Arkadaslar varmi ogame oynayan ittifak falann trabzonsporlular olarak galaksiye adim atmak lazimmmm![]()
Arkadaslar varmi ogame oynayan ittifak falann trabzonsporlular olarak galaksiye adim atmak lazimmmm![]()
ben oynuyordum bir ara ama uzun zamandir hiç bakmadim
ayw sööle bi karadeniz ittifaki fena olmazdi haneee![]()
bende baslayali 1 hafta oldu oldu.daha tam gelismeden saldirmaya basladilar ama bendee kristal gibi seyley çogalinca hemen bitiriyorum ki almasinlar diye .biraz gelisiyim onlari yiyecem, ittifak da iyi lur haa .
Bende oynuyorum evrenleriniz kaç beyler. Ben 4. evrendeyim.
bu baslik kapanmaya adaydir aha buraya yaziyorum!
yaw Buradaki cocukLarda Oynuyor ben bisi anLamadim [img]smileys/smiley36.gif[/img]
eski başlık nerden buldunuzda çıkardınız yine. hatırlıyorum o günleri ne günlerdi bee. gecem gündüzüme karışmışdı . ben başlamayanlar için tavsiye etmiyorum . sürekli aktif olmak gerekiyor . ben bırakdım bidahada başlamam valla ..
ama diğer yandan düşününce internet in bence en güzel oyunu ama kendimi sıkıyorum oynamıyorum ...
birçok interaktif oyunun sayfası açılmış bende ne zamandır oynadığım ve oynayanlarında olduğunu tahmin ettiğim Ogame isimli oyunun sayfasını açayım dedim, bakalım kimler bu oyuna katılıyor. www.OGame.com.tr
ben 29. evrendeyim dragon61 isimli gezegendeyim![]()
Konu Yasin N. tarafından (15.10.2007 Saat 19:04 ) değiştirilmiştir.
İmzam yok parmak bassam olurmu ?
bizim kayınço bu oyunun hastası adam dersi flen unutuyo sabah akşam oynuyo.
Yalçın O Game başlığı mevcuttu. Birleştirilmiştir.![]()
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
O game ne abi? Kaç cd türü ne
ben böyle oyunlara çok yabancı kalıyorum.gençler siz aranızda takılın.
ogame demeyin deliriyorum..anlam veremiyorum 30 küsür yaşındaki ağbim pc başından kalkmazdı bir aralar arada uyurdu gece saatini kurardı sabahın 4 ü 5 i demez uyanır oyuna bakardı..bazen sabah 7-8 lerde uyanırdım bilgisayar başındaydı böyle birşey olur mu ya hangi akla hizmetle yapıyordu bunu bilmiyorum..bir ara haberlerde bu oyun bağımlılığından bahsedilmişti,kocasını boşayan kadınlar mı dersiniz işinden gücünden olanlar mı..hiç unutmuyorum ağbimin kıbrısta ogameden tanıdığı bi arkadaşı uyurken ist deki karısını arıyormuş ben yatıyorum sen oyunumu kolla diye..![]()
http://ogame.org/ online oynanan bi strateji oyunu denebilir.
Gerçek budur. ☆
evet aynen öyle ogame bir strateji oyunu kendi kurduğun sistemde zamanla gelişiyorsun ve başkalarına uzay gemileriyle saldırıya geçiyorsun![]()
İmzam yok parmak bassam olurmu ?
Konuyu açan ve iştirak eden arkadaşların heveslerini kırmak istemem ama
Bana kalırsa bu türden online oyunlardan mümkün olduğunca uzak durun..
Bu oyunlar, insanın konsantrasyonunda inanılmaz tahribatlar yaratıyor ve sosyal alandan giderek uzaklaştırıyor..
Çevremde bu oyunlara kendisini kaptıran bir kaç kişi tanıyorum. Devamlı uykusuz ve sürekli bir nötr hal var üzerlerinde. Karşı cins ile münasebetlerinde bile kırılmalar gözlemlenebiliyor. Hatta etrafa adeta buzhane balığı gibi donuk donuk bakıyorlar
Ben bu ve benzeri oyunları küresel bir uyuşturma politikası olarak görüyorum açıkçası..
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
vaktiyle bende oynadım.1.5 yıl kadar oldu bırakalı. hastalık derecesinde rehin alan bir oyun.
hattrickde kovulan oyuncular için kullanılan "Zafer dolu günleri açıkça geride kalmış." sözü bu oyun için tamda beni ifade ediyor.
3. 8. ve 19. evrenlerde oynadım.
3. evrende 30. sıradayken bıraktım
8. evrende 2. sıradayken 1 ye daldım madem bırakıyorum onada bıraktırayım dedim.sonuçta ikimizde bıraktık
19. evrende 1. iken bıraktım.
belki rastlamışınızdır Mermi Ma ittifağının kurucusuyum.sonraları çok taklidi çıktı![]()
yahu bende Travian oynuyorum. bıraksam mı ne .![]()
Gerçek budur. ☆
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)