fatih o maça çikicak 5 yada 10 dk'da olsa oynuyacak diye biliyorum.
figonun düzenledigi yardim amaçli maça türkiyeden fatih tekke nin gelmesini istedi figo.maçta adriano ,shevcenko,gibi yildizlar da çagrilanlar arasinda ama fatihin sakatliginin devam etmesi kendisi için sansizlik olarak yorumlanabilir mi?dikkatinizi çekerim eziklerden çagrilan kimse yok.türkiyenin tek yildizi fatih tekke...
fatih o maça çikicak 5 yada 10 dk'da olsa oynuyacak diye biliyorum.
oynasin ya türkiyenin trabzonumuzun gururu
fatihye helal olsun...yeni sezonda yine Gol Krali olacak insallah..[img]smileys/smiley32.gif[/img]
ÖzGüReisEsenLer Nickli Üyeden Alıntı
trt nin spor bülteninde senol hocanin fatihin gitmesine izin vermedigi söylendi ne yazik ki! sultanimiz tam da gerçek yerini buluyordu!
valla orasini bilemem dedim ya trtnin spor bülteninde söyledi spiker!
halil lbi öylede yukrdeki haber dogruysa ki büyük ihtimalle dogru yazik oldu kaptanimiza.ama o her zaman bizim incimiz
Kral Fatih'e büyük onur
Figo, yoksul çocuklar yararina yapilacak maça Trabzonsporlu golcüyü de çagirdi.
Fatih'e davet
Ünlü futbolcu Figo 2 Temmuz'da yoksul çocuklar yararina yapilacak olan maça Fatih Tekke'yi de çagirdi.
HER SEY ÇOCUKLAR IÇIN
TRABZONSPOR ve Milli Takim'in basarili ismi Fatih Tekke, Figo'nun 2 Temmuz'daki yardim maçina davet edildi. Bu maçtan elde edilecek gelir Figo'nun kurdugu vakfa, oradan da yardima muhtaç çocuklara gidecek.
HENÜZ HAZIR DEGIL
AMA 2 TEMMUZ'DA Portekiz'in Algarve Stadi'nda 22.45'te baslayacak maçin organizatörü menajer Ceylan Çaliskan. Ameliyat oldugu için hazir olmayan Fatih'in az da olsa bu maçta forma giyebilecegi söyleniyor.
Iyi de fatih sakat degilmi?[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Evet onur verici ama Suan topa vuracak durumdami[img]smileys/smiley19.gif[/img]
öyle ya da böyle... gidecek veya gitmeyecek... ama su anda yasadigim gururu sizlere anlatamam...
Figo'ya da ayrica tesekkürler... (tabi bu tesekkürbiraz acaip oldu ama [img]smileys/smiley17.gif[/img])
Figo Türkiye'den kimi çagiracagini biLiyor [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Gidip gitmemesi konusuna geLince keske gidebiLseydi,5 dk. oyansa da bize yeterdi...
hem liglerin hemde milli takimin en cok gol atan futbolcusunu bu takimdan yillar once gonderenler simdi utaniyordur herhalde ama o milliyetciligini gostererek dondugu TRABZONSPOR'da oynadigi futbolla herkesten alkis aliyor keske herkes onun kadar milliyetci olsa
insallhhh giderrrr..bizmde gögsümüzz kabarirrrrrrrr...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
evet arkadaslar firtina61in yazdigini ben de gazete okudum.az da olsa oynayacakmis.sembolik de olsa oynasin bence
hayirlisi olsun. fatih tekke zaten bu sene sampiyonlar liginde daha yüksek prestij sahibi olacak bence.
figo fatih tekke yerine o saban sükür dallamasini çagirsaydi epey sinirim bozulurdu
insallah gider ve oynar da avrupa görür fatihi[img]smileys/smiley32.gif[/img]
tsmaniac Nickli Üyeden Alıntı
Adam anliyor futboldan abicim,kimi çagiracagini da biliyor haliyle[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Nasil gurur duydugumu anlatamam sanirim...Inanilmaz bisey bu...Tesekkür ederim Kaptanim...Bu gurur bize yasattigin için...Onurumuzsun...Orada ne kadar süre durursan dur,bizim için inanilmaz bisey olacak bu...Iyi ki bizimlesin.....
fatihim bence avrupaya gitmesede bence bu maçta oynayarak kendini avrupaya tanitma firsatini yakaladi .bence fatihim bu maça git
alexde sakat fatihde alex brezilyali fatih türkiyeli ve alexi çagirmadilar FATIHI çagirdilar bunu untnayin [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Figo Fatihin önünde egilecek sonra da bütün stada alkislatacak onun için çagirdi kerata....[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)