ARKADASLARKEVIN'I HATIRLAYAN VARMI CINCONU ALI SAMIYENE GOMMUSTU. ABI IYIYDI AMA TUTUNAMADIYAZIKOLDU
ARKADASLARKEVIN'I HATIRLAYAN VARMI CINCONU ALI SAMIYENE GOMMUSTU. ABI IYIYDI AMA TUTUNAMADIYAZIKOLDU
o maçta 3 gol atmisti ertesi gün bi gazetede su basligi görmüstüm
Alooo Ben Campbell,
Kevin Campbell
hiç unutmam bu basligi süperdi
[img]http://rds.yahoo.com/S=96062883/K=trabzonspor/v=2/l=IVI/*-http://www.turkishdailynews.com/jpeg16/kempel.jpg[/img]
RESIM ICIN TESEKKURLER ERHAN BURADA MILLETLE FUTBOLDAN BASKA BI KONU KONUSULMUYO. RESIMI COK ISIME YARAYACAK TRABZONA INGILIZ TARAFTAR KAZANDIRMAKTA. SIMDIDEN 3 TARAFTARIMIZ VAR. BIRIDE YOLDA.
evet may ona yam yam demisti oda gitmisti.sonra maydan özür dilemisti su may da hem suclu hem güçlü
Adam zaten sadece 5-3'lük Galatasaray maçinda
oynamisti ve 3 gol atmisti. Maç sonrasi Fatih Terim'in
açiklamalarina çok gülmüstüm. Fatih Terim: Bizim
Taffarel Campbell'in her vurdugu topu itirazsiz kabul
etti. Taffarel'in kariyerine yakismadi... [img]smileys/smiley36.gif[/img]
hayir sadece gs macinda oynamadi yanilmiyosam 13 macta oynadi ve 5 gol atti adami kaçirmasaydik sotadan sonraki en yararli yabancimiz olurdu...
abi ne kacirmasi ki9m bilir may onun ustunden ne paralar kazandi
Bu adam yaptigimiz en kaliteli transferlerden biriydi bence ama faydalanamadik. Ne yapalim saglik olsun, hos birkaç ani birakmis ya geride, sagolsun, yolu açik olsun diyelim.
bugun gazeteden okudum campbell'in fiyati bu sezon 5 milyon sterlin. bizimyoneticilerin yaslanmis oyuncuya para verilmez sonra verdigin parayi geri kazanamazsin soylemlerine gerekli cevap olumustur saniyorum.
bugun gazeteden okudum campbell'in fiyati bu sezon 5 milyon sterlin. bizimyoneticilerin yaslanmis oyuncuya para verilmez sonra verdigin parayi geri kazanamazsin soylemlerine gerekli cevap olumustur saniyorum.
Cincon maçi unutulmaz...Hat-trick yapmisti,cosmustuk o gece.Sami Yende BESLEMISTIK cinconu...
süper futbolcuydu. o senesi fenere veya besiktasada bir gol atmisti. mayda adama camasirmakinasi yam yam dedi. ahh may ahh
kevin Campell ve alisamiyen'deki o muhtesem maçi unutmak ne müümkün...harika bir 90 dk'ydi, hakeme ragmen maçi çok rahat kazanmistik...aloooooooooooo ben CAMPELL, KEVIN CAMPELL...
Süper adamdi kiydilar aslinda hepimiz kardesiz
Su kadroda ne is yapardi varya,
yada Vugrineç'i geri çagiralim. zaten sorunumuzu çözemedik ,
Nottingham Forest'tan almistik.Çok iyi olmasina ragmen Arsenal'de Dennis Bergkamp'in yedegi oldugu için orada fazla forma sansi bulamamisti.
Daha sonra bizden Everton'a kiralik gitti ve o sene galiba Ingiltere'de gol krali olmustu(emin degilim ama son haftalara kadar öndeydi),Seneye de Everton'da oynamak istedigi için M.Ali Yilmaz'dan özür dilemek zorunda kaldi çünkü bonservisi bizdeydi.3 Milyon Pound'a sattik.
Mart 1999'da bizden Everton'agittiginde ilk 8 maçinda 9 gol atarak kümeden düsmemek için çirpinan Everton'in kümede kalmasini saglamisti.
O zamandan beri Everton'da oynuyor ve bu yilin Ocak ayinda Premier League'deki 500. maçina çikmistir.2005 yilina kadar da sözlesmesi devam etmektedir.
Su anda bile bizim takimda çok is yapar ki,satmasaydik neler yapardi siz düsünün.
su anda ingilteredeki fiyati 5 milyon sterlin
golcü özelligi disinda pasörlük özelligide vardi.Izmit te oynadigimiz kocaeli maçinda kafa toplarina çikiyor ve tek hamlede yanindaki arkadasini pozisyona sokuyordu (tipki hakan sükür gibi ).bu tip bir oyuncuyu ilkez Trabzonda görüyordum.o güne kadar benim gördügüm hiç bir forvetimizin böylebir özelligi yoktu.benim aklimda gs maçindan çok bu özelligi kaldi.dergimizin yeni sayisinda da malzemecimiz Ömer Serenonun içiningiltereye gittikten sonra bilebeni aradi diyor.hem futbolu çok iyi biliyordu hemde çok sempatik bir insandi.gidis sekli herkes gibi benide çok üzmüstü.
Hami abi'nin gittigi sene alinmisti. Yillar sonra 'lan ben varken su herifi alsalar bir sezonda 25 golü vardi' lafini duymusumdur agzindan...
kaçan balik büyük olurmus geçmisteki hatalarimizdan ders alalim
primier ligde manyak paralar dönüyo.. bize gelmis en iyi golcü kesinlikle..çok az oynadi ama cincona hat trick yapmisti.
en iyi golcü degildi ama iyi golcüydü... belki en iyi golcü de olabilirdi ama kendisini Trabzonspor'a getirip yarim sezon sonra kovan kisi en kötü baskandi... bilmem anlatabildim mi? [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Adama yamyam demek ne oluyorki adam gelip bizim için futbol oynuyor ve formamizi terletiyor ve sen kalk onun için yamyam de olamaz böyle birsey bir Trabzon Yöneticisine ve Taraftarina yakistiramam bunu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)