EzeLLLLL .............
esesdizisi.net üye ol fun sitesi bir de resmi site facebook varsa ordada baya bilgi veriyolar
Uras'in agziyla: "Eyvallah" kardesim![]()
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
dün sakarya fýrtaý beðenmedim haftaya güzel bir bölüm var teröristler osamanýn babasýyla annesini kaçýracaklar herhalde anladým kadarýyla
Es Es dizisinin yayýn günü resmi olarak açýklanmasa da kuvvetle muhtemel "Çarþamba" günü olarak belirlenmiþ. Ayrýca çekimlere de 8 Ocak'ta baþlanacakmýþ
ezel ezel ezel
dayý yine yaptý yapacaðýný
kardeþ diye diye alinin anasýný aðlattý
þimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacým var.çalýþma zamaný.
he vallah dayý neydi ya öyle süperdi yine
Ezel'in gidiþini iyi görmüyorumÇok sonra olmasý gereken þeyler þimdi oluyor. Ezel, Eyþan'a aþkýný ilan etti. Bir dur be, bir dur. Eyþan da mübarek hemen sýrýlsýklam aþýk olmuþ. Bu elleri tanýyorum diyor
Karþýlaþtýrmak istemiyorum ama kendimi ifade etmek için Kurtlar Vadisi'ni örnek verecem. Polat'ýn Elifle iliþkisini, o saðlam senaryoya bakýn... Bir de Ezel'de Ezel ile Eyþan'ýn iliþkisine. Ezel intikam için acele ediyor anladýk da olmuyor böyle. Zaten daha baþýnda annesine Ömer olduðunu söyleyip dizinin sihirini bozdu(baþka ifade bulamadým ne sihiri la
). Annesi dilsiz olsa neyse. Kadýnýn aðzý dili var. Söyleyemez sanki istediðine. Dayý'nýn karizmatik sesi ve muhteþem kültürü olmasa izlenilecek dizi deðil diyemem ama sanýlandan kötü bir dizi. Þunu da merak ediyorum, çok popüler olmasý nedeniyle mi bu kadar hýzlý geliþiyor olaylar acaba? Senaristler 2 sezonluk senaryonun hazýr olduðunu söylüyor. Gelecek sezon ne olcak merak ediyorum. Böyle giderse Ezel vs Eyþan-Bahar olur bu dizi.
Ve o son reklamda adamý enayi yerine koyuyolar ya neyse bir þey yazmayayým þimdi burda![]()
Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..
Bu Tefo bi orda bi burda. Anlayamadým adamý.![]()
~ Yüzümüzün yüreðimizle beraber gülümsediði an’ dýr mutluluk. ~
dün akþamki bölüm belkide en güzel bölümdü, dayý diziye aðýrlýðýný koydukça dizi daha kaliteli oluyor.
Özkan SÜMER
Vadiyi seviyorum!
![]()
vadi geçen hafta yoktu bu hafta varmý?...
Adam büyük adam. Gözü kapalý kibriti vurmuþ daha ne istiyorsunuz?
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çýkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor þükretmedikçe þampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalýr, üretirsen çoðalýr--------------------------------------ÝÇÝN
Arslanýn sýrtlaný çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Bu Kalp Seni Unuturmu? çok iyi gidiyor.
Özkan SÜMER
Senaryo, oyunculuk, çekim kalitesi ve flashbacklerle Türk dizi tarihinin belki de en kaliteli yapýmýdýr Ezel..
''Belki hiç birþey yolunda gitmedi ama hiçbir þey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Ben en iyi dizi Kurtlar Vadisi diye biliyorum. Þu ezeli hiç izlemedim. Çokda merak ediyorum aslýnda. Kenan Ýmirzalýoðlu'nu çok severim. Deliyürek dizisinde efsane olmuþtu. Baþýndan izleyemediðim için þimdi anlamam diye düþünerek izleyemiyorum. Keþke en baþýndan beri izleseydim. Hem Deliyüreði hemde Acý Hayatý sürekli izlemiþtim. Bu dizininde ilk bölümüne baktým ama sýkýlmýþtým. birazda aþk dizisi gibi geldiydi bana. aksiyon yok sanmýþtým..
21:00'de Kanal 7 de Kurtlar Vadisi eski bölümü var. Her Salý ve Çarþamba izliyorum eski bölümleri. Þuan Pala'lý bölümlerde![]()
Ilhan, Cem Yilmaz cuvala girip film yapsa izlerim gibi bisey soylemisti, ben de aynisini Kenan Imirzalioglu icin soyluyorum. Hic bisey yapmasin ciksin tv'ye beklesin dursun ben Kenan'i izlerim.
Kurtlar Vadisi bu hafta da olmazsa açlýk grevini girecemBu arada Gökhan Kýrdar ne müzik yapýyor þu diziye ya, herkesten çok hakký var dizide valla. Aha da Gladio filmi için yaptýðý eser:
Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..
Yarýn akþamki Geniþ Aile yine müthiþ bir bölüme benziyor. Dizide ki repliklere hastayým
Kadýn : Ben bu renk iplik istiyorum (Cevahir'e)
Cevahir : Ne renk bu yav gadasýný aldýðým. Bordo mu paris sen jermen mi
http://www.facebook.com/#/video/vide...7892724&ref=mf
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)