- Yanlız rakibimiz Antalyamı yoksa Ankaraspormu yaççç
- Yanlız rakibimiz Antalyamı yoksa Ankaraspormu yaççç
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
okay karacan kendisinden beklenmeyecek kadar yanlı anlattı maçı.Milli maç havasında izledik...
adama böyle çarparlar işte
Haydi bu sene kupa bizim![]()
OSCAR CARDOZO
Biz bu Antalya'yi rahat geceriz. Gs Nonda'yi gondererek cok iyi yapmis. Adamlarda forvet yokBu Gs ligdede hic bisey yapamaz. Ben ciddi ciddi hem kupayi alacagimiza hemde ligde 2. olacagimiza inanmaya basladim. Su anki goruntu onu gosteriyor.
Türkiye Kupasini kazanan takim hemen Avrupa kupalarina katiliyor peki öteki takim ne oluyor .. birsey oluyor mu ?
Ne guzel, yazilan senaryolar bozuluyor, once BJK gitti, sonra planlanan "buyuk final"in GS ayagi gitti... Hic merak etmesinler kupa da gidecek Karadeniz kiyilarina dogru. Bir de su FB ciksa aradan da adamlarin tum, kendilerince ince ama gercekte bir o kadar kabaca ve kustahca yaptiklari planlari yatsa...
Okay Karacan bjkliymiş diyorlar, aynı şeyin laciverti yani.
Anası babası bile utanmıştır böyle maç mı anlatılır???
Seneler evvel teleonda kendi tuttugu takımın maçını anlatan spiker gibiydi..
İğrençti... tiksindim..
Bence gerekli makamlara bunu bildirmemiz gerekir diye düşünüyorum
"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Antalya'yı da tebrik etmeli ha.
Gerizekalı Ömer Üründül. O ifade iyi oynayıp kaybeden rakiplere denir. Galatasaray'ı da tebrik etmeli iyi mücadele etti filan demeliydin.
antalya son dakikalarda 3 e bir hücum ediyor, spikerde ses yok.
oysa 2 dk önce gs normal bir hücum gerçekleştirirken biryerlerini yırtıyordu.
pes artık
Gs elenince gitti caaanım reklam gelirleri değil mi...
Sizlere müstehak..beter olun
Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Ankarasporla ilk maçımız..
eyyy hahahaha
Antalyasporla ilk maçımız nerde ?![]()
Sözlüklere bakmadım ama bizim İstanbul'daki Belediye maçında spikeri yanlı olmakla suçlayan zekailer bu maça kelime bulamamıştır.
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Statü gereği ilk maç Yenikent Aşaş Stadında nihahahah![]()
İlk maçımız Avni Aker'de galiba.
insan öleceğini bilerek nasıl yaşar...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
İlk maç 24 mart, rövanş 14 nisan
Şimdi bu kupayı alan takım şampiyonlar ligine giderse , avrupa kupasına diger final oynayan takım mı gidiyor yoksa ligde ki sıralamaya mı bakılıyordu... Öyle bir aklıma geldi de sorayım dedim.
TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Inat degilmi![]()
Antalyaspor macini reyting almasinlar diye TRT1 hafta ici saat 15:00'e almasini istiyorum...
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Banada mail adresini verebilirmisiniz lütfen birde Ömer bilmem neyin, benimde onlara bir kac agir sözlerim var adi Se.........lere !!
Sinirden patlicaktim bukadarda taraf tutulmazki ya rezillik allah belanizi versin sanki gavur takimina karsi oynuyorlarda sade GSden konusuyorlar
Alllahim sana sükürler olsun dualarim kabul oldu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)