Sayfa 1348 Toplam 1348 Sayfadan BirinciBirinci ... 348 848 1248 1298 1338 1346 1347 1348
Toplam 33683 adet sonuctan sayfa basi 33,676 ile 33,683 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yönetime Yönelik Eleþtiriler...

Sefa Murat Dokuz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Belçika
    Yaþ
    32

Alýntý Ertan1982 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bu neye benziyor biliyormusunuz Atatürk veya Hz. Muhammed Mustafa (sav) mezardan kalkip bizi kurtarsin.
    Hicbir zorluk hicbir sorumluluk almadan azimizi acmadan herseyi düzeltsin bizi düzeltsin.
    Size kötü bir haberim var böyle birsey hicbir zaman olmiyacak.
    Size bunu vaad edenlere dikkat edin yoksa donunuzu da kaptirirsin.
    Kendi isini kendin görecen.
    Denetleme mekanizmasi mi istiyorsun kendin kuracagin.
    Onun icin kuübe üye olun satilmis oylara karsi sizin de bir oyunuz olsun ne kadar cogalirsaniz o kadar kontrol sizde.

Ha araba ihtiyac yok samsuna bakin sattilar takimi sahibi köpek cekiyor samsun taraftarlarina.
    Maho aga gibi bak satarim kulübü ha diye.
    Rahmetli vali Recep Yazýcýoðlu, bu toplumu bir konuþmasýnda güzel özetlemiþti.
    “ Mehdi bekliyoruz. Mehdi gelecek dertler bitecek. Elimizi taþýn altýna koyacaðýz. Birileri bizi kurtarsýn. Yok böyle bir dava. Kurtar bizi baba pederþahi kültürünün , asya toplumlarýnýn anlayýþýdýr. Kurtar bizi baba diye diye ne oldu sonunda? Bir avuç insan kurtuldu”
    Ey Türk Gençliði!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Sefa Murat Dokuz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Belçika
    Yaþ
    32

Alýntý ÖmürKaradeniz61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hakaretler havada uçuþuyor. Yahu Psg gibi bir efsane takýmý araplar aldý sana ne oluyor. Herhangi bir yabancý yatýrýmcý gelip ben Trabzonspor'u dünya çapýnda yarýþacak duruma getireceðim derse Ýsrailli bile olabilir bu yabancý yatýrýmcý. Altý üstü boklu götlü futbol oynuyorsun toprak satmýyorsun.
    Siz mi kurdunuz 1 krþ bu markaya katkýnýz mý var da satýyorsun.

Hadi ordan bakýn iþinize. Gidin yeni klüp kurun onu satýn.
    Konu Sefa Murat Dokuz tarafýndan (02.10.2024 Saat 02:34 ) deðiþtirilmiþtir.
    Ey Türk Gençliði!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Tarjeta Amarill - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika
    Yaþ
    20

Bunu Erto'nun baþlýðýna yazmýþtým, baþlýkla beraber uçmuþ:

Parayla gelecek olan baþarýyý isteyenlerin kulübe zengin ortak gelmesini beklemelerine gerek yok. Bu isteklerini hemen þimdi gerçekleþtirebilirler:

1. gs
    2. þikebahçe
    3. bjk

Seç beðen al. Bu takýmlardan herhangi birini tutmak yasak deðil. Anýnda tutabilirler.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    Ýstanbul

Konuyla ilgili olarak dün ve bugün çýkan yazýlarý (Bülent Þirin, Sadi Karakaþ, Ali Kemal Yazýcý vs.) derledim. Ortak noktalarý, içerikte tek bir bilginin olmamasý! Ve bununla birlikte yýkama yaðlama...

Fakat önemli bir nokta var:

Sað olsun Ali Kemal Yazýcý Bey, açýk bir itirafta bulunuyordu. Bir þey bilmediklerini söylüyordu...

"Tarih 2005 yýlýnýn 10 Mayýsý. Trabzonspor, “halka arz” baþlýðý altýnda borsaya giriþ yaptýðýnda bunun ne olduðunu veya neler kazandýrýp, neler kaybettirdiðini hesap edememiþtik.

Aslýný ararsanýz bir þey de bilmiyorduk. Öncesinde ilgili bankanýn üst düzey yetkilileri Trabzon’a gelip, iþi topun üç direk arasýndan geçip geçmemesiyle ilgili futbolun ayakla oynanan oyun olduðuna yoðunlaþan bizlere konuyu uzun uzun anlattý..." ("Halka Arzdan, Bankalar Birliðine", 2 Ekim 2024, Yeni Þafak)

Daha KAP'a yapýlan açýklamada meblað belirtmeyen, sürekli þüpheli bilgi akýþý üreten, spekülasyona sebep olan acemi bir Yatýrýmcý Ýliþkiler ekibiyle karþý karþýyayýz.

Diðer bir ilginçlik ise bugüne kadar yapýlan harcamalarý sorgulayanlarý "Muhasebecilikle" itham edenlerin, bitirildði iddia edilen borçlarla zafer turuna çýkmasýdýr.

Ve kimsenin sormadýðý o soruya gelelim, satýþçýlar yanýtlasýn lütfen:

Misal Yemeksepeti satýldý, haberlere konu oldu, satan gerçek kiþi, elde ettiði satýþ gelirinden bir kýsmýný çalýþanlara prim olarak daðýttý.

Peki Trabzonspor tüzel kiþiliði satýldýðýnda, elde edilecek satýþ gelirþ, kimin kasasýna girecek? Muhatap kim? Cari dönemdeki baþkan ve yönetim kurulu mu? Hissedarlar mý? Yoksa dernek üyeleri mi? Satýþ kararýný AÞ mi, dernek mi onaylayacak? AÞ satýlacaksa, dernek genel kurulu ile AÞ yönetimi eþgüdümü nasýl saðlanacak?

Avrupa'dan örnek veren arkadaþlar, üstteki organizasyonel karmaþanýn hukukî çözümünü izah edebilir mi? Göztepe, Baþakþehir vakalarý nasýl ilerlemiþ?

Öðrenmek için soruyorum.
    Akýl, öfkeyi ve onunla kolayca birleþen bilgisizliði yener. Aklý kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

HasanTezel - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana

Alýntý Oðuz ZEYTÝN Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Peki Trabzonspor tüzel kiþiliði satýldýðýnda, elde edilecek satýþ gelirþ, kimin kasasýna girecek? Muhatap kim? Cari dönemdeki baþkan ve yönetim kurulu mu? Hissedarlar mý? Yoksa dernek üyeleri mi? Satýþ kararýný AÞ mi, dernek mi onaylayacak? AÞ satýlacaksa, dernek genel kurulu ile AÞ yönetimi eþgüdümü nasýl saðlanacak?
    Öðrenmek için soruyorum.
    Sevgili Oðuz, ülkede belki en fazla halka arz iþlemi yapmýþ biri olarak yazýyorum, yabancýya þirket satýþý dahil mesleðim bu.
    2 þirketimiz var
    halka açýk , 1. Trabzonspor SPORTÝF YATIRIM VE FUTBOL ÝÞLETMECÝLÝÐÝ TÝCARET A.Þ. nin ortaklarý:

2. TRABZONSPOR FUTBOL ÝÞLETMECÝLÝÐÝ TÝCARET A Þ %51 ve halka açýk %49

Bu sorduðunu soruya 1 milyon usd deðernde danýþmanlýðý bedava veriyorum, Ertoya ulaþabilen gitsin satsýn parasýný alsýn

1. Eldeki %51 hisse zaten imtiyazlý, bu hisseler Yönetim Kurulu seçme imtiyazý var, Spk ya baþvuruyorsun %10 Yönetimi seçme imtiyazý kalýyor, kalan %41 i satýyorsun ve Futbol iþletmeciliði AÞ ye, altyapýyý-tesisleri yöneten þirketine 100 milyon Euro indiriyorsun

2. Peki adam niye aldý klübü? Sana bu parayý 5 yýllýk bir plan için veriyor, SEN ONDAN YATIRIM VE PLAN o senden 5 yýl yönetme istiyor, 5 yýl sonunda klüp yönetimini BELLÝ ÞARTLARDA DEVÝR ALIYOR

3. 5 yýl bitti, sen adamýn belirlediði kurumsal yatýrým ve harcamalarý yaptýn, artýk 2 þampiyonluk daha almýþ, kar eden ve 30 luk Mbappeyi almýþ bir takýmsýn, Futbol Ýþletmeciliði (altyapý-tesis-yedek takýmlar sende) Stad-Tsclup onda

ÞAKA YAPMIYORUM, ÝÞÝM BU, yazdýrýn 1 milyon usd ye alamazsýnýz bu fikri PWC-DELOITTE DEN

varol Trabzonspor
    Konu HasanTezel tarafýndan (03.10.2024 Saat 19:49 ) deðiþtirilmiþtir.
    Trabzonspor daha þampiyon olamaz, farký açtý istanbul büyütülmüþleri masalý da çöp bjk nin uzay gs yi 5-0 yenmesiyle çöktü!

HasanTezel - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana

Özetle klübün Yönetim kurulunu seçen %51 imtiyazlý hisseye sahip olan Tranzonspor Derneðine para girecek, SPK ÝLE BU PARANIN her kuruþunun 5 yýl nereye harcanacaðýný, gelecek tüm Baþkan-Hoca ývýr zývýrdan koruyacak þekilde bir planlama yapabilirsin

Yeter ki niyet iyi olsun, YABANCIDAN GELEN PARA TRABZON ÞEHRÝNDE HERKESÝN cebine girer, ben yabancýya satýþ baþlýðýna defalarca yazdým, keþke baþlýk ger gelse
    Trabzonspor daha þampiyon olamaz, farký açtý istanbul büyütülmüþleri masalý da çöp bjk nin uzay gs yi 5-0 yenmesiyle çöktü!

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Fatih Özkan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    35

Kulübe üye biri olarak, olur da yarýn öbür gün kongrede bu iþe bizler karar vereceksek benim oyum "evet" olacaktýr. Ýstanbul takýmlarýyla aramýzdaki fark iyice uçuruma döndü. Bu satýþ kulübe kurumsallýk katacaksa ben satýlmasý yönünde oy kullanýrým.
    Hamiþ

Yönetim Kurulu
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý HasanTezel Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Sevgili Oðuz, ülkede belki en fazla halka arz iþlemi yapmýþ biri olarak yazýyorum, yabancýya þirket satýþý dahil mesleðim bu.
    2 þirketimiz var
    halka açýk , 1. Trabzonspor SPORTÝF YATIRIM VE FUTBOL ÝÞLETMECÝLÝÐÝ TÝCARET A.Þ. nin ortaklarý:

2. TRABZONSPOR FUTBOL ÝÞLETMECÝLÝÐÝ TÝCARET A Þ %51 ve halka açýk %49

Bu sorduðunu soruya 1 milyon usd deðernde danýþmanlýðý bedava veriyorum, Ertoya ulaþabilen gitsin satsýn parasýný alsýn

1. Eldeki %51 hisse zaten imtiyazlý, bu hisseler Yönetim Kurulu seçme imtiyazý var, Spk ya baþvuruyorsun %10 Yönetimi seçme imtiyazý kalýyor, kalan %41 i satýyorsun ve Futbol iþletmeciliði AÞ ye, altyapýyý-tesisleri yöneten þirketine 100 milyon Euro indiriyorsun

2. Peki adam niye aldý klübü? Sana bu parayý 5 yýllýk bir plan için veriyor, SEN ONDAN YATIRIM VE PLAN o senden 5 yýl yönetme istiyor, 5 yýl sonunda klüp yönetimini BELLÝ ÞARTLARDA DEVÝR ALIYOR

3. 5 yýl bitti, sen adamýn belirlediði kurumsal yatýrým ve harcamalarý yaptýn, artýk 2 þampiyonluk daha almýþ, kar eden ve 30 luk Mbappeyi almýþ bir takýmsýn, Futbol Ýþletmeciliði (altyapý-tesis-yedek takýmlar sende) Stad-Tsclup onda

ÞAKA YAPMIYORUM, ÝÞÝM BU, yazdýrýn 1 milyon usd ye alamazsýnýz bu fikri PWC-DELOITTE DEN

varol Trabzonspor
    Dostum,

Cevabýn için teþekkür ederim. Aslýnda deðindiðim noktayý anlamýþsýndýr. Þirket statüsü ile dernek yapýsýnýn, hissedarla dernek üyesinin karar verme noktadýndaki yetki ve sorumluluklarýnýn sýnýrýný belirtmeye çakýlýyorum. Öyle "Ha" deyince olacak bir operasyon deðil bu. Göztepe ve Baþakþehir örneklerini de kasýtlý veriyorum. Elmayla armut karýþmasýn...
    Akýl, öfkeyi ve onunla kolayca birleþen bilgisizliði yener. Aklý kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 2 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 2 misafir)