti bu 6 yil
insallah bmn'nin 6. yilinda sampiyonlugu yasariz[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Yahu gece sitede bir sorun vardi.. ayni mesaji 5-6 kez yollamaya çalistim ekranda gözükmedi.. sabah baktigimda hepsi çikmis.. bunlara bakipMuhalif'de iyice yönetim yalakasi oldu demeyin ha[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Neyse.. bu arada Külünkoglu'nun da dogum günü oldugunu ögrendik.. Kutlu ola..
Selamlar..
Bordomavi net'in son üyesi olarak ve ilk mesajimi bordomavi net'in kurulus yil dönemini kutlayarak yazmak güzel bir olay.
Daha nice mutlu, beraberce ve sampiyonluklarin yasandigi 6 yillar temennilerimle bordomavi net ailesine katilmaktan son derece mutlu oldugumu bildirmek istiyorum.
Nice yillara BMN...
Iyiki varsin BMN . Dogum günün kutlu olsun.Edited by: forever61
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)