Kazim Koyuncu Vefat Etti [img]smileys/smiley19.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazim Koyuncu Vefat Etti.
Daraltma
X
-
tamam abilerim böyle özel bi baslik tartisma yeri olmasin lütfen... [img]smileys/smiley19.gif[/img]ALLAH rahmet eylesin... genelden devam...[b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>
- Alıntı
Yorum
-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ÇAYKARALI_61 tarafından gönderildiinsallah imanli gitmistir
Bu anlamsiz mesaji anlamlandirmak için yaziyorum.
O inaniyordu:
Karadeniz insanina,
Emege, yani kul hakkina, ve ona sahip çikanlara,
Inanca, inancin zaferine,
Haksizliklarla mücadele edenlerin muzaffer olacagina,
Bizlere sizlere...
Bu lafa öyle takilmissin ki iki ayri yerde de ayni mesaji yollamissin.
YUH OLSUN SANA! YUH OLSUN HEMSERIM!Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
- Alıntı
Yorum
-
abi tamam ben adama imansiz demedim onu da kimse diyemez sen de inaniyo diyemezsin onu da allah bilir sen de ben de kimse bilemez sadece onunla allah arasinda onu da kabirde simdi cevabini veriyo o saydigin kriterleri de anliyorum onlar da lazim tabiiki ama en önemlisi yazdigimdir
saygilarimlaHakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi
YUH OLSUN SANA! YUH OLSUN HEMSERIM!Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
- Alıntı
Yorum
-
Allah rahmet eylesin.Bence gerçekten karadeniz sarkilarini gerçek manasinda yansitan karadenizin ender sanatçilarindan bi tanesiydi.Özellikle son zamanlarda karadeniz tekno adinda ve karadeniz dizisi adinda karadenizin geleneklerini yansittiklarini sanan kisilerin yaninda bu müzigi gerçek manada yansitarak karadenizin gerçek yüzünü gösteren ii bir sanatçiydi ben çok üzüldüm...
BAZILARI FARKINA VARMADAN YASIYOR VE FARKINA VARMADAN ÖLÜYOR.BEN YASARKEN ÖLÜMÜN FARKINA VARANLARDANIM
Kazim Koyuncu
bu lafi çok hosuma gitti paylasayim dedim...
- Alıntı
Yorum
-
Ya sen ne biçim bir adamsin?? Birde hala üste çikmaya çalisiyorsun.Öteki topictete ayni seyi yazdin.Hala uzatiyorsun.Unutma herkesin inanci kendine.Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak andrei07 tarafından gönderildi
Ya sen ne biçim bir adamsin?? Birde hala üste çikmaya çalisiyorsun.Öteki topictete ayni seyi yazdin.Hala uzatiyorsun.Unutma herkesin inanci kendine.
Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak YusufÇebi tarafından gönderildiAllah rahmet eylesin.Bence gerçekten karadeniz sarkilarini gerçek manasinda yansitan karadenizin ender sanatçilarindan bi tanesiydi.Özellikle son zamanlarda karadeniz tekno adinda ve karadeniz dizisi adinda karadenizin geleneklerini yansittiklarini sanan kisilerin yaninda bu müzigi gerçek manada yansitarak karadenizin gerçek yüzünü gösteren ii bir sanatçiydi ben çok üzüldüm...
BAZILARI FARKINA VARMADAN YASIYOR VE FARKINA VARMADAN ÖLÜYOR.BEN YASARKEN ÖLÜMÜN FARKINA VARANLARDANIM
Kazim Koyuncu
bu lafi çok hosuma gitti paylasayim dedim...
[img]smileys/smiley32.gif[/img]
ALLAH RAHMET EYLESIN......."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
- Alıntı
Yorum
-
COK DEGERLI BIR MUZISYENI COK DEGERLI BIR TRABZONSPORLUYU COK DEGERLI BIR KARADENIZLIYI EN ONEMLISI COK DEGERLI BIR ADAM GIBI ADAMI KAYBETTIKMurdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
Mustafa Korkmaz
- Alıntı
Yorum
Yorum