Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uhren Cup Trabzonspor?un!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uhren Cup Trabzonspor?un!

evet zor da olsa kupayi aldik takimin genel görüntüsü hakkinda yorumlarinizi bekliyorum !!!

Hayirli olsunsezonu kupayla actik insallah boyledevam eder... Takim ii gibi ama biraz yorgunluk vardi heralde,son vuruslarda da cok dikkatsizdi.fatih in eksikliginde onun bu takim icin ne kadar onemli oldugunu birkez daha gorduk.. insallah cabuk doner
    Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
    -ismail-

Yorum

bu arada volkan i cok begendim. mehmet de bu sezon daha ii olacak gibi
      Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
      -ismail-

Yorum

Mehmet Yilmaz da formda.Insallah böyledevam eder de alamadigimiz ve alamayacagimizi düsündügüm[img]smileys/smiley5.gif[/img]forveti aramayiz.

Yorum

yanilmiyorsam yorumlar ''hazirlik maçlarimiz show tv de'' basligi altinda yapiliyordu gerek var miydi bu basliga[img]smileys/smiley25.gif[/img]
          Oy Dereler Dereler Neler Bilirim Neler...
          TSira_Şimal Yıldızı

Yorum

İlk olarak mezgit tarafından gönderildi
            yanilmiyorsam yorumlar ''hazirlik maçlarimiz show tv de'' basligi altinda yapiliyordu gerek var miydi bu basliga[img]smileys/smiley25.gif[/img]

bu kupayla ilgili ve kamp hakkinda bir yorum takimin kondissyonu açisindan [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

Volkan güzeldi bu gece.Mehmet Yilmaz sezona formada baslayacagim dedi ve oldukça formda.Yalniz Gökdeniz takimin top kaybetme yükünü sirtina aldi(!) gidiyor ve yattara...Bizim neden duran topa vuran adamimiz yok? Yattara iki penalti kaçirdi ama yaptigi orta adrese teslimdi.Savunma müthis açiklar verdi.
              \"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"

Yorum

benim bu turnuvada gozume carpanlar...

-M.Yilmaz kaliteli golcu demistim onu yeniden gordum

-Tolga Zengin (genç kaleci) Çok çok iyi buldum 3. kaleci olmasina ragmen...

-Penalti atamiyoruz..Avrupada penalti kullanan kisilere bakiorum Harika atiyorlar fakat Trabzonsporumuzda boyle bi futbolcu yok...Çokmu zor 1 futbolcunun haftada 2 3 kere penalti atisi yapmasi...

-Gökdeniz cok top kaybediyor...Çare bulunmasi gerek fakat bos alanlarda birebir cok iyi adam geciyor...

-Yattaranin muz ortalarina hayranligim devam ediyor...

-Szymek Çok kaliteli bi futbolcu gerçekten kinder Süprizden çikmasa döndü HARIKA...
                Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

Herhangi bir takimi sezonun ilk hazirlik maçlarinda hiç bu kadar istekli ve azimli görmemistim. Ayni zamanda sezon basi olmasina ragmen koordinasyonlari da çok iyi (sezon basina göre).

Ama öyle görünüyor ki bu sene de takimin yükünü emektarlar çekecek:

Fatih, Gökdeniz, Hüseyin. Onlarin yeri ayri. Bununla beraber Yattara gene bildigimiz Yattara, Volkan iyi parladi, Mehmet Yilmaz iyiye gidiyor (Artik bu sene ondan çok sey bekliyoruz).

Mehmet formunu böyle yükseltirse, yeni gelen forvet uyun dönemini yedek klübesinde etrafi seyrederek geçirir [img]smileys/smiley36.gif[/img].

Forza TRABZON. Iyi basladik, sonu gelsin artik...Edited by: simal yildizi
                  Trabzonsporlu olmak...
                  Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

takimimiz ayni biraktigi yerden devam ediyor zaten yeni futbolcu olmadigi için ve eskilerde zaten bildik oyunlarini oynadigi için degisen birsey yok.. degisen birsey olmadigi için eksiklerimizde artilarimiz gibi aynendevam ediyor mesela gol kaçirma ve hatta penalti kaçirmak artik degismez sorunlarimiztabiki savunmamizin anlik hatalarida aynen duruyor..

takviyelerin biran önce yapilmasi sart. forvet ve savunmaya iki isabetli transfer bu takimin eksik yönlerini kapatir ve arti olarak inanilmaz güç katar. buradan sevgili yönetimimize sesleniyorum su kadroya yazik etmeyinvereceginiz max para 5,6 milyon dolardir, yapin su takviyeleri artik..

ve oyuncularimizdan m.yilmaz kamptaki bu görüntüsünü ligede tasiyabilse çok seyler verecek Trabzonspora fakat ben bunu basaracagina inanmiyorum çünki moraliyle oynayan bir oyuncu! 2 gol kaçirinca tribündeki ugultudan hemen etkilenecek bir yapiya sahip umarim bu sorununu çözer.. volkan ve kaleci tolga da üzerine katanlar arasindaydi.. ilk kupamiz hayirli olsun darisi sampiyonluk kupasina
                    75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

eski bir futbolcu olarak beni saskina ugratan seyler gördüm basel macinda..

bilmem farkinda msiiniz ama, takimimiz dünya da cok az takimin basarabildigi ölcüde hizli bir pas trafigi kurma yolunda, beni keyiflere sürükleyen mesajlar verdi..bu türk futbolunun alisik olmadigi bir durum, ve bu takim bunu yapabileceginin isaretlerini verdi.

ve daha önemli bir ayrinti daha..

trabzonsporu'muz; bakmadan pas yapma aliskanligini kazaniyor. cok umutluyum cokk.. bir pozisyonda takim hizla hucuma kalkarken basel lilerin degil sadece, ekran basinda benim de basim döndü..

cok güzel seyler oluyor takimda, cokk..

hocam..heycanladirdiniz bizi, sonunu bekliyoruz..

Yorum

Umutlu degilim çünkü defans çok kötü
                        keyif adamı ..

Yorum

Bu defansa ragmen ileride becerikli golcumuz olsa sorun olmaz ama bu aksamda tekrar gorulduki iki sezondur devam eden kaleciyle karsi karsiya pozisyonlarda topu kaleciye carptirma! heyacandan urkme! koseyi gorememe! ve hicbir topu kalecinin uzerindenasirtamama! aliskanliklari devam ediyor (g.deniz& m.yilmaz) bu kolay pozisyonlari atamayan oyuncular zorlarini nasil atacak sorun burada yatiyor pas var hirs var tempo var ama gol sikintisi devam ediyor duran toplar ve penalti sorunu aynen devam edecek gibi iyi bir defans adamina ve bir golcuye ihtiyac var

Yorum

İlk olarak zinos_zon tarafından gönderildi

eski bir futbolcu olarak beni saskina ugratan seyler gördüm basel macinda..

bilmem farkinda msiiniz ama, takimimiz dünya da cok az takimin basarabildigi ölcüde hizli bir pas trafigi kurma yolunda, beni keyiflere sürükleyen mesajlar verdi..bu türk futbolunun alisik olmadigi bir durum, ve bu takim bunu yapabileceginin isaretlerini verdi.

ve daha önemli bir ayrinti daha..

trabzonsporu'muz; bakmadan pas yapma aliskanligini kazaniyor. cok umutluyum cokk.. bir pozisyonda takim hizla hucuma kalkarken basel lilerin degil sadece, ekran basinda benim de basim döndü..

cok güzel seyler oluyor takimda, cokk..

hocam..heycanladirdiniz bizi, sonunu bekliyoruz..

son ve ilk hazirlik macinda pas yapamama sorununa deginmistim. Bu macda özellikle ikinci yari cok keyif aldim. Rahatladim, güvendim, takdir ettim.

Diger hazirlik maci konusundamac ile ilgili - tesekkürler Senol Günes yazdim sadece bu yüzden.

Iyi gidiyoruz. Sevindim. Edited by: sanatik
                            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Bazi eksikliklere ragmen Kupa yi aldik hayirli olsun

Benim maçta gözlemlediklerim artilar Sunlar,

-Bu sezon Gökdeniz Yattara ile fazla ugrasmayacaga benziyor iyi yardimlasiyorlar.

-Eksik kadroya ragmen takim iyi oynadi

-M.yilmaz bu sezon biraz daha iyi oynuyor gibi geldi bana

-Özgür ü begenedim iyi oynadi.

-Simek çok iyi oynadi.

Tesbit ettigim eskiler bana göre daha fazla idi

-Gökdeniz gene ayni ukalalikta devam ediyor,1metreden topu kaleye gödnerecegine artistik vuruls yapmaya kalkiyor.Serbest vuruslarda topun arkasina geçip Orta sahadan keleye vurmaya deneme hastaligi aynen devam ediyor.Su Gökdenize artik birisi Senol Hoca Serbest vuruslarda topa yaklasma demeli.

-Erdinç ayni Erdinç Gereksiz penalti yaptirmalar,Gereksiz kaleciye geri paslar aynen devam ediyor.

-Gol atmakta zorlanma hastaligimiz devam ediyor

-Kolay gol yeme hastaligi aynen kaldigi yerden devam ediyor.

-Kadro konusunda yetersiz oldugumuz dün bir kez daha ortaya çikti.Eger 2-3 takviye yapilmaz ise Sampiyonlar ligi ve Sampiyonluk hayalden öte gidemez.Gönüllerin Sampiyonu oluruz.
                              SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                              BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

Çalışıyor...
                              X