insallah ilk üc hafta bizansla oynariz sezon baslar basmalamaz moralleri bozulur
Çok geç olmadan bir konuyu gündeme getirmek istedim. Yakin bir zamanda 2005-2006 sezonu lig fikstürü belli olacak bilindigi gibi.
Geçen sene de bu sezon oldugu gibi sezonu erken açmistik. Bilimsel olarak, sezonu erken açan takimlarin ligin 7-8 inci haftalarindan sonra form düsüklügü yasadigi söylenmisti ve gerçekten de o haftalardan sonra takimimizda gözle görülür bir form düsüklügü yasandi. Devrenin yarisinda form düsüklügü yasayacagimiz önceden belliyken (bilimsel olarak yani), derbi maçlarimiz da tam bu haftalara tesadüf(!) etti. Ayrica sampiyonluk yarisinda rakibimiz olacagi önceden belli olan Fenerbahçe'nin sampiyonlar liginde oynadigi 6 maçin 6'sindan sonraki maçlari da kendi sahasinda oldu. Yöneticilerimizin bunlari "ufak hesaplar" olarak degerlendirmeyip, önümüzdeki sezon da bu tarz tesadüflerin yasanmamasi konudunda uyanik olmalari gerekir. Fikstür avantaji önemli.
insallah ilk üc hafta bizansla oynariz sezon baslar basmalamaz moralleri bozulur
insallah derbi maclarini ilk yari deplasmanda oynariz. sonra avniakere gelince vururuz kafalarina[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Fikstür dediniz de aklima Fenerin bu seneki kupa maçlari geldi.[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Rastlanti midir nedir...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
bence ligin ilk yarisindaki derbileri kendi evimizde oynasak daha iyi olur...
2. yaridaki maclarda stress rakiplerin üzerinde olur...
gecen sene mesela..besiktas evinde zor maci aldi..galatasarayi yendik..ve fener macinida %100 kazanirdik ama hakem bizi yakti...
yani demek istedigim Deplasmanlarda daha rahatiz[img]smileys/smiley2.gif[/img]
nasil cikarsa ciksin bu sene sampiyonlumuzu engelleyemezler sampiyon TRABZON
bu sene sampiyon anadoludan
Bu sene son 4-5 haftada ts-fb, fb-bjk, bjk-ts maçlari olacagina 1 e 10 bahse girerim o kadar söylüyorum..
WALLA HAYIRLISI OLSUN NE DIYELIM....
muhalif abimize katiliyorum derbiler son 5 haftaya toplanacak
acaba bende mi muhalif oldum simdi[img]smileys/smiley2.gif[/img]
tamam ozaman herkes derbiler hakkinda tahminlarini söylesin bence 4.hafta Trabzon-BJK
8.Hafta GS-Trabzon
12.Hafta FB-Trabzon
ücünüde aliriz sampiyon trabzon
bence nasil cikarza ciksin ha deplesman ha evimizde öylede yencez böylede yencez helle birde sampiyon olmak istiyorsan onun hicen fark etmez
KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK EY BIZANS KUKLASI FENERASYON:
KAZIM KOYUNCU'nun o güzel marslariyla kutlayacagiz sampiyonlugumuzu bu sene....
Çek fikstürü de belli olsun bunun prosedürü......
federasyon söyle,kimi kaçinci hafta ezecegiz???
Taraftari bilmem ama fikstüre bakmak futbolculara yasaklanmali.(Tabi vicdani ve yaptirimsiz bir yasaklamayla).Oynanan maçin sonunda Senol Hoca futbolculara''Arkadaslar önümüzdeki hafta maçimiz falancayla'' demeli.Ben de her sezon öncesi fikstüre bakip ''bu hafta 3, bu haftaya bir ver'' seklinde puanlari topluyordum ama bu sene yapmayacagim.
Mantiken ligin ilk 5-6 haftasi derbi oynarsak zaten oturmus bir kadro ile bunun altindan fazlasi ile kalkariz benim tercihim önce BJK sonra FB sonra GS ile oynamktan yana ve hepsini ilk önce deplasmanda ama bu hiç bir zaman tesadüften olsa gerek olmadi....Ya 2 iç 1 dis olur ya da tam tersi!
fb ve bjk maclarinda pisi pisine yenildik birinde hakemler yakti bizi birindede kendi sucumuz son dakikada gol yersen....
valla bence de derbileri ilk haftalarda oynamamiz bizim için iyi olabilir.çünkü geçen sene oldugu gibi 7.ve 8. haftalardan itibaren bir form düsüklügü yasayabiliriz.
Ligin ilk 6 haftasi içinde derbi maçlarimizi oynamamiz hayrimiza olur diye düsünüyorum. Ligi erken açmanin verdigi avantaji kullanarak bu haftalar içinde içeride yada disarida olsun bu derbileri kazaniriz gibime geliyor. Yalniz bir gerçek varki hangi hafta olursa olsun Fenerbahçeyi deplasmanda yenemedikten sonra sampiyonluk sansin hem zor hem anlamsiz olur. Hayirlisi olsun
Bence derbiler araliklarla olmali.
deplasman derbilerinde daha iyi oynuyoruz onun için ilk yari içerde oynayalim. tabii bunda bizim de suçumuz var. her top kaybinda, her pas hatasinda stadda ugultu olmasi hos degil. bu yil sampiyon olacagimizdan süphemyok ama taraftar olarak da sampiyon olalim. geçmisteki hatalari yapmayalim. febe ile ilk 5 haftada karsilasalim ama 1. hafta olmasin. 4 derim ben. gese ile 15, bejeke ile de 9
bizanslilarla Avni Aker' deki maçlari en az 2 farkli yenip,
deplasmandaki maçlardan en azindan beraberlik yakalarsak
kesinlikle sampiyonuz.....
fenerasyon belirle su fikstürüde sölen programini hazilayalim.bu sene sampiyon allahin izniyle biziz.cem papilayi avni akere bekleriz
nezaman çekilecegi konusunda bir bilgi varmi arkadaslar..gerçi daha var liglere... isterse bütünderbileri disardaolsun bu sene SAMPIYONUZ.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)