Bu kisiler hakkinda gerekli islemler yapilmistir umarim..Bir de bunlarin mevkiileri, görevleri ne acaba[img]smileys/smiley5.gif[/img]
http://www.komikaze.net/gomikfilmler...ser=&Pass=& ;SayfaNo=21&Order=2&komikazed=644
Burada izledikleriniz zat-i muhterem oluyorlar.
Bu kisiler hakkinda gerekli islemler yapilmistir umarim..Bir de bunlarin mevkiileri, görevleri ne acaba[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Güleriz aglanacak halimize.Yani tutamadim kendimi ne yalan söyliyeyim "O Beniiimm" diye toparlamaya çalisan adami görünce
Rezalet [img]smileys/smiley7.gif[/img]
Ya adamlara söyleyecek söz bulamiyorum aklima kötü kötü seyler geliyor. [img]smileys/smiley7.gif[/img]Rezil herifler !!!!
evet bu olay galiba yeni olmamisti... bir iki sene önce tv'de izledim diye hatirliyorum...
e yorum yok tabi...
yani adamlara 'rezil' demek yerine 'beyinsiz' demek daha mantikli olur galiba...Edited by: yattara11
Arkadaslar bunu siz yeni mi gördünüz! Bu olay 2-3 sene önce oldu yanilmiyorsam,haber kanallarinda bol bol malzeme olmustular.Adamlar Türkiye hudutlarini terk etmistir herhalde.[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Haberin eski oldugunu bende biliyorum da aklima geldikce lanet okuyorum bunlara bu adamlar o zaman o yerin mülki amirleriydi(!) sanirim.[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Yok zannedersem onlar bir kurulun toplantisini yapiyolardi toplantinin açilisindada istiklal marsi okumaya çalistilar ama beceremedi geri zekalilar bunlarein bu ülkede yasamaya haklari yok. Serefsizler...
Allah bize sabir veriyorda gebertmiyoz bunlari...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
allah 100bin kez belalalrini versin[img]smileys/smiley7.gif[/img]
vay be hakkaten gerçekmis zannetim ki makara ama ntv 'de vermis [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
su anda inanin nasil bir nefret dogdo icimde . Sinir küpüne döndüm. Ben bu heriflerle ayni ülke topraklari üstünde nefesalip vermekten bile utaniyorum[img]smileys/smiley7.gif[/img]
serefsizlerrrrr[img]smileys/smiley7.gif[/img]
ya beyler kizmayinda adama çok gülesim geldi kendimi tutamadim. tabiki çokrezil bi durum.
harbiden pes yaniiiiii!!!!!
tam denyo bunlarya[img]smileys/smiley7.gif[/img]
hay ben bunlarin akil diye tasidiklari seyi .......
Beyinsizler.Anaokulu çocuklari daha iyi söyler be [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
[img]smileys/smiley7.gif[/img]bu beyinsizler resmen vatanla dalga geciyo
allah belalarini versin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)