eger Trabzonspor basketbola yatirim yapacaksa idman ocagina yatirim yapsin ama böyle bir düsünceleri oldugunu zannetmiyorum!
Kardeslerim Istanbulun 3 ezik takiminin Basketbol subeleri neden bizimde Basketbol takimimiz yok...Yanlis bilmiyorsam Trabzonda basketbolun alt yapisi epey gelismis...
Saygilarimla....
eger Trabzonspor basketbola yatirim yapacaksa idman ocagina yatirim yapsin ama böyle bir düsünceleri oldugunu zannetmiyorum!
bakin ne buldum.....[img]smileys/smiley7.gif[/img]
DIYARBAKIR (IHA) - Diyarbakirspor, bundan böyle futbol disinda voleybol ile basketbolda da ter dökecek. Yesil-kirmizili kulubün Asbaskani Mustafa Gezmez, voleybol ve basketbol branslarinda sube yapilandirmalariyla ilgili bir süreden beri devam eden çalismalarin sonuçlandigini söyledi. Gezmez, 'Diyarbakirspor'un voleybol ve basketbol liglerine alinmalari hususunda ilgili federasyonlara resmi müracaatlarin yapildigini' söyledi. <BR clear=all>
eger bunlar kuruyorsa bizde kuralim. yada 1 yada 2 ligden bi takim satin alalim öyle devam edelim.
EsenLerLi_61 Nickli Üyeden Alýntý
Özgür kardese katiliyorum...Bir daha al bastan yapmaya gerek yok...2.Ligden bir takim alir ismini degistiririz....
Trabzon Idmanocagi bu sene 2.Ligden geri cekildi Kulübün parasi az oldugu icin
EsenLerLi_61 Nickli Üyeden Alýntý
baska takim almaya ne gerek var arkadasim zaten bizim sehrimizin takimi çikmayi basarmis 2. lige! ona destek vermek varken ne gerek takim satin almaya!
gerçi hiç bir yerden destek bulamadiklari için 2. ligde mücadele etmekten vazgeçmisler!!!!!!!!!
güzel kardesim destek olmazsa ne yapabilir idman ocagi!!!
rakipleri hertürlü destek arkasinda bizim idman ocagi sanki amatör kümede oynuyomus gibi maçlara gidiyor, daha fazlasi hayalcilik olur hatta aldiklari tek galibiyet bile basari sayilir!!!
sende basketcisin anlarsin bu islerden azda olsa!
kendi reklamini yapmasini bilmiyor ki verdirsin belediyeye anonsu maçimiza herkes davetlidir desin ücretsizyapsin veya 1 milyon yapsin bak nasil destek oluyormus... istanbulda eziklerin taraftarlari basket maçlarini hiç kaçirmiyor... ama maçlarin tarihlerini saatlerini de takip ediyorlar sen birak maça gitmeyi kaç tane maçin saatini ve gününü biliyordun?
Abi basketbol takimi olacaksa alt yapisi saglam olmali.. Ben katilmak isterim mesela Trabzonspor için basket oynamak ne kadar güzel olur.. Keske Ankara'da bir altyapisi olsa katilabilsek seçmeler çerçevesinde oynasak Trabzon da ne kadar talep olur bilemem ama büyük sehirlerde subeler olmali.. ne bilim olsa süper olur ..
herkesin bi basketbol takimi var bizim gibi takimin nie olmasin ki olsun!![img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
olsun tabi herkes isterde
Trabzonda sadece bir salon var ve orada hentboll.voleybol...basketbol.. maçlari yapiliyor
arti ilkögretim ..liselerinde yaptiklari musabakalar hariç
kisacasi çok yogun ve tek salon yetmiyor
Trabzon gibi Sporun merkezinin eksikligidir bu.. bi profesyonel spor salonu lazim buraya..hem ozaman 12 dev adami ve filenin sultanlarini bile izleyebiliriz..
FORZA61 Nickli Üyeden Alýntý
EVET YA NE GÜZEL OLUR DÜSÜNSENIZE ARTIK ISTANBULDA SALON MAÇLARINDA TRABZONSPOR TARAFTARLARI DA OLCAK...Tribün heyecani salonlarda da boy gösterecek[img]smileys/smiley2.gif[/img]
ts basketbol takimi varmi varsa kacinci ligde oynuyor
bu konu ilk kez gözüme carpti! yillardir hayalini kurdugum bir seydi bu, keske Trabzonumu salonlarda da görsem, keske basketbolun büyüsünde o da olsa diye...
aslinda fanatik bir efes taraftariyim ama itü de olupta itü yü desteklemek olmazdi sonra tarihide basarilarla dolu olan itü ye sempati duymaya basladim ama icimde bir basketbol takimina tam anlamiyla taraftar olamamanin hüznü vardi, hep keske diyordum itü nün bjk ile yada gs ile yaptigi maclarda salonda o üc eziklerin tezahuratlari inlerken neden biz yokuz diyordum NEDEN!
bazilari özellikle de bu spora uzak olanlar biz futbolda daha sampiyon olamadik nerden cikti basketbol diyebilir? ama Trabzonun güclü bir basketbol takimi olsa inanin bundan ne futbol yönü zarar görür ne de kulübün imaji!aksine bu tarz bir gelisme bizi daha da ileriye tasir, kulüp bu alanda da giderek artan rantdan kendine düsen payi alir ve sponsor bulmakta da zorlanacaklarini hic sanmam...
bir rüya yada hayal degil bu aslinda, olmasi gereken ve olacagindan kusku duymadigim bir olgu...
Saygilar....
ciddi takim olacakki Ts askiyla potalari inletmezsem serefsizm .. baska takima transfer olmak da yok ayrica NBA disinda tabi hehehe.. bakalim ileride olursa görev aliriz belki..
trabzonspor gibi köklü bir kulüp ün her dalda mücadele vermesi gerekir örnegin yüzmede oldugu gibi
bence basketbol takimimiz olsa müthis olur ayni maçlara gittigimiz gibi gideriz ankaradaki tüm maçlarina da giderim yani taraftarimizda az degilyani
Tabi ya boy kilo ortalamalarina baksaniza forumun potansiyel basketbolcu bea herkes.. karadeniz insaninin hirsi mücadelesi, güçlü yapisi da olaya katki yapinca potalarda kolay kolay durdurulamaz bu takim..
Yahu biz neden yönetime baki yapmiyoruz basketbol takimi kurun diye..Bu BMN de kaç üye varsa herkes resmi siteyi mail bombardimanina tutsun..Bence ses verir.
çok haklisiniz bende yillardir hep bu soruyu sormusumdur kendime. bizim neden basketbol ve voleybol takimlarimiz yok diye. artik yönetimin bu konuya da el atmasi gerek. TRABZONSPORUMUZU HER ALANDA GÖRÜP DESTEKLEYEBILMELIYIZ.
geçen seneden bu seneye yüzde 26 artan borçla bu bütçeyle pek imkanli görünmüyor arkadaslar..
o da dogru isler biraz karisik ilk önce onlari asmaliyiz[img]smileys/smiley11.gif[/img]
Bunun için tek çözüm saglam bir sponsor bulmak.Ülker gibi bir sponsorumuz olsa.Mesela ETI [img]smileys/smiley36.gif[/img].Bizanslilar kendi imkanlariyla kuruyolar ama bi sürü sponsorlari var FB nin sponsorlarindan biri de Aras Kargo.
Harika olur basket takimi.19 mayis her maç dolar.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)