Sayfa 168 Toplam 284 Sayfadan BirinciBirinci ... 68 118 158 166 167 168 169 170 178 218 268 ... SonuncuSonuncu
Toplam 7089 adet sonuctan sayfa basi 4,176 ile 4,200 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Trabzonspor Basketbol Takýmý | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Atalay - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    53

Sky Türkte canlý yayýn var þu anda...!!
    Profesyonelleþemeyen Kurumsallaþamayan hiç bir kurumun baþarýlý olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

pazarkapýlý - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika
    Yaþ
    40

trabzonspor klubunden bagýmsýz o zaman bu takým....hadi özerk diyelim...sunu yinede anlamýyorum trabzonspor klubu mu vardýr yoksa trabzonspor futbol takýmý mý?bunun ayrýmýný kim yapýyor ki futbol takýmýnýný mali yapýsýna yük olusturacagýný söylüyor(idareciler olarak) yada ima da bulunabiliyor....burada ki olusum trabzonspor klubu olusumu degil ise isim hakkýný bu takým nasýl tasýyabiliyor?

birde öyleyse 24 subat hentbolun ismini trabzonspor yap hentbol birinci lige de gir öyleyse ozaman....
    ýslak imza....

Atalay - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    53

Toplu imza töreni yapýlýyor sky türkte canlý yayýnda þu anda...!!
    Profesyonelleþemeyen Kurumsallaþamayan hiç bir kurumun baþarýlý olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Murat' - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alýntý Atalay Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Toplu imza töreni yapýlýyor sky türkte canlý yayýnda þu anda...!!
    Saner Ayar'ýn etkisi budur iþte.

Ersin Görkem acayip heyecan yaptý konuþurken.

Wright becerip Trabzon diyemedi Trazbon dedi.
    Konu Murat' tarafýndan (04.06.2010 Saat 10:59 ) deðiþtirilmiþtir.

Kazým Uzunboy - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Trabzon'dan gövde gösterisi !

Bordo-Mavililer ABD'li basketbolcu Michael Wright, Ersin Görmek ve Evren Büker ile bugün sözleþme imzaladý. Ýmza törenine Baþkan Sadri Þener, Yönetici Saner Ayar, Menacer Doðan Hakyemez ve Medical Park Hastanesi Grup Baþkaný Muharrem Yurt katýldý. Kulüp Baþkaný Sadri Þener, "Artýk kentte þampiyonluða odaklanmýþ iki takýmýmýz bulunuyor. Bu ekibin Beko Basketbol Ligi'ne yükselmesinde emeði geçen herkese teþekkürü bir borç biliyorum" dedi.

AYAR: "TRABZON'DA OYNAMAK BÝR AYRICALIKTIR"

Yönetici Saner Ayar'da, Trabzonspor'un ikinci ligden Beko Basketbol Ligi'ne yükselmesiyle kalitenin ve rekabetin artýp renkleneceðini kaydederek, "Bordo-Mavili formayý giyen yeryi ve yabancý kim olursa olsun bu kentin ayrýcalýklý bir yer olduðunu görecektir" dedi.

Wright, Görkem ve Büker'de Trabzonspor'a gelmekten ötürü mutlu olduklarýný ve ligin seyrini deðiþtirmeye kararlý olduklarýný söylediler.

HAKYEMEZ: "HEDEFTE AYDIN ÖRS VAR"

Medical Park Trabzonspor Menajeri Doðan Hakyemez de, Coach Alaatin Yakan ile birlikte yeni sezonda birlikte çalýþmayý düþündüklerini ünlü isim Aydýn Örs'le temasa geçtiklerini ve kendisiyle çalýþma arzusunda olduklarýný söyledi. Örs'le oyuncu iken ayný takýmda oynadýklarýný, Efes Pilsen'in Koraç Kupasý'ný kazandýðý dönemde birlikte çalýþtýklarýný belirten Hakyemez, "Zor bir hedefi gerçekleþtirmek üzeriyiz" diye konuþtu.

YURT: "HÝÇBÝR FEDAKARLIKTAN KAÇINMIYORUZ"

Medical Park Hastaneleri Grup Yönetim Kurulu Baþkaný Muharrem Yurt ise, "Basketboldaki ataðýmýz sürecek. Trabzonspor'un gücü artýk pota da görülmeye baþlanmýþtýr" dedi

www.haber61.net
    Yaþamak Direnmektir!

Mustafa Önal - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    40

Takýmýmýzdan gövde gösterisi

Önümüzdeki sezon BEKO Basketbol Lig'inde mücadele edecek takýmýmýzýn potadaki ataðý devam ediyor.
    Yeni transferlerimiz ABD'li basketbolcu Michael Wright, Ersin Görkem ve Evren Büker ile bugün sözleþme imzalandý. Ýmza törenine Trabzonspor Kulübü Baþkaný Sadri Þener, Baþkanýmýz Saner Ayar, Genel Direktörümüz Doðan Hakyemez ve Medical Park Hastanesi Yönetim Kurulu Baþkaný Muharrem Usta katýldý.

Trabzonspor Kulübü Baþkaný Sadri Þener, "Artýk kentte þampiyonluða odaklanmýþ iki takýmýmýz bulunuyor. Bu ekibin Beko Basketbol Ligi'ne yükselmesinde emeði geçen herkese teþekkürü bir borç biliyorum" dedi.

Baþkanýmýz Saner Ayar, Trabzonspor'un ikinci ligden Beko Basketbol Ligi'ne yükselmesiyle kalitenin ve rekabetin artýp renkleneceðini kaydederek, "Bordo-Mavili formayý giyen yerli ve yabancý kim olursa olsun bu kentin ayrýcalýklý bir yer olduðunu görecektir" dedi.

Genel Direktörümüz Doðan Hakyemez de, Coach Aleaddin Yakan ile birlikte yeni sezonda birlikte çalýþmayý düþündüklerini ünlü isim Aydýn Örs'le temasa geçtiklerini ve kendisiyle çalýþma arzusunda olduklarýný söyledi. Örs'le oyuncu iken ayný takýmda oynadýklarýný, Efes Pilsen'in Koraç Kupasý'ný kazandýðý dönemde birlikte çalýþtýklarýný belirten Hakyemez, "Zor bir hedefi gerçekleþtirmek üzeriyiz" diye konuþtu.Michael Wright, ligimizi yakýndan tanýdýðýný belirterek, “Türkiye Basketbol Ligi’nde oynayacaðým 4. sezonum olacak. TB2L’de büyük baþarý göstererek TBL’ye gelen bir takýmda oynayacaðým. TBL’de baþarýlý olmak isteyeceðiz ve bu mükemmel bir ortam olacak.Takýmý az çok tanýyorum, Ersin ve Evren’i önceki yýllardan biliyorum. Amacýmýz TBL’de önemli bir etki yaratmak ve ilk 4 içinde yer almak” dedi.

Evren Büker 2 yýllýk sözleþme imzaladýðýný deðinirken þöyle konuþtu: Medical Park Trabzonspor’u tercih etmemde pek çok sebep var. Aðabeyim (Serhat) burada, Saner Ayar burada, Doðan Hakyemez burada, Medical Park’ýn sponsorluðu, güzel bir oluþum ve yeni bir heyecan var. Abim geçen sezon yaþanan güzellikleri de anlattý. En önemlisi þu bence, yeni bir heyecvn var ve burada yaþanacak, kazanýlacak her baþarýda ismininizin orada yazýlý olacak olmasý, bu çok önemli benim kariyerim açýsýndan. 25 yaþýndayým. 2 sene burada basketbolumu daha da geliþtirebilirim. Daha uzun süreler alabileceðim için Trabzonspor’u tercih ettim. Bir sürü etken sayabilirim.

7500 kiþilik bir salon olacak, müthiþ bir atmosfer olacak orada. Onun heyecanýný yaþamak bence her sporcuya nasip olmaz bir duygu olacak diye düþünüyorum. Ben yine kendi adýma, bu sene geliþimimi devam ettirip performans olarak da Trabzon seyircisi ile bütünleþip, bana güvenen, destek olanlara mahçup olmam diye düþünüyorum. Þimdi tek düþüncem, öncelikle tatil. Tatil yapamadým. Tatile gittim geri geldim 2 gün. 1 hafta kadar tatil yapacaðým, ondan sonra milli takým için hazýrlanmaya baþlayacaðým. Bu sene milli takýmda da oynamayý hedefliyorum.

Þu andaki transferlere bakarsak Wright sayýlý uzunlardan biri, Ersin abi bize tecrübesiyle çok þey katacaktýr, Fransa Ligi’nden gelen Obasohan için de iyi þeyler söyleniyor. Takým olmak, uyum saðlamak, arkadaþlýk çok önemli. Bir top için herkes mücadele ederse baþarý ortaya çýkýyor. Günümüzde mücadele etmeden, ben yakýþýklýyým, güzelimle o sahada maç kazanýlmýyor. Mücadele edeceksin, tabiri caizse öleceksin o sahada ve maçý kazanmak için herþeyi yapacaksýn. Biz o havayý yakalarsak bence baþarýlý bir sezon geçirmeye aday takýmýz" diye konuþtu.

Tecrübeli basketbolcu Ersin Görkem de “Takým 2. Lig’den 1. Lige çýkan yeni bir ekip ve çok büyük heyecan var. Bunun yanýnda Trabzon halkýnýn spora olan ilgisini biliyoruz. Basketbol onlar için yeni bir heyecan olacak. Bununla beraber çok ciddi isimler var. Trabzonspor Kulübü Baþkaný Sadri Þener Bey, Saner Ayar Bey, Doðan abi. Hakikaten çok büyük destek veriyorlar. Çok ciddi bir takým kuruluyor. Benim adýma mutluluk verici. Ýnþallah bize olan bu inancý ve güveni mahçup etmeden güzel bir sezon daha geçiririz. Herkese teþekkür ediyorum. Sadri Bey hedef olarak Play off dedi, ama bence bu kadro için yeterli deðil. Hedefi ilk 4 olan bir kadroyuz” dedi.

Medical Park Hastanesi Yönetim Kurulu Baþkaný Muharrem Usta ise, "Basketboldaki ataðýmýz sürecek. Trabzonspor'un gücü artýk pota da görülmeye baþlanmýþtýr" dedi.

öldüðümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doðmadýk öldüðümüzde TRABZONLU OLALIM.
    MARMARA ÜNÝ -TS KARADENÝZ FIRTINASI MARMARADA
    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlasý !

taraftar.61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Þimdi basketbol futbola baðlý iken, Sadri Þener yönetiminin ayrýlmasý halinde Saner Ayar ve basketbolu baþarýya taþýyan yöneticilerde basketbol þubesinden ayrýlmak zorunda kalmýyor mu?

Yani bir taraf iyi iken diðer taraf iyi deðilken deðiþim yaþanmasý durumunda, kurunun yanýnda yaþ da yanmaz mý ?

SDanýþmaz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Yaþ
    37

Tranzonspor daha çok yeni ama onlar da þimdilik doðru yönde olduklarýný gösterdiler. Basketbol kültürü henüz yok ama basketbol aklý var gibi
    Kaan Kural Twitter'de yazmýþ.
    www.twitter.com/SDanismaz
    Gugudali..
    Pirana Kovalayan Çýlgýn Hamsi

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    Cengiz Çubukcu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    48

Ýsmail Abi, Gökhan Ünal örneðin tam lafý gediðine koymuþ....

HAYALLER VE GERÇEKLER-2
    Yazýmýzýn 1. bölümünde ilk hedef olan hayallerin gerçeðe dönüþmesinden bahsederken, tapu gibi önümüzde duran çözülmesi gereken problemlere ise bu yazýmýzda deðineceðimizi belirtmiþtik.

BBL Hedefi þampiyonlukla gerçekleþince, kurumsal anlamda çözülmesi gereken bi dolu sorunlarýmýzý haliyle kýsa süreliðine unutuverdik.Artýk balayý bitti.

http://www.karadenizgazete.com.tr/ha...RCEKLER_2.html

M.S.SOFU - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    35

doðan hakyemez v alaaddin yakana güveniyorum

yapýla çalýþmalar ufaktan sonucun vermeye baþladý
    basketboldan anlamam fazla ama iyi biri izleyicim

basketboldan anlayan arkadaþlarýn yazdýðý kadarýyla-hele ki kaan kural gibi basketbol yorum efsanesi bir adamýn yorumlarýndan sonra-ümitlerim baya arttý.umuyorum ki alýnan oyuncular katký saðlar

bu arada bizim ligin iyi olduðunu biliyorumda ilk 3 e girecek kadar iyi olduðunu bilmiyordum
    þimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacým var.çalýþma zamaný.

Nereden
    Isparta
    Yaþ
    51

ilk sene hedef playoff olmalý arkadaþlar.. daha fazlasý olursa süpriz olurrr.. buna göre takýmýmýzý destekleyelim..

Osman Yavuz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    39

Alýntý cengizbdn32 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ilk sene hedef playoff olmalý arkadaþlar.. daha fazlasý olursa süpriz olurrr.. buna göre takýmýmýzý destekleyelim..
    Niye sürpriz oluyor anlamadým.

Guard
    Evren
    Obasohan
    Wright
    Jamison

Bu 5 Beþiktaþ'tan mý kötü Galatasaray'dan mý?Ya da Telekom'dan mý?
    Colmandante

EROS87 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý Osman Yavuz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Niye sürpriz oluyor anlamadým.

Guard
    Evren
    Obasohan
    Wright
    Jamison

Bu 5 Beþiktaþ'tan mý kötü Galatasaray'dan mý?Ya da Telekom'dan mý?

guard belirleyeci olacaktýr.
    basketbolda klasik bir söylem vardýr.
    ''guardýn kadar konuþ''

ayrýca 34 lük jamisonu rotasyona sokacak kaliteli bir 5 numara da þart.
    ayný þey evren içinde geçerli.

erolizmts - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir

Play off'larda izlediðim Jameson, BBL'yi kaldýramayabilir.
    "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Behçet61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    57

Alýntý erolizmts Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Aynen katýlýyorum çok aðýr kalýyor, kondüsyon olarak alacaðý süre 15 dakikayý geçmez sýký maçlarda tabi.

Nereden
    Ankara

Ligin baþlamasýna 4 aydan bile fazla bir süre var.

Nasýl bekleyeceðiz bunca zaman.

unique - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Giresun

Alýntý erolizmts Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ayný fikirdeyim, inanýlmaz aðýr ve hücum anlamýnda çok zayýf göründü bana. Sanki yerine çok daha iyisi gerekli gibi.

Nereden
    Ankara

Ýkinci ligde fark yaratan oyuncumuzdu Jamison bana göre, BBL elbetteki çok daha sert bir lig.Ama kabul edelim Play-off'larda gerçekten de kýrar kýrana bir mücadele vardý.Jamison'un uyum sorunu da yok o yüzden takýmda kalmasý bana göre çok iyi oldu.

Trabzonspor Kongre Üyesi

Hamdi Karamahmutoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika
    Yaþ
    41

Alýntý EROS87 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    guard belirleyeci olacaktýr.
    basketbolda klasik bir söylem vardýr.
    ''guardýn kadar konuþ''

ayrýca 34 lük jamisonu rotasyona sokacak kaliteli bir 5 numara da þart.
    ayný þey evren içinde geçerli.
    Yerli bir uzun alýnabilir, Jamison bana pek güven vermiyor açýkcasý.
    Traylor alýnabilirdi onun yerine.
    Ama yine de Asým pars alýnarak o pozisyon güçlendirilebilir.
    Ayný þekilde Fb Ülker'de þans bulamayan Serhat Çetin ve gittiði her takýmý taþýyan Hakan Köseoðlu düþünülebilir.
    Ama en az 4 takviye daha gerekiyor.
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanýyým, baþka bir kaptanýn arkasýndan, baþka bir takýmýn formasýyla sahaya çýkmam!'' Dozer CEMÝL

Nereden
    Ankara

Erdemir taraftarlarýnýn yorumlarýný okuduðum zaman, hepsi Hakan Köseoðlu'na ifrit olmuþ durumda, sýrf asist yapmak için boþ atýþlarý bile yapmýyormuþ.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    Ýstanbul

Jamison hakkýnda...

Ýtalyan liginde (Avellino, Ferrara gibi takýmlarda) ortalama 25-27 dk. alýp 11-15 sayý, 5-7,5 ribaund aralýklarýnda, %55+ ile oynayan, tecrübeli, kalýn pota altý oyuncusu...

TBL'deki ilk sezonumuz için daha iyisini nereden bulacaktýk? Eksiksiz deðil tabii ki ancak bu koþullarda iyi bir tercih bence...

Onu tamamlayacak, oyunun savunma tarafýna aðýrlýk veren, þutu olan, atletik bir dört numarayla verimi de artacaktýr.

Bizde de 20 dk. civarýnda alacaðýný düþünürsek; yine en az onun kadar süre alacak, bence daha uzun, takýma savunma direnci getirecek yerli (veya Avrupalý) bir 5 numara þart.

Ýçimden Drobnjak demek geçiyor. Evet, takým zaten yaþlý, bir de Drobnjak mý diyenler olabilir. Ama gençleri de rotasyona dahil edip dengeli bir takým kurulabilir.

Yerli uzunlar da zaten yaþlý: Asým-Hüseyin-Nedim-Adem...

Gençler ise o kadar sorumluluk alabilir mi?

Ýlkan-Bora paçun-Emre Bayav... aklýma gelenler...

Geriye kalanlar ise Kaya (ki asla 5 deðil), Ermal, Semih,Oðuz, Ömer...

Belki Umut Yenice, bir ihtimal...
    Konu Oðuz ZEYTÝN tarafýndan (05.06.2010 Saat 11:58 ) deðiþtirilmiþtir.
    Akýl, öfkeyi ve onunla kolayca birleþen bilgisizliði yener. Aklý kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    48

Oðuz aklýma gelmiþken sorayým, biz Trabzonspor olarak nasýl bir basketbol oynamalýyýz? yöremiz insanýna daha uygun koþ koþ basketol mu? ya da sete dayalý oyun mu ? savunmayý çok sert yapan daha çok yememeyi öngören basketbol de bize uyabilir zaten Alaeddin hoca böyle oynatmýyor mu ?
    bir de þu ana kadar alýnan oyunculardan önümüzdeki sene sanki dengeli bir takým kuruyormuþuz gibi geliyor bana, bir de takým kimyasý tutarsa maçlarda ortalama 70 sayý atan , 60-65 arasý yiyen bir takým olacaðýz gibi...

Nereden
    Ankara

Dergimizin yeni sayýsýnda basketbol takýmýmýz kapak olmuþ.Ayrýca bir tane de poster var.Kesin edinmek lazým.13 sayfa yer verilmiþ basketbol takýmýmýza.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý Cengiz Çubukcu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Oðuz aklýma gelmiþken sorayým, biz Trabzonspor olarak nasýl bir basketbol oynamalýyýz? yöremiz insanýna daha uygun koþ koþ basketol mu? ya da sete dayalý oyun mu ? savunmayý çok sert yapan daha çok yememeyi öngören basketbol de bize uyabilir zaten Alaeddin hoca böyle oynatmýyor mu ?
    bir de þu ana kadar alýnan oyunculardan önümüzdeki sene sanki dengeli bir takým kuruyormuþuz gibi geliyor bana, bir de takým kimyasý tutarsa maçlarda ortalama 70 sayý atan , 60-65 arasý yiyen bir takým olacaðýz gibi...

Cengiz Abicim,

Açýk olmak gerekirse sahdaki oyunun takýmýn yöresiyle pek ilgisi yok. Yani þöyle bir örnek vereyim:

Amerika'nýn batýsýndaki Phoenix 3 saniyede hücum yapýyordu: Ribaund-pas-þut.

Bu sene ise en doðudaki New York böyle oynadý. Çünkü koç Mike D'Antoni bu takýmlarý çalýþtýrýyordu.

Yani doðu-batý, kuzey-güney sahadaki oyunu yönlendirmiyor kanýmca.

Ancak salonda coþkulu, takýmý havaya sokan kitle olursa zaten teknik-taktik kalmýyor. Taraftar savunmada takýma katký verir, top kapmalar, ribauntlar alýnýrsa zaten fast-break oynanýr bunun sonucunda.

Alaeddin Hoca, savunma direncini yüksek tutmya çalýþtý her iki senede de. Zaten ligin genelde en az sayý yiyen takýmlarýndandýk. Hücumda ise genelde forvetler aðýrlýklý, bol dýþ þut atarak oynuyorduk. Mümkün olduðunca süreyi kullanan bir yapýmýz vardý.

Bunda oyuncu kadrosunun da etkisi var Cengiz Abi.

Þimdi gelecek gard burada çok önemli.

Evren, Wright ve Obasohan gibi skorer isimlere servis yapabilecek, takýmýn temposunu ayarlayabilecek bir gard gelirse iþimiz kolaylaþýr.

Yani Ender tipinden ziyade Kerem Tunçeri gibi... "First-pass" diye bir taným vardýr bu tarz gardlar için: Önce pas yani...

Bir de izlemeden, istatistiklerden yorum yapmak da yanýltýcý. Mesela Rakocevic'in istatistiklerine bakan birisi bu adam süper der. Ama bu sene Efes'e verdikleri ortada.

Halbuki Thornton'un gösteriþsiz istatistiklerine raðmen takýma saðladýðý katkýyý kim göz ardý edebilir?

Bu þekilde görevler ( ve özellikle top) paylaþýmý yapýlmýþ bir takýmýn baþarýya ulaþmasý zor olmaz Cengiz abi.

Seti oynayabilen, sahadaki 5 oyuncusuna da set hazýrlamýþ bir takým kolay kolay pes etmez. Pick&roll'u oynamak bir keyiftir. Screen'den çýkan oyuncuya þut pozisyonu yaratmak da öyle... Ya da post-up yapan uzunu potaya yakýn yerde topla buluþturmak...

Kontrolsüz ve gereksiz fast-break yerini böyle seti tercih ederim.

Takýmýn diðer oyuncularý takýma eklendikçe görüntü netleþecektir.
    Konu Oðuz ZEYTÝN tarafýndan (05.06.2010 Saat 13:33 ) deðiþtirilmiþtir.
    Akýl, öfkeyi ve onunla kolayca birleþen bilgisizliði yener. Aklý kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    48

Aksal Abi'nin basketbolla ilgili yazýsý...

FIKRA GÝBÝ…

Size, Trabzon’da futbol ve basket takýmlarýnýn Trabzonspor ismi altýnda olmalarýna raðmen, ayrý çatý altýnda faaliyette bulunduklarýný söylesem inanýr mýsýnýz?

Fýkra gibi dimi? Dünyada eþi benzeri yok!

Trabzonspor basket takýmý varlýk içinde yokluk çekiyor. Karadenizspor’u pilot takýmý ilan edenler, basket takýmýna niçin kuruþ koklatmazlar, hala anlayabilmiþ deðilim?

Tüm bunlar bir yana, burnumuza pis kokular, kulaðýmýza tuhaf sesler gelmeye baþladý.

Ýþler tam yoluna girmiþken niyedir birilerinin iyi yaptýðýna diðerinin burun kývýrmasý? Trabzonsporlularýn kaderimidir, Trabzonspor’u yönetenleri ayný karede, ayný çatý altýnda kucaklaþtýðýný- güldüðünü görememek?

Endiþemiz; yýllardýr futbolda yapýlan yanlýþlarýn basketbola sýçrayacak olmasýnadýr. Unutulmasýn ki, Trabzonspor basket takýmý, futbol takýmý gibi Trabzonspor taraftarýnýn olmazsa olmazý olmuþtur artýk. Olasý baþarýsýzlýkta, kimse Sn. Saner Ayar ve yönetimine hesap sormaz, adres direk Trabzonspor yönetimi olur…

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)