Sayfa 188 Toplam 188 Sayfadan BirinciBirinci ... 88 138 178 186 187 188
Toplam 4679 adet sonuctan sayfa basi 4,676 ile 4,679 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Turkish Airlines Euroleague

Nereden
    İstanbul

Maç öncesinde rahat kazanırız demiştim.Aslında öyle olmalıydı,Paris'in pek kazanacak hali yoktu ama Efes maçı vermeyi başardı.

Banchi ve Larkin.Mağlubiyetin baş mimarları.

Larkin'le ilgili sezon başında analiz yapmıştım.Aynen çıktığını görmek beni üzüyor.Geçen sezon MVP adayı performansı sergilerken,kontratı aldıktan sonra bu sezon hali ortada.Efes kariyeri hep böyle oldu aslında.Kontrat sezonunda gaza bastı,kontratı alınca ya sakattı ya da formsuz.Dün özellikle maçın son 5 dakikasında gizlenecek delik aradı.Ne hücumda sorumluk aldı ne de savunmada işini yaptı.Sezon başında yıllık 4 M.Euro'dan yapılan 4 yıllık kontrat Efes'in idam fermanı gibi.Önümüzdeki 3 sezon böyle geçecekse büyük bir kambur.Bu durum takım içi dengeleri de etkileyecektir.

Peki Banchi ne yaptı?Mesela bu sezon çok formsuz olan Willis,sezonun en formda oyuncularından olan Ercan'ın önüne rotasyonda nasıl geçti.Herhalde Banchi onu İtalya'dan tanıdığı için böyle oldu.Larkin ve Bobua dökülürken son çeyrekte en azından hücumda çembere giden ve takıma atletizm katan Nwora'yı oyundan aldı.Thompson-Bryant-Nmora kısa rotasyonu ile maçı bitirmesi gerekirken,Larkin ve Bobua ile oynadı.

Banchi geldiğinde bir yorum yapmadan,bakıp göreceğiz demiştim.Belki bir şeyleri düzeltebilir.Ama takım içi dengeleri düzeltmeden kalıcı bir şey yapamaz.Ayrıca 1 sezonluk Bologna dışında son 10 yıldır elit takım çalıştırmayan,Türk basketbolunu pek bilmeyen,daha önce burada çalışmamış bir koçun sezonun geri kalanı için,hele de dağınık bir takıma, tercih edilmesi ne kadar doğru bu büyük soru işareti.

....................

Banchi maçtan sonra"Paris'i deplasmanda yenebilmek için iyi değil, harika oynamamız lazımdı"demiş.

Ben hiç öyle bir maç izlemedim,maçı ve sonucu yanlış okumuş.Bırak iyi oynamayı,vasatın üzerine bile çıksa Efes maçı kazanacaktı.
    Konu Larking tarafından (Dün Saat 11:42 ) değiştirilmiştir.
    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Larking Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün akşam sadece ilk 5 dakikada bir kez daha anlaşıldı ki oyuncu almadan önce bir de IQ testi yapmak lazım.Kaslar her zaman işe yaramıyor,aslında çoğu zaman yaramıyor.
    G-League oyuncusu. Doğru kullanırsan verim alırsın. Arka arkaya iki üçlüğü Johnson'la kullanamazsın mesela.

Johnson'a gelene kadar, Larkin'i konuşmak lazım. Takımın içine etti. O kontrata, Fransızlar takım kuruyor. Dün seyirci Shorts faul atarken MVP diye bağırıyordu. Efesliler de Larkin enkazına sövüyordu. Paşanın canı isteyecek, sakat olmayacak da oynayacak.

Poiriee dışında hustle oyuncu yoktu. Bşraz Bryant biraz Thompson katkı verdi. Thompson iki şut soktu, devqmında top kaybetti. Oturu ribaund aldı, gitti aptalca faıl yaptı. Larkinsiz dönemde az biraz enerjisi olan takımın ruhu yok. Gençler şampşyonasından beri seyrettiğim Beaubois bambaşka biri.
    Konu Oğuz ZEYTİN tarafından (Dün Saat 12:09 ) değiştirilmiştir.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Nereden
    İstanbul

Alıntı Oğuz ZEYTİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    G-League oyuncusu. Doğru kullanırsan verim alırsın. Arka arkaya iki üçlüğü Johnson'la kullanamazsın mesela.

Johnson'a gelene kadar, Larkin'i konuşmak lazım. Takımın içine etti. O kontrata, Fransızlar takım kuruyor. Dün seyirci Shorts faul atarken MVP diye bağırıyordu. Efesliler de Larkin enkazına sövüyordu. Paşanın canı isteyecek, sakat olmayacak da oynayacak.
    Johnson'dan Avrupa basketbolunda verim almak kolay değil bence.Buraların oyuncusu değil.3-5 dakika bir yerlerde kullanacağım diye de bir yabancıyı takımda tutmam,Erkan'da yapar o kadarını.

Larkin konusu Perşembenin gelişi Çarşamba'dan belli hesabı.Alper Yılmaz'ın Efes'e büyük kazığı.Kimse de hep 2 yıl sözleşme yaptığımız oyuncuya 31 yaşında neden 4 yıllık kontrat veriyoruz dememiş hem de senelik 4 M.Euro. Orası da ilginç. Mijatovic'le sezona başlama kararını da düşünürsek bu kadar berbat hamle her kulüpte olabilecek bir iş kazası gibi gelmiyor bana.Sonra da TBF yolunu tutması.En hafifinden iyi niyetli bulmuyorum.
    Konu Larking tarafından (Dün Saat 12:15 ) değiştirilmiştir.
    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Larking Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Johnson'dan Avrupa basketbolunda verim almak kolay değil bence.Buraların oyuncusu değil.3-5 dakika bir yerlerde kullanacağım diye de bir yabancıyı takımda tutmam,Erkan'da yapar o kadarını.

Larkin konusu Perşembenin gelişi Çarşamba'dan belli hesabı.Alper Yılmaz'ın Efes'e büyük kazığı.Kimse de hep 2 yıl sözleşme yaptığımız oyuncuya 31 yaşında neden 4 yıllık kontrat veriyoruz dememiş hem de senelik 4 M.Euro. Orası da ilginç. Mijatovic'le sezona başlama kararını da düşünürsek bu kadar berbat hamle her kulüpte olabilecek bir iş kazası gibi gelmiyor bana.Sonra da TBF yolunu tutması.En hafifinden iyi niyetli bulmuyorum.
    Geçen yıl Efes'in en ciddi eksiği kanat oyuncularıydı. Nwora da Stanley de kağıt üstğnde iyi hamlelerdi. Biri sabit şutör (O şekilde pozisyon da hazırlanmıyor Nwora'ya, hep hareketli alıyor topu) diğeri de daha fiziksel, ribaundcu, kalın...

Geçrn hafta "Banchi üç garda döne" derken, bu ikisinin verimsizliğinden dolayı demiştim.

Paris maçı rotasyonu, iki yıllık saçmalıktan bir nebze kopma umudu vermedi değil. Yine de eksikler var:

Thompson - Bryaant ve Larkin - Beaubois değil; Thompson - Beaubois ve Larkin - Byrant daha uyumlu bence.

Thompson
    Beaubois
    Stan
    Willis
    Poirier

Bryant
    Larkin
    Nwora
    Smits
    Oturu / Ercan

Gerçi Dozier geldi. Artık her şey iyice değişir.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)