Sayfa 162 Toplam 162 Sayfadan BirinciBirinci ... 62 112 152 160 161 162
Toplam 4028 adet sonuctan sayfa basi 4,026 ile 4,028 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Turkish Airlines Euroleague

Nereden
    İstanbul

Alıntı Sefer A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şakan gibisin Efes
    Diğer yenilgiler öbür takımların sonuçları sâyesinde çok etki yapmamıştı bence, onun için bu maç ve kalan maçların çoğunu alsaydık son 8'e rahat kalırdık
    Şimdi iş zor, yine de kalan 4 maçı alırsak sıkıntı olmaz gibime geliyor

Hoca değişecekse favorim Ettore Messina
    Matematiksel olarak halen küçük bir şans gibi gözükse de Efes'in play off şansı bence maalesef kalmadı.Dün Ergin Ataman'da bu minvalde bir şeyler söyledi sanırım.Bu sezon Efes için kapandı,bu saatten sonra EL sezonunun kapanmasıyla motivasyonu iyice düşecek oyuncularla lig şampiyonluğu da çok zor, fb beko şampiyonluğa yakın olan takım, hatta final bile oynayamayabilir Efes.

Dün bir haberde Ergin Ataman'ın Pana ile görüşmek üzere Atina'ya gittiği iddia edildi.Bu iddia doğru da yanlış da olsa Ergin Ataman'ın ayrılığı bence kesin gibi.Bir değişim gerekiyor hem kendisi hem Efes için.Yeni rekabetlere ihtiyaç var herkes için.

Koç tercihini iki türlü irdelemek lazım.

Kısa vade de başarı mı yoksa biraz bekleyerek birkaç yıl sonrası için yeniden bir şampiyonluk adayı bir takım haline gelmek mi.

İlk seçenekte benim iki adayım var:Laso ve Trinchieri. Hem oynattıkları basketbol hem de taktik bilgi açısından benim çok beğendiğim koçlar.Laso geçen sezon devam ederken sağlık sebepleri gerekçesi ile Real'den ayrılmıştı,boşta ve sağlık durumunda bir sorun olmadığı söyleniyor. Trinchieri'nin Bayern ile olan sözleşmesi de bu yaz bitiyor. Bu iki koçtan birisi Efes'i kısa vadede yeniden bir şampiyonluğa taşıyabilir.

Diğer seçenekte de iki koç adayım var:Bursaspor koçu Dusan Alimpijeviç ve Telekom koçu Erdem Can.Eğer Efes hem maddi hem de hedefsel olarak biraz frene basıp birkaç sezon sonrasını düşünecekse bu iki koçun bu anlamda gelecek vaadettiğini ve uygun adaylar olduğunu düşünüyorum.İkisinin de kulüpleriyle sözleşmeleri var ama EL çıkışları için bir sorun çıkmayacaktır.
    Konu Larking tarafından (24.03.2023 Saat 23:08 ) değiştirilmiştir.
    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Nereden
    İstanbul

Alıntı Oğuz ZEYTİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kızılyoldız evinde Baskonia'dan on sayı gerideydi. Ama maçı alırlar dedirtiyordu. Kazandılar. Arayış, çaba, mücadele var.

Efes'in ise kaybedeceği, ekran başındaki hemen herkes için malum sonuçtu.

Çünkü hustle yok. Suratlar asık. Yetenek, bütçe bir yere kadar...
    İzleme imkanım olmasına rağmen maçı bu yüzden izlemedim,EL uygulamasından ara ara skoru takip ettim.EL sondan bir önceki takım karşısında 19 sayı geri düşünce de şaşırmadım,fark kapanıp 8 sayı öne geçince de,kazandık denilen maç oradan son 1 dakikada tekrar rakibe hediye edilince de. Efes bu sezon şaşırtmıyor. Bu anlamda ciddi bir istikrar var!

Binlerce basketbol maçı ve onlarca sezon izledim çeşitli liglerde.Çok büyük farklardan dönen,bitti denilen maçların kazanıldığı, şansın,mucizenin,havadaki topla maçın kazanılıp kaybedildiği çok maç gördüm.Ama oynadığı maçların neredeyse tümünde maç içinde bu kadar büyük dalgalanmalar yaşayan, hemen hepsinde son çeyrek sahada olmayan bir takım gerçekten görmedim. Hem de bu seviyede, böyle bir kadro ile.Takım olamayınca,koçun takım ile ilişkisi bozulunca kadronun,isimlerin bir önemi kalmıyor.Efsanevi Bulls'un koçu Phil Jackson değil başka biri de olsa Jordan'lı Bulls efsanesi yine de yazılabilir miydi bundan emin olmak bence mümkün değil.
    Konu Larking tarafından (24.03.2023 Saat 13:33 ) değiştirilmiştir.
    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Larking Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzleme imkanım olmasına rağmen maçı bu yüzden izlemedim,EL uygulamasından ara ara skoru takip ettim.EL sondan bir önceki takım karşısında 19 sayı geri düşünce de şaşırmadım,fark kapanıp 8 sayı öne geçince de,kazandık denilen maç oradan son 1 dakikada tekrar rakibe hediye edilince de. Efes bu sezon şaşırtmıyor. Bu anlamda ciddi bir istikrar var!

Binlerce basketbol maçı ve onlarca sezon izledim çeşitli liglerde.Çok büyük farklardan dönen,bitti denilen maçların kazanıldığı, şansın,mucizenin,havadaki topla maçın kazanılıp kaybedildiği çok maç gördüm.Ama oynadığı maçların neredeyse tümünde maç içinde bu kadar büyük dalgalanmalar yaşayan, hemen hepsinde son çeyrek sahada olmayan bir takım gerçekten görmedim. Hem de bu seviyede, böyle bir kadro ile.Takım olamayınca,koçun takım ile ilişkisi bozulunca kadronun,isimlerin bir önemi kalmıyor.Efsanevi Bulls'un koçu Phil Jackson değil başka biri de olsa Jordan'lı Bulls efsanesi yine de yazılabilir miydi bundan emin olmak bence mümkün değil.
    GSW gibi oldu Efes... Takım halinde savunma yapma dakikası minimum. Eline baktığın yıldızlar atıcı (Gsw'de Draymond yine savunma yapıyor, Efes'te Dunston artık yapamıyor). Son topta ribaund verip maçı kaybediyorsun, tiple. Üstelik tamam - devam maçında. Devam etse ne olacaktı, sonraki maçta yine oyundan düşecekti.

Hep mental vurgu yapılıyor başarısızlığa. Eğer teknik ve fizik eksiklikler görülmezse, düzelme süresi uzar.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)