Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak’la Beraberce...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Volkan Konak’la Beraberce...

Arkadaslar bu basligi açmak zorunda hissettim. Nereye tasimaniz gerkiyorsa tasiyin. Ancak önemli oldugunu düsünüyorum.

Hemen hepimiz çok üzüldük Kazim KOYUNCU'nun öldügüne. Yüregimiz yandi ve sanirim bu yangin hiç sönmeyecek. Onun degerlerine sahip çikmak boynumuzun borcu aslinda. Ölümünden sonra tekrar gündeme gelen ÇERNOBIL ve etkileri halen tartisiliyor. Devlet yine her olayda oldugu gibi bu olaydada yillaradir sessiz ve üstelik bizleri suçlayici. Oturun yerinize ne ilgisi var çernobil ile Karadenzideki Kanser vakalarinin diye bizleri azarliyor desek yeridir. Bir bilimsel arastirmayi bile bizlere çok gördüler ve Dün geceki TV programinda Volkan Konak Abimizin dedigi gibi hep Karadenzilinin efendiligine güvendiler. Devlet yanliligina, toplumsal baristan yana olmamiza, hiç sorun çikarmamiza güvendiler ancak sonucunda hiç yatirim yapilmayan bölge olduk, hep baskalarini doyurdular ve ben dahil memleketimin hemen her ailesini gurbete göndermek zorunda biraktilar. Kaldiki memleketini bizim kadar seven, kokusuna, topragina bizim kadar hasret duyan bir yöre insani yokken. Yatirimsizlik issizligi getirdi memleketimizde,çetelesmeyi getirdi ve cinayetler her geçen gün artiyor. Baska bölgelerin insanlari da hala karadenzi insani ile kendi çepinda fikralara yansitarak pisligini dalga geçmeye çalisiyor. Dalga geçme zamanini bitirmeliyiz hep birlikte.

bordomavi net te her daim sagduyulu, meleketinin sorunlarina duyarli bireyler gördüm ve sizinle hep gurur duydum. Biz memleketimizin sagduyusuyuz. Bu nedenle diyorumki: Çernobilin etkileri ve bölgemzideki kanser vakalari ile ilgili Volkan Konak'in baslatmis oldugu mücadeleye destek vermeliyiz. Unutmayalim ki Kazim Koyuncu da dahil memleketimizin çok güzel insanlarini kaybettik. Kazim KOYUNCU'nun mücadelesidir bu bugün Volkan Konak'in aslinda hepimizin. bordomavi.net yönetim kurulu mutlaka bu konuda görüsmeli ve bizimle paylasmali. Sonucunda tek tek degil hep birlikte destegimizi vermeliyiz. Nasil mi ? evet nasilinin netlestirelim. Gerekirse Volkan KONAKile görüsmeliyiz. Muhtemelen kanser vakalarinin istatistikerini çikaracaktir Volkan KONAK.Aslinda bizlerde bulundugumuz ilerde kanserden ölen karadenzililerin listesini çikarabiliriz. Hastanelerin önünde nöbet tutarak, arsivleri karistirarak, bizi uyutanlara sorun çikararak.Bunu da yapabiliriz. kaldiki hiç gerek olmayabilirde. Öncelikle bu mücadelenin boyutlarini ve yapmamiz gerekennedir onlari netlestirmeliyiz.

HAYDI bordomavi.net yönetim kurulu lütfen bizleri bu konuda yönlendirin ve gerekli girisimlerde bulunmaya baslayalim zamanimiz çok az. Kazim KOYUNCU'ya destek olamadik ama zaman Volkan KONAK'a destek zamanidir ve Kazim KOYUNCU'nun degerlerini yasatmak boynumuzun borcudur.

EVVELA KANSER VAKFINDAN 2004 ISTATISLIKLERI HAKKINDA BILGI ISTENEBILIR TRABZON DEVLET HASTANESININ RESMI SITESI VARMI BILMIYORUM AMA BASHEKIME BIR MAIL FAKS TELEFON VEYA SU AN TRABZONDA BULUNAN ARKADASLARIMIZDAN HASTANEDEN BILGI ALMASI NI ISTEYELIM VE BU ISTATISLIKLERI GEREKLI MERCILERE ULASTIRALIM GAZETELERE VERELIM BURDA YAYINLAYALIM VB...
    <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

Evet arkadaslar yeni gördüm dikkatimi çekti. Öneriyi 30 kisi okumus ve 1 kisi mesaj çekmis yani sagduyu gösterip evet destek verebiliriz demis. Bu 100 kiside 3 kisi eder. Çok ilginç. Böyle bir olaya bu kadar duyarsiz olmak çok ilginç. Bu ayri bir arastirma konusu olmali aslinda. bordomavi.net sadece Trabzonsporumuzun tartisidigi yer olmamali. Memleketimizin sosyal sorunlarina da yavas egilmeli. Evet sesimizi haykiran her daim Trabzonsporumuz oldu. Sadece Trabzonsporumuzdan bazilarimiz anlamaz simdi- onun araciligiyla-haykirmasini beklemek haksizlik aslinda. Belki bu yüzden bu sorumluluk futbol takimimiza agir geliyor. Belki o da biraz daha özgür olmak istiyor.

Zurawski'yi almak olmasin sadece tek sorunumuz. Yada Fenerbahçeliler küfretmek....

Gönül birlikte destek vermeyi ister ancak söyleyecegim tek tek var tek olsamda ben bu yolda Karadenizimin her türlü sosyal sorunu ile mücadele verenlere destek olacagim. Iki elim kanda olsa da.

Degerlerimize sahip çikmak benim boynumun borcu...Öyle bilir, öyle yasarim.

Yorum

Elimizden geleni yapariz bu ugurda Gökhan abi.
        "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

Bence bölgemizde kanser taramasi yapilmasi için hemen bir imza kampanyasi baslatilmali ve buna BMN öncülük yapmalidir. Gerekirse Volkan Konak ile irtibata geçeriz. Kampanya baslangicinda bize destek vermesi daha etkileyici olur. Meydanin bir yerinde baslasin ve tüm Türkiye'ye yayilsin.
          Biliyoruz
          Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
          Toprak çökecek
          Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
          \"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
          Gidelim
          Yildizlarin çok oldugu
          Bir gökyüzü altina ...

Yorum

YILLARDIR SESSIZ KALDIK.

ARTIK BIRSEYLER YAPALIM.

AMA ATI ALAN ÜSKÜDARA GEÇMIS BILE.

BENIM YUFKA YÜREKLI HEMSEHRIM HEP SAGDUYULU BAKTI OLAYLARA.

BENDE ÇOK TANIDIGIMI KANSERDEN KAYBETTIM.

HEPSINE ALLAHTAN RAHMET DILIYORUM
            GÖLGESINDE YASIYORSAN
            BAYRAK SENDEN UTANMASIN
            TRABZONSPOR=ASK

Yorum

Hakikaten bu cok önemli bir konu,bende cok yakin zamanda bu hastalikdan
              annemi kaybettim.Hastalik dönemin deki yasadigimiz acilar ölümden cok
              daha aci idi,karsindaki insanin günden güne erimesi karsisindaki
              caresizlik inanin ölüm den de beter.Ben düne kadar karadeniz de bu
              illetin bu kadar ileri boyutta oldugunu bilmiyordum.Acilarla sekli
              semali degismis,yüzü benzi solmus sevgili Volkan Konak in aci
              haykirislarini ve bizlere karsi sorumlu insanlara kazan kaldirmasini
              .aci ceken yitip giden karadeniz insaninin sesi olarak görüyorum.

Cok cok önemli bir degerimizi kaybettik ,umarim Kazim Koyuncu nun ölüm
              tarihi bu acidan karadeniz insaninin bölgesine ve degerlerine sahip
              cikma,demokratik haklarini elde etme, hak ettigi degeri bulmasi icin
              bir milat olur.

Bu konuda sanirim ilk asamada bir sivil toplum örgütü olarak(Bordomavi net) Volkan Konak a destegimizi bildirmek.

Ikincisi bu konuyu sürekli gündem de taze tutmak amaci ile Avni Aker de
              konu ile ilgili pankart ve buna benzer calismalar yapmak(Kazim Koyuncu
              posterinin asilmasi gibi)Sahaya siyah konfetilerin atilmasi,saygi
              durusu dahasi Formamiza gecici olarak siyah renkin girmesi gibi vs.

Kanser Karadenizlinin Kaderi olmamali,

Aci ceken insanimizin yüzü artik gülmeli.

Zisinolu böyle bir topic actigin icin sana tesekkür ediyorum.

TS üye No:5330

Yorum

Bu konuda bizde bir seyleryapalim artik...

Öncelikle; mail bombardimani, imza kampanyasi veya her ne yapilacaksa bunun için kendimize bir hedef belirlemeliyiz... Bu hedefimiz, büyük ihtimalle Saglik Bakanligi olacak gibi...

Elimizden geleninen iyisini yapalim artik...

Yorum

evet arkadaslar dün aksam ben de izledim yakin takip'i bu arada volkan abinin sözlerinden gururlandim dedi ya biz karadenizliyiz hiç basimizi kaldirmadik terbiyemizden ama artik yeter baska kazimlar gitmesin diye baska insanlar ölmesin diye ben diyo kenan evren'den o aa yaptigi röportaji istiyom dedi ve o beni mahkemeye vermezse ben onu mahkemeye verecegim helal olsun volkan abi gönlümüz seninle insallah bu isin üstesinden gelecegiz

saygilar
                  Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                  Olmak ister isen bu yolda mahir,
                  Harabat ehlini hor görme şakir,
                  Defineye malik viraneler var.

Yorum

Dün aksam yakin takipi izleyen arkadaslarim görmüstür volkan konagin halini adam artik buna bir son verelim diye haykiriyor baska kazim koyuncular ölmesin diyor bence bu konuda bizimde duyarli olmamiz gerekiyor çünkü çernobilin karadenizimizde yarattigi etkiler bir çig gibi büyüyor volkan konaga her türlü destegi vermeliyiz çünkü bu is öyle 3 5 kisinin yapacagi bir is degil el birligiyle çözebilirizve elinde BEN IÇIYORUM SIZ DE IÇIN DIYENLERE en güzel cevabi vermis oluruz KAZIM KOYUNCU ÖLÜMSÜZDÜR
                    Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

Karadeniz bölgesine yapilacak bir KANSER ERKEN TANI TEDAVI ve ONKOLOJI HASTANESI sorunlarimizin büyük bölümüne karsilik gelebilr.Sagolsun siyasilerimiz bunu vefakar kakadeniz insanina çok gördüler.Su lanet çernobil olayindan sonra bölgemizden kaç tane basbakan,bakan,üst düzey bürokrat,300 yüze yakinda milletvekili çikti.

Ne yaptilar insanlari için kocaman bir HIÇ....Yazik ..!

Binlerce insan göz göre,göre hayatini kaybetti.En sonda sevgili KAZIM'i kaybetti karadeniz,daha ne kadar sürecek bu ilgisizlik ve vurdum duymazlik.Gerçekten harekete geçmenin zamani geldide geçiyor.

Uzman Çernobilin en kötü etkilerinin önümüzdeki 10-15 yil içerisinde görülecegini belirtiyorlar. O halde soruyorum daha kaç binleri feda etmemiz gerekiyor,daha kaç ocak sönecek.

Yeter artik: Analarimizin daha fazla aglamasina müsade etmiyelim.Ayaklarimiza sadece oy almak için gelenlerin suratina vuralim bu gerçegi.Ihtiyacimiz olan Artvin,Rize,Trabzon,Giresun,Ordu gibi sahil sehirlerimize hizmet verecek bir Kanser tani ve tadavi Onkoloji hastanesi yapilmasi.

Düzenlecek her organizasyona BMN olarak sonuna kadar destek olmaliyiz.Artik imzami toplanir,mitingmi olur her ne ise.......

ACIYI TATMAK IÇIN KAPIMIZI ÇALMASINI BEKLEMIYELIM......

Saygi ve sevgilerimle

Yorum

Yapabilicegimiz herseyde ben varim.Yürüyüs, ses getirici bir protesto...

Yeter ki beraber davranalim birlik olalim

ACIYI TATMAK IÇIN KAPIMIZI ÇALMASINI BEKLEMIYELIM......

Yorum

bence de bu konunun üzerine gidilmesi lazim daha kaç Kazim abi feda edecegiz allah askina...

FATIH SULTAN TEKKE
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

ben de varum...ses getirici her türlü protestoyu yapmaliyiz...çok ses getirecek seyler yapabiliruz...ilginç seyler ile herkesin dikkatu de çekilebilur...ama önce planlamamuz lazim bisiler...
                            Tek yildiz,tek büyük...
                            Oflu...

Yorum

Volkan Konak önderliginde SESIMIZI yükseltmeliyiz. Bazi olaylarin yanlis oldugu çok net. Bazi kesimler bir seylerden korkarak ses çikarmiyorsa biz sesimizi çikartiriz...
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

Çalışıyor...
                              X