HAYDI ARKADASLAR SEZONUN GOLÜ SEZONUN FUTBOLCUSUNUSEÇELIM[img]smileys/smiley32.gif[/img]
HAYDI ARKADASLAR SEZONUN GOLÜ SEZONUN FUTBOLCUSUNUSEÇELIM[img]smileys/smiley32.gif[/img]
BENCE SEZONUN GOLÜ FATIH ABININ TRABZONSPORA ATTIGI GOL YILIN FUTBOOLCUSU FATIH TEKKE
fatih abinin trabzonspora attigi golmü[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Kaptanimizin fb ye attigi gol yilin futbolcusu herkze hem fikir herhal
FATIHHHHHH TEKKEEEE...
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Fatih Sultan Tekkenin fenere attigi gol ve tabiki yilin futbolcusu FATIH SULTAN TEKKEEEE
Bencede Fatih Tekke'nin attigi bütün goller yilin golleri. Ve yilin sporcusuda Fatih Tekke. Aslinda herkes ayni fikir yani yazmaya gerek yoktu ama madem konu açildi bizde yazalim
malatyaya sol ayakla 30 metreden attigi golü de unutmayalim. yilin futbolcusu tabii ki FATIH TEKKE
fatih tekkenin fenere attigi gol
Birde Adem Koçag'in Ankaragücüne attigi ilk gol.
ilk basta yanlis yazdim fatih abinin fenere kafa golü
ademin attigi golu unutmiyalim avrupada zor bulunur o golFatih yilinsporcusu
Adem'in Ankaragücüne attigi golü LigTv'nin internet sitesinde tam 9 degisik açidan izledim.Resmen Fizik kanunlarina aykiri bir vurus , hakkini teslim etmek lazim...Tabi ki Fatih'in avrupa klasindaki Konya ve Fenere attigi golleri unutmamak lazim...
Bence Fatihle birlikte Simko ve Hüseyin'in de hakkini teslim etmek lazim!
Bu arada konuyu açan kardesimizin(yazi stilinden yasça küçük oldugu belli) "sultan fatih" gibi gereksiz topiçler yerine bu tarz güncel ve faydali topiçler açmasi temennimizdir!
ABI HANGI BIRINI SOYLEYEYIM.SZYMEK EZIK galatasaray A ATTIGI GOLDE MÜMEMKBEL FATIH IN ezik fener de
bi soru sorcam abiler konumuzla ilgili degii ben Dis Iliskile & Iletisim Ko daydim fakat simdi yeni üye oldum neden acaba
bence fatihin malatyaya uzakdan attigi gol ( ilk yari4-3 ).yilin futbolcusu tabiki FATIH SULTAN TEKKE ...
bi soru sorcam abiler konumuzla ilgili degii ben Dis Iliskile & Iletisim Ko daydim fakat simdi yeni üye oldum neden acaba
bu soru sizlere
gökdeniz'in dinamo kiev'e attigi gol de süperdi.
yilin futbolcusu,sporcusu,adami.... fatih tekke
yilin futbolcusu fatih tekke yilin golü malatyaya atigi gol
Isik Sigorta 11 Altin Adam Yarismasi'nda 2004-2005 sezonunun son jüri toplantisi yapildi.
Kalyon Otel'de gerçeklestirilen ve Galatasaray Teknik Direktörü
Eric Gerets'in de onur konugu olarak katildigi toplantida jüri
üyeleri, geride kalan sezonun en basarili isimlerini oyladilar.
Bundan önceki jüri toplarinda altin, gümüs ve bronz adam olma
basarisi elde etmis kisilerin oylandigi toplanti sonrasinda, Yilin
Altin 11'i olarak, Aly Faryd Mondragon (Galatasaray), Roman Kratochvil
(Denizlispor), Stjepan Tomas (Galatasaray), Tolga Seyhan
(Trabzonspor), Servet Çetin (Fenerbahçe), Marco Aurelio (Fenerbahçe),
Alex de Souza (Fenerbahçe), Miroslaw Szymkowiak (Trabzonspor), Ibrahim
Yattara (Trabzonspor), Fatih Tekke (Trabzonspor) ve Hakan Sükür
(Galatasaray) belirlendi.
Trabzonspor ve (A) Milli Futbol Takimi'nin golcü ismi Fatih Tekke,
Yilin Altin 11'inde yer almayi basarirken, sezon boyunca gazete
panoramalarinda en fazla yildizi alan isim olarak da Yilin Yildizi
olarak belirlendi.
Ayrica, Yilin Teknik Direktörü kategorisinde Trabzonspor Teknik
Direktörü Senol Günes ile Besiktas Teknik Direktörü Riza Çalimbay
birlikte adlarini zirveye yazdirirken, Yilin Yönetici Trabzonspor
Baskani Atay Aktug, Yilin Hakemi olarak ise Serdar Tatli seçildi.
Gecede, bir önceki jüri toplantisinda ayin altin adami seçilen
Fatih Tekke, ayin teknik direktörü seçilen Senol Günes, ve ayin hakemi
seçilen Serdar Tatli da ödüllerini aldilar.
Bu haber toplam 784 defa okunmustur.
Tabi ki Fenere atilan gol![]()
Hayret hiçkimse yazmamis. Bence yilin en güzel golü Fatih Tekke'nin Konyaspor'a attigi son gol idi. Sonradan Fatih ile lig tv'de yapilan bir röportajda kendisinin de o golü yilin golü seçtigini ögrendim. Gökdeniz - Szymkowiak - Fatih arasindaki paslasmalar ve arkasindan Fatih'in sol ayakla yaptigi istop ve sag ayakla yaptigi asirtma. Müthisti.
symek cinconlara atti gol senen oyuncusu symek
kaptanin eziklere attigi gol en guzel gol, e yilin futbolcusu tabiki FATIH SULTAN TEKKEEEEEE!
fatih tekkenin malatya attgi gol yilin golü yilin oyuncusu trabzonspor için emek vermis herkesdir ayiramam
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)