Arkadaşlar bir soru : Fatih Tekke bu takımın ahengini bozarmış!!! diyen BİLGE kimdir???
Birisi şu Ceyhun'u Hami ile çalıştırsın. Cidden adamın vuruş tekniğine yazık olacak. Hami şu Ceyhun'la biraz frikik çalışsa 2. bir füzecimiz olur.
bir takım ancak bu kadar kötü olabilir...Ayıptır valla yahu.. Bu takımda kondisyon yok disiplin yok hırs yok sistem hiç yok..Hoca yakında yolcudur peşindende yönetim..
İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ
bu takımda yönetim futboldan anlamıyor teknik direktörler hiç anlamıyor. Ulan adamı (gabriç) sola aldılar adam sağ açık oynadı be.. her topa sağ ayağı ile vurmak zorunda kaldı. Bu işte bir iş var ama anlayamadım...
Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...
gamze barış ilk yarı ne yaptı söylermisin kaç topu olumlu kullanıdı.başkan maça gelmeme sebebi herhalde rusyaya gitti fatih gene bugün gol atınca herhalde onu transfer edicek![]()
Jackson Avelino Coelho Jajá
Mac 1-1 ve oyuna giren oyuncumuz tayfun cora.
Bu durum yönetimin iflasinin ispatiydi,oyuna girecek yedek forvetimiz yoktu.
Ne diyeyim,sadri baskan bizi de yaktin,kendini de...
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yönetimin eseri..
..anadolunun sıradan takımı bursaspor'a 15 yıl sonra puan verdik..
bu kadar yanlış transfer politikası izlediği için yönetim , bu kadar yanlış oyuncu değişiklikleri yaptığı ve 4. hafta olmasına rağmen hala bir 11 oluşturamadığı için hoca defolsun gitsin
FORZA TRABZONSPOR !!!
YA BU TAKIMDA NASIL RUH YOK ARKADAŞLAR İYİMİSİNİZ?
Takım bugün tüm nefesini harcadı ben başka maçmı izledim anlamıyorum.Ben ts nin son 10 maçında bukadar agresif mücadele eden isteyen bir trabzonspor görmemiştim.Futboldan anlamayanlar futbol profesörü kesiliyor.
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
İyi güzel yazmışsında barışın yerinde olsam bende bu takımdan çeker giderim çünkü bizi hasta etmeye hakkı yok.19 yaşında TRABZONSPOR forması giymiş.Kaybettiği topu dönüp kovalamayan,her aldığı topta bencilce işler yapan,daha oynadığı hiçbir maçta doğru dürüst bir katkısı olmayan bi barışı biz napalımda o çekip gidicekmiş?19 yaşında bu takımın formasını giyebiliyorsan yırtıcaksın bi taraflarını göksu gibi bu kadar basit ama her nedense dediğin gibi göksu oynayamıor bu takımda barış oynuyor çoık ilginç..
Yapmayın Allah aşkına.
Ziya'nın aldıklarının yanısıra yolladıklarını da bir düşünün isterseniz.
Aymanlarla Celaleddinlerle Erdinçlerle top oynuyordu takım Marcelinhosu, Stepanovu bilmem kimi gözden çıkarılırken..
Ne o 7 maçlık serinin ne de o dönem Trabzonspr'n oynadığı futbolun izahını yapamazsınız...
Tıpkı son 3 haftanın izahı yapılamayacağı gibi.
sorunlu yaşlı paragöz denilen trabzonsporun ruhunu istiyorum.fatih tekke kadar başınıza taş düşsün.
İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
Hayde hayde vur hayde Trabzon
Bu maçta Hasan oynasaydı ...
Belki gol atamazdı ama canıyla başıyla mücadele eder , koşar , basar , stoperi paralardı . En azından sahada ağlamaklı ve elleri belinde dolaşmazdı .
17'lik Hasan sana kocaman bir alkış verirdi Avni Aker'in tribünlerinden .
Ne diyelim , sağlık olsun .
O zaman ama bunada sükür demedik, hakli olarak...
Eskiyi kurcalamayi birakalim, eskilerin bize hayri olsaydi hala onlar basimizda olurdu, su anki durumdan nasil cikariz onu tartisalim, bu saatden sonra ne ziya hocadan, ne isaacden, ne erginden bize hayir gelmez...
Zamaninda kazma deniyordu onlar icin burada... Simdi tükürdügümüzü yalamayalim taraftar olarak...
Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
4. hafta sonunda Trabzonspor ile Lider arasındaki puan farkı 8..
yok yok bazılarınız iyi gün adamı . Ziya doğanı alalım he . ya bi git şurdan
Barış Memiş'in oyun tarzını hiç beğenmiyorum ve bu şekilde giderse ondan bir şey olacağını da sanmıyorum. Ama şimdi Allah için doğruyu söylemek gerekirse ilk yarıda sol kanatta en etkili oynayan oydu ve bugüne kadarkinin aksine ikili mücadelelerde fazla yere atmadı kendini, üstelik iyi de ortalar yaptı. Selçuk da bu tip maçlarda ortasahadan arapası atacak en önemli oyuncumuz ki goldeki asisti mükemmeldi. Ben Gabriç'in çıkıp Engin'in, Ceyhun'un çıkıp Tjikuzu veya Zafer'in girmesini beklerken hoca tuttu ilk yarıda dişe dokunur futbol oynayan Selçuk-Colman-Barış üçlüsünden ikisini kenara aldı. Olacak iş değil! Bross sanırım üst üste gelen kötü sonuçlardan sonra iyice şaşırmış olmalı. Üstelik 2. yarı 4-4-2 ye dönünce daha önce de bahsettiğim gibi güçlü ortasahası olan takımlara karşı oyun üstünlüğü kuramazsınız ve kuramadık. Geriden Song ve Giray'ın şişirdiği toplarla pozisyon aradık. 1.80 lik 2 forvetimize karşı 1.90 lık 2 stoperleri de top göstermedi tabii ki.
İlk yarı 2. yarıya nazaran kanatları daha etkin kullanmıştık, 2. yarı hiç kullanamadık özellikle Barış'ın çıkmasından sonra. Hoş orta da yapılsa 2 yeteneksiz forvetin kafa vuracağını da sanmıyorduk ya... Neyse bu önümüzdeki senelere bakacağız yine. Ama hiç değilse şu Mehmet Batdal'ı alsalar da çocuk bakarsın dikiş tutturur en azından 10 yıl sağlam bir forvetimiz olur. Ben özelikle içerdeki maçlarda 1.95 lik boyuyla Gökhan ve Umut ikilisinden çok daha yararlı olacağını düşünüyorum. Bugünkü gibi savunmadan top şişirsek de hiç değilse sağa sola indirir o topları.
Böyle giderse bu yönetim devre arasını bile zor görür. Alışık olduğumuz üzere devre arasında kongre yapılır yine. Ve artık kulübün kapısından içeri giremez denilen sarışın mavi gözlü bir adam yine çıkagelir bakarsınız... Ki ne yalan söyleyeyim bu kulübün yönetiminde bir çok bilen olacağına bir bilen olsun daha iyi galiba...
#7 King of Kings
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)