Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
trabzonda ikamet ederken o avni akerin büyülügüne kendimi kaptirdim nede olsa memleket takimi seviyorum yaaaaa bordo maviyi trabzon denilince içimde bir heyecan oluyor düsünün böylesine bir sevginin saha içinde aldigi basarisiz sonuçlardan dolayi nasil üzüldügümü seviyorum trabzonu seviyorum trabzonsporumu seviyorum karadenizi ama en önemliside tapiyorum sana trabzonsporum seni hiçbirzaman yanliz birakmiyacagiz alayina gider ALAYINA ISYAN ÖLÜMÜNE TRABZONSPORUM
trabzonda ikamet ederken o avni akerin büyülügüne kendimi kaptirdim nede olsa memleket takimi seviyorum yaaaaa bordo maviyi trabzon denilince içimde bir heyecan oluyor düsünün böylesine bir sevginin saha içinde aldigi basarisiz sonuçlardan dolayi nasil üzüldügümü seviyorum trabzonu seviyorum trabzonsporumu seviyorum karadenizi ama en önemliside tapiyorum sana trabzonsporum seni hiçbirzaman yanliz birakmiyacagiz alayina gider ALAYINA ISYAN ÖLÜMÜNE TRABZONSPORUM
............................
En son Harun-61 tarafından düzenlendi; 30.07.2008, 17:15.
* * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum