Bu hoca hakkaten futbol özürlüsü.Ben kadro seçimini eleştirmekten bıktım.Adam hala daha saçma sapan seçimler yapmaya devam ediyo.Tayfun'u her defasında 11'de başlatıp ikinci yarının başında alıyo.Yerine Serkan'ı koyuyo.Her defasında aynı şeyi denemeye gerek var mı!!Tayfun'la bu iş olmuyorrrr!!Serkan'la başlasana sağ bekte be adam.Orta sahada Hüseyin'in mevkisinde yığılma var diye Hüseyin'i göndertiyosun.Gidiyosun Selçuk'u koyuyosun.Selçuk orda oynar mı eyy hocaaaa!!Yattara yedek.Umut sağ açıkta oynuyo.Olacak iş mi!!Gabric soldan, Yattara sağdan kesiyor.Umut'u çıkarıp Alanzinho'yu sokuyosun.Alanzinho mu çıkacak kafaya!!Gökhan 90 dakika saç baş yoldurtmaktan başka hiçbir işe yaramıyor(adam ayakta duramıyo) Gökhan sahada Umut dışarda(oysaki Umut bugün harbiden çabalıyodu).Engin gibi futbolcun var.Adam 18'de yok.Bu böyle olmaazzz!!!...
Kadroyu geçtim.Bu takıma Allah aşkına ne çalıştırıyo bu hoca.Ne taktik var, ne futbol, ne pas... hiç bişe yok, hiç bişe!!Takım hiç antrenman yapmazsa çıkar yine aynı topu oynar!!
Gelelim yönetime.Başkan maçtan önce konuşma yapıyor 'Ben elimden gelen her şeyi yaptım.' diye.Hoca yokken futbolcu alıyosun.Ferhat, Engin, Tjikuzu, Zafer kadroda bile yok.Topu topu 5 transferimiz var.4'ü yok.Şampiyonluk için elinden gelen her şey bu mu!!
Taraftar desen takımı 'yuhh'lamaktan bile aciz.Önüne gelen grup kurmuş.Herkes kendi kafasına bağırıyo.Ne bağırdıkları da belli değil..
Burda olan bizlere olmuştur(takımın gerçek sahiplerine).Hepimize geçmiş olsun..