Kazim Koyuncu Vefat Etti [img]smileys/smiley19.gif[/img]
Kazim Koyuncu Vefat Etti [img]smileys/smiley19.gif[/img]
genelde basligi var...
bi baslikta burda olsa fazlami olur yani?
muhalefet yapacaz diye ne akil disi mesajlar atiyorsunuz boyle sasiriyorum.
Gercek Karadeniz Muziginin basi sagolsun.
Ne muhalefeti?Bunun nesi akil disi? Sadece tek baslikta paylasalim istedim hislerimizi.
Forumda abilik ediceginetakindigin üslüba bak abi...
tamam abilerim böyle özel bi baslik tartisma yeri olmasin lütfen... [img]smileys/smiley19.gif[/img]ALLAH rahmet eylesin... genelden devam...
ÇAYKARALI_61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu anlamsiz mesaji anlamlandirmak için yaziyorum.
O inaniyordu:
Karadeniz insanina,
Emege, yani kul hakkina, ve ona sahip çikanlara,
Inanca, inancin zaferine,
Haksizliklarla mücadele edenlerin muzaffer olacagina,
Bizlere sizlere...
Bu lafa öyle takilmissin ki iki ayri yerde de ayni mesaji yollamissin.
YUH OLSUN SANA! YUH OLSUN HEMSERIM!
abi tamam ben adama imansiz demedim onu da kimse diyemez sen de inaniyo diyemezsin onu da allah bilir sen de ben de kimse bilemez sadece onunla allah arasinda onu da kabirde simdi cevabini veriyo o saydigin kriterleri de anliyorum onlar da lazim tabiiki ama en önemlisi yazdigimdir
saygilarimla
abi biraz saygili konusalim tamam[img]smileys/smiley5.gif[/img]burda herkes görüyo bu mesajlarisimal yildizi Nickli Üyeden Alıntı
Allah rahmet eylesin.Bence gerçekten karadeniz sarkilarini gerçek manasinda yansitan karadenizin ender sanatçilarindan bi tanesiydi.Özellikle son zamanlarda karadeniz tekno adinda ve karadeniz dizisi adinda karadenizin geleneklerini yansittiklarini sanan kisilerin yaninda bu müzigi gerçek manada yansitarak karadenizin gerçek yüzünü gösteren ii bir sanatçiydi ben çok üzüldüm...
BAZILARI FARKINA VARMADAN YASIYOR VE FARKINA VARMADAN ÖLÜYOR.BEN YASARKEN ÖLÜMÜN FARKINA VARANLARDANIM
Kazim Koyuncu
bu lafi çok hosuma gitti paylasayim dedim...
ÇAYKARALI_61 Nickli Üyeden Alıntı
Ya sen ne biçim bir adamsin?? Birde hala üste çikmaya çalisiyorsun.Öteki topictete ayni seyi yazdin.Hala uzatiyorsun.Unutma herkesin inanci kendine.
tamam uzatma sen de ben sadece kendi fikrimi belirttimandrei07 Nickli Üyeden Alıntı
YusufÇebi Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley32.gif[/img]
ALLAH RAHMET EYLESIN.......
COK DEGERLI BIR MUZISYENI COK DEGERLI BIR TRABZONSPORLUYU COK DEGERLI BIR KARADENIZLIYI EN ONEMLISI COK DEGERLI BIR ADAM GIBI ADAMI KAYBETTIK
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)