Süper Lig maçlarindan sonra Türkiye Kupasi maçlari da Lig TV'den yayinlanacak.. Lig TV, kupa maçlari için yapilan ihaleyi kazandi ve 2 yil boyunca maçlari yayinlama hakkini kazandi..
Süper Lig maçlarindan sonra Türkiye Kupasi maçlari da Lig TV'den yayinlanacak.. Lig TV, kupa maçlari için yapilan ihaleyi kazandi ve 2 yil boyunca maçlari yayinlama hakkini kazandi..
artik Türkiye kupasi maçlarida LigTV de umarim yeni sezonda bizim lig maclarimizida yayinlarlar...LigTv bu gidisle SL maçlarinida alicak![]()
Merak ediyorum bu ihaleleri[img]smileys/smiley5.gif[/img]
bizim lig maçlarimiz derbi olmadigi sürece yayinlamazlar...bjk,gs,fb küme düssede yine bizi yayinlamazlar...
Eddy Nickli Üyeden Alıntı
bu sene yayinlanacak diye biliyorum...trtden yayinlanmayacagi kesin snairim..bilgisi olan varsa yazsin...
yok abi o i öyle olmuyor iste...her hafta bizim maçlarmizi yayinlama gibi bi lüksleri yok,yoksa yayinlarlar ligtv hangisine izin verirse onu yayinlarla...ama ligtv hayatta yayinlamaz bunu bilelim...
bu ne demek oluyor simdi yahu[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
Lig TVnin kimin maclarini yayinlayacagi belli zaten bunlarin[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Lig tv kupa maçlarini da aldiysa bu kanllar bizim hiçbir maçimizi yayinlamamaya kararli[img]smileys/smiley7.gif[/img]
günün birinde bu da olacakti zaten...
yakinda hazirlik maclarinida alir bu hayvanlar
bizim sampiyonlar ligi kapisinda oldugumuz, bjk ninde sakizina oynadigi maçlar olan 34. hafta maçimizi yayinlamadiysa, büyük maçlar haricinde maçlarimizi yayinlamazlar.
Ne ihale kazanmasi kardesler, adamlar kafasina göre ceviriyorlar dümeni.
Bizim icin kesin avantajli olmayacak onu bir bilelim ve kisa zamanda bunlarin karsisina cikmamiz lazimne pahasina olursa olsun bu bizim görevimiz.
tamam artik bundan sonra takimizi tv dede göremicez
Evet sen ben bunlara agzini payini vermedikce bunlar azitacaktir, buna dur demenin zamani geldi.
Gecen sene Sampiyonluga oynadigmiz halde naklen yayinlanan macimizin sayi 10 gecmiyordu zam edersem ,bu sezon 10 degil tek istanbul eziklerine karsi maclarimiz yayinlarlar siz merak etmeyin.
Forumda kuru kuru yazmiyalim...LigTv'yede mail atalim basin bildirgesi vs vs vs ???
bu adamlar rezil rezil bide türkiye kupasi çikti basimiza
bir metin hazirlayip lig tv fenerasyona mail bombardinmani yapalim baska olmaz bu is bejekenin maçini veriyor bizim maçi vermiyor
Evet bu adamlar bizim kupa maçlarimizi derbi olmadigi sürece yayinlamazlar bunda süphe yok. SL maçlarini alsalar bile halen yürürlükte olan avrupa maçlarinin sifreli kanallardan yayinlanamamasi gibi bir kanun yada yönetmelik yada buna benzer bir sey var. Aslinda bu kural Türkiye kupasi maçlarini da kapsiyor diye biliyordum ama yaniliyormusum demek.
Acaba kulüp bu ihaleden ne kazanacak....
bildigim kadariyla kesin degil bu - atv'de alabilirmis maçlari.
sampyonlar ligini saten alamazlar starin ellinden bir girelim süper oalcak stargüzel sekildeizleriz
[img]smileys/smiley7.gif[/img]gerçekten artik maç izleyelim rahat rahat biz tribüne zor gidiyoruz zaten birde bu dallamalar böyle bir sey yaptiysa yandik vallahi
Ula bu lig tvnin kupa maçlarini almasi kötü oldu be
daha henüz kesin olamdipgini okudum kanald@atv oortak olarak bu yayinlari alabilirler umarim alirlar,
daha henüz kesin olamdipgini okudum kanald@atv oortak olarak bu yayinlari alabilirler umarim alirlar,
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)