Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yilin "En"leri...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yilin "En"leri...

assagidaki yaziya bakinca insanin gururlanmaktan baska bir secenegi kalmiyor!

ancak onca mavi bayraga ragmen seyirci icin ayni duygulari paylasmak biraz zor gibi ne dersiniz?

Altin adam Fatih

Trabzonspor ve (A) Milli Futbol Takimi'nin golcü ismi Fatih Tekke, Yilin Altin 11'inde yer almayi basarirken, en fazla yildizi alan futbolcu olarak da Yilin Yildizi seçildi.

YILIN ALTIN 11'I

Kalyon Otel'de Isik Sigorta 11 Altin Adam Yarismasi 2004-2005 sezonu son jüri toplantisi yapildi. Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets'in de onur konugu olarak katildigi toplantida, daha önceki jüri toplarinda altin, gümüs ve bronz adam seçilen futbolcular oylandi. Yilin Altin 11'i olarak, Aly Faryd Mondragon (Galatasaray), Roman Kratochvil (Denizlispor), Stjepan Tomas (Galatasaray), Tolga Seyhan (Trabzonspor), Servet Çetin (Fenerbahçe), Marco Aurelio (Fenerbahçe), Alex de Souza (Fenerbahçe), Miroslaw Szymkowiak (Trabzonspor), Ibrahim Yattara (Trabzonspor), Fatih Tekke (Trabzonspor) ve Hakan Sükür (Galatasaray) belirlendi.

YILIN YILDIZI FATIH

Trabzonspor ve (A) Milli Futbol Takimi'nin golcü ismi Fatih Tekke, Yilin Altin 11'inde yer almayi basarirken, sezon boyunca gazete panoramalarinda en fazla yildizi alan isim olarak da Yilin Yildizi olarak belirlendi. Yilin Teknik Direktörü kategorisinde Trabzonspor Teknik Direktörü Senol Günes ile Besiktas Teknik Direktörü Riza Çalimbay birlikte adlarini zirveye yazdirirken, Yilin Yöneticisi Trabzonspor Baskani Atay Aktug, Yilin Hakemi olarak ise Serdar Tatli seçildi.

Gecede, bir önceki jüri toplantisinda ayin altin adami seçilen Fatih Tekke, ayin teknik direktörü seçilen Senol Günes, ve ayin hakemi seçilen Serdar Tatli da ödüllerini aldilar.

Bize yakisan zaten bu...

Daha düsük bi basari geLseydi kabuL etmezdik [img]smileys/smiley2.gif[/img]
    www.twitter.com/SDanismaz
    Gugudali..
    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

thepathfinder kardesimiz bu konuyla alakali bir baslik açmisti isterseniz oradan devam edelim.

Yorum

gururlanmamak elde degil.ben servet niye o kadroda onu anlamadim?birisi açiklayabilrse sevinirim.acaba aziz baskan mi bastirdi ts. futbolcu sayisina yetismek için[img]smileys/smiley36.gif[/img]
        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

Helal olsun özlenen tablo yavas yavas yaklasiyor gibi....
          Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
          **Latocan**

Yorum

İlk olarak tagahsozlu tarafından gönderildi
            gururlanmamak elde degil.ben servet niye o kadroda onu anlamadim?birisi açiklayabilrse sevinirim.acaba aziz baskan mi bastirdi ts. futbolcu sayisina yetismek için[img]smileys/smiley36.gif[/img]
            [img]smileys/smiley36.gif[/img]
            ÖlüMüNe BoRdO MaVi

Yorum

Gururumsunuz be TRABZONUM...Gözleri doluyor insanin.....[img]smileys/smiley32.gif[/img]
              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

kimin sampiyonlugu hakettigini de ortaya koyuyor..
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

YAWW Su kadroyada servetin ne isi var.Adam tam bir hayvan diyecem hayvanlara hakaret olur.......[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi
                    YAWW Su kadroyada servetin ne isi var.Adam tam bir hayvan diyecem hayvanlara hakaret olur.......[img]smileys/smiley36.gif[/img]

+1[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

yilin en ezigi:fener

yilin en sikecisi:fener

yilin en satilmisi:levent bicakçi ve cem papila
                      Tek yildiz,tek büyük...
                      Oflu...

Yorum

İlk olarak Gargamel tarafından gönderildi
                        İlk olarak tagahsozlu tarafından gönderildi
                        [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        HUEHEHEHEEH TABI KI FENERBAHÇE BASKA TÜRLÜ HERHENGI BIYEREDE HERHANGI BISEKILDE BULUNAMAZ ZATENNNN...YAKISIR TRABZONUMA ÖDÜLLER YILDIZLARR
                        Alper PEKEN
                        Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

Cleared By Poetricus

Yorum

iste bu be [img]smileys/smiley32.gif[/img].... ama su servet in ne isi var sa orda .. anlamadim ama neyse .......

Yorum

Çalışıyor...
                              X