Sayfa 109 Toplam 155 Sayfadan BirinciBirinci ... 9 59 99 107 108 109 110 111 119 ... SonuncuSonuncu
Toplam 3866 adet sonuctan sayfa basi 2,701 ile 2,725 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: TSL 4. Hafta | TRABZONSPOR 1 - 1 Bursaspor

Nereden
    İstanbul

Alıntı Emrah KabuL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    26 senenin faturası..
    potansiyel 27 sene faturası.

ALİ FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Arkadaşlar bir soru : Fatih Tekke bu takımın ahengini bozarmış!!! diyen BİLGE kimdir???

Nereden
    Asya Diğer

Birisi şu Ceyhun'u Hami ile çalıştırsın. Cidden adamın vuruş tekniğine yazık olacak. Hami şu Ceyhun'la biraz frikik çalışsa 2. bir füzecimiz olur.

lazkopatfaroz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Izzet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar ergini kovduk, vay be gol attik dendi

isaac bedava denenmek üzere yollandi, kimse birsey demedi

Ziya hoca sezon acilisinda isliklandi

Senol hoc cag disi futbol oynatiyor dendi

Simdi bunlar degere mi bindi? Bu konustuklarimiz kisir döngüden baska birsey degildir...
    değere binmedı şu zamankı şartlarla o zamanın kıyaslanmasına sinirlenıyorum. sankı ziya hocaya oyuncu verdin transfer yaptın ...
    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Kara Mert61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

bir takım ancak bu kadar kötü olabilir...Ayıptır valla yahu.. Bu takımda kondisyon yok disiplin yok hırs yok sistem hiç yok..Hoca yakında yolcudur peşindende yönetim..
    İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Trabzonspor Kongre Üyesi
    ilyskm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ

bu takımda yönetim futboldan anlamıyor teknik direktörler hiç anlamıyor. Ulan adamı (gabriç) sola aldılar adam sağ açık oynadı be.. her topa sağ ayağı ile vurmak zorunda kaldı. Bu işte bir iş var ama anlayamadım...
    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Barış Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

gamze barış ilk yarı ne yaptı söylermisin kaç topu olumlu kullanıdı.başkan maça gelmeme sebebi herhalde rusyaya gitti fatih gene bugün gol atınca herhalde onu transfer edicek
    Jackson Avelino Coelho Jajá

CaMoKaEnEs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı trapz0ne1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çıkartırım merak etme

çıkartamıyosa durmasın o zaman kalenin 5 metre önünde , sivasta aynı bugün aynı
    bırakın bu işleri her şey size kola gelio o golde kaeinin yapcak hiç bişeyi yok sivas macında hatasını kabul etti oda.... yan toplarda en ii kaleci bizde tek sorunu uzaktan gelen sutlara atlamıor bu sebebledde gol yiyor
    --7--TeK AşKıM vAr oDa TrAbZoNsPoR--7--

Cafer Bulur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Mac 1-1 ve oyuna giren oyuncumuz tayfun cora.

Bu durum yönetimin iflasinin ispatiydi,oyuna girecek yedek forvetimiz yoktu.

Ne diyeyim,sadri baskan bizi de yaktin,kendini de...
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

TheRapZoNe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Yönetimin eseri..

..anadolunun sıradan takımı bursaspor'a 15 yıl sonra puan verdik..

Atakan Hacıbekiroğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya

bu kadar yanlış transfer politikası izlediği için yönetim , bu kadar yanlış oyuncu değişiklikleri yaptığı ve 4. hafta olmasına rağmen hala bir 11 oluşturamadığı için hoca defolsun gitsin
    FORZA TRABZONSPOR !!!

Uğur KÜÇÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Alıntı CaMoKaEnEs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o golu sıkıosa git sen tut aşırtma sansa bir gol o
    ya arkadasım o zaman kalecı dedıgımız sahsın 20 metre onde ne işi var azcık akıllı olun ya hangı takım yıyor boyle goller her maca yenık baslamaktan bıktık ya artık

sessizkral_1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

YA BU TAKIMDA NASIL RUH YOK ARKADAŞLAR İYİMİSİNİZ?

Takım bugün tüm nefesini harcadı ben başka maçmı izledim anlamıyorum.Ben ts nin son 10 maçında bukadar agresif mücadele eden isteyen bir trabzonspor görmemiştim.Futboldan anlamayanlar futbol profesörü kesiliyor.
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Samet İslamoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı UZLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgili TRABZOSPOR'LU oyuncu kardeşlerim, öncelikle şunu iyice kafanıza yerleştirin "Avni AKER'de kim olursa olsun, hangi takımla BERABERE kalırsak kalalım bu bir BAŞARI DEĞİLDİR.

BUNU ASLA KAFANIZDAN ve YÜREĞİNİZDEN ÇIKARTMAYIN

Fena oynamadınız aslında bu gün ama bazılarının da 2. yarı takımı sabote etmesi ile bu sonuca razı olduk. Benim beklentim; kendisine gelen toplarda kanattan ciddi katkılar yapan BARIŞ ve orta sahada Colman ile birlikte kendine güveni gelmeye başlamış olan SELÇUK'u 2. yarıda kim oyundan çıkarttı ise bu futbol cahilinin kulüpten derhal uzaklaştırılmasıdır, bunlarla birlikte umut ve gökhana bizi mahkum eden ve her nedense Göksu'yu A takımda istemeyen (bkz. Touluse maçı) ünal isimli şahsiyetinde bu kulüple derhal ilişiği kesilmelidir. Bu arkadaşlar sahada forma işgal edeceğine ben Göksu'ya 50.000 kere razıyım, hiç olmazsa kendi yeteneğimiz ve ben bu kabiliyeti sınırlı!!! elemanlardansa o azimli yeteneğin savaşan yüreğini sahada görmekten gurur duyarım, ciddiyim...

gelelim maça;

-sylvia; topuoyuna elle sokarken hata, ayakla sokarken hata, yan toplarda yer tutuşta hata...., dinlense iyi olmazmı arkadaşlar???

-Tayfun; oyuna girdi ve farkını belli etti!!!!!!!!!!!!!, hala aynı;

-serkan; bol bol pas çalışsın bence bu yaşına rağmen idmanlarda, 10 metre önündekine 20 metre sapma ile pas atan ligdeki sayılı oyunculardan!!!

-Engin; hırslı değil şimarık ve bencil, enerjisini yarısı ayaklara yarısı çeneye gidiyor,
    sahada

-colman selçukla iyiydi ama oyunda devamsız, 30 dk. var sonra uyurgezer;

-Gabriç; Barıştan fazlası ne ki bu kadar para verildi????? CEVAP BEKLİYORUZ SN.YETKİLİLER!!!,

-Barış; senin yerinde olsam bu takımdan çeker giderim, bu takımda senden fazlası olmayan sporculara!! neden daha fazla şans verildiğini düşünmekten HASTA olacağına git kendini kurtar da Türk futbolu bir yetenek daha görsün,

-Gökhan; Umut bile senden daha sempatik geliyor artık bana, 86. dakikadaki pozisyonda altı pasta nereye gitmesi gerektiğini bilmeyen bir adam golcü değil top toplayıcı bile olamaz!!

-Hakem; son dakikalardaki Ceyhun'un kullandığı frikikte barajı adımlamasına rağmen 7 metreye kurduran matematik ve görme özürlü bir şahsiyetsin, ne diyeyim,

-Broos; basiretin yoksa yolun açık olsun, o koltukta kukla isen de..... sol açığı sağa çakan süper gizemli teknik adam!!! dünyada teksin, haberin olsun.

-diyadin; hadi broos bu tip biri, ya sen bu yanlışlaranasıl ortak oluyorsun, yoksa bu süper fikirlerin sahibi senmisin??? BİLMEK İSTİYORUM!!!

-Ünal; Göksu'nun Toulus maçındaki durumunu ya bu camiaya açıkla ya da sevgi ve saygını tüketmeden bu camiadan git, bu kadar net!!!!

İyi güzel yazmışsında barışın yerinde olsam bende bu takımdan çeker giderim çünkü bizi hasta etmeye hakkı yok.19 yaşında TRABZONSPOR forması giymiş.Kaybettiği topu dönüp kovalamayan,her aldığı topta bencilce işler yapan,daha oynadığı hiçbir maçta doğru dürüst bir katkısı olmayan bi barışı biz napalımda o çekip gidicekmiş?19 yaşında bu takımın formasını giyebiliyorsan yırtıcaksın bi taraflarını göksu gibi bu kadar basit ama her nedense dediğin gibi göksu oynayamıor bu takımda barış oynuyor çoık ilginç..

lazkopatfaroz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Kara_Elf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlaşıldı durum cidden kötü...Millet akıl sağlığını yitirmeye başladı..
    hugo yabancı diye geldı bu takıma ziya hocadan ne fazlası var ?? ziya hocaya ne verdınkı ben istiyorsun ?? diyarbakır sıralamada nerde bir bak.. kaç paraya kurulan takım.. bide sen nerdesın ona bak
    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu

Nereden
    İstanbul

Alıntı lazkopatfaroz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ziya hoca varken kaç tane istediği oyuncuyu aldın ?? transfere kaç para harcadın ??
    Yapmayın Allah aşkına.
    Ziya'nın aldıklarının yanısıra yolladıklarını da bir düşünün isterseniz.
    Aymanlarla Celaleddinlerle Erdinçlerle top oynuyordu takım Marcelinhosu, Stepanovu bilmem kimi gözden çıkarılırken..
    Ne o 7 maçlık serinin ne de o dönem Trabzonspr'n oynadığı futbolun izahını yapamazsınız...

Tıpkı son 3 haftanın izahı yapılamayacağı gibi.

TRabzon 0f Love - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kime kızıcağımıda bilmiyorum ki.

oflu engin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

sorunlu yaşlı paragöz denilen trabzonsporun ruhunu istiyorum.fatih tekke kadar başınıza taş düşsün.
    İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
    Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
    Hayde hayde vur hayde Trabzon

Serdar A - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Bu maçta Hasan oynasaydı ...

Belki gol atamazdı ama canıyla başıyla mücadele eder , koşar , basar , stoperi paralardı . En azından sahada ağlamaklı ve elleri belinde dolaşmazdı .

17'lik Hasan sana kocaman bir alkış verirdi Avni Aker'in tribünlerinden .

Ne diyelim , sağlık olsun .

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    bkandil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı UZLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...
    -Ünal; Göksu'nun Toulus maçındaki durumunu ya bu camiaya açıkla ya da sevgi ve saygını tüketmeden bu camiadan git, bu kadar net!!!!
    Göksu'nun pasaportu ile ilgili bir sorundan dolayı çıkarılmış Tolouse kadrosundan. Bugün öyle haberler vardı yerelde...

izzet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Artvin

Alıntı lazkopatfaroz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    değere binmedı şu zamankı şartlarla o zamanın kıyaslanmasına sinirlenıyorum. sankı ziya hocaya oyuncu verdin transfer yaptın ...
    O zaman ama bunada sükür demedik, hakli olarak...

Eskiyi kurcalamayi birakalim, eskilerin bize hayri olsaydi hala onlar basimizda olurdu, su anki durumdan nasil cikariz onu tartisalim, bu saatden sonra ne ziya hocadan, ne isaacden, ne erginden bize hayir gelmez...

Zamaninda kazma deniyordu onlar icin burada... Simdi tükürdügümüzü yalamayalim taraftar olarak...
    Trabzonspor
    FC Barcelona MSV Duisburg
    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Nereden
    Adıyaman

4. hafta sonunda Trabzonspor ile Lider arasındaki puan farkı 8..

Forum Yöneticisi Yiğit SARI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

yok yok bazılarınız iyi gün adamı . Ziya doğanı alalım he . ya bi git şurdan

Nereden
    Asya Diğer

Alıntı Cafer1978 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mac 1-1 ve oyuna giren oyuncumuz tayfun cora.

Bu durum yönetimin iflasinin ispatiydi,oyuna girecek yedek forvetimiz yoktu.

Ne diyeyim,sadri baskan bizi de yaktin,kendini de...
    Abi bir de şu gerçek var, çok forvet çok atak demek değil. Takımın neresini tutsan elinde kalıyor birkaç oyuncu dışında.

Muhalif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hatay

Barış Memiş'in oyun tarzını hiç beğenmiyorum ve bu şekilde giderse ondan bir şey olacağını da sanmıyorum. Ama şimdi Allah için doğruyu söylemek gerekirse ilk yarıda sol kanatta en etkili oynayan oydu ve bugüne kadarkinin aksine ikili mücadelelerde fazla yere atmadı kendini, üstelik iyi de ortalar yaptı. Selçuk da bu tip maçlarda ortasahadan arapası atacak en önemli oyuncumuz ki goldeki asisti mükemmeldi. Ben Gabriç'in çıkıp Engin'in, Ceyhun'un çıkıp Tjikuzu veya Zafer'in girmesini beklerken hoca tuttu ilk yarıda dişe dokunur futbol oynayan Selçuk-Colman-Barış üçlüsünden ikisini kenara aldı. Olacak iş değil! Bross sanırım üst üste gelen kötü sonuçlardan sonra iyice şaşırmış olmalı. Üstelik 2. yarı 4-4-2 ye dönünce daha önce de bahsettiğim gibi güçlü ortasahası olan takımlara karşı oyun üstünlüğü kuramazsınız ve kuramadık. Geriden Song ve Giray'ın şişirdiği toplarla pozisyon aradık. 1.80 lik 2 forvetimize karşı 1.90 lık 2 stoperleri de top göstermedi tabii ki.

İlk yarı 2. yarıya nazaran kanatları daha etkin kullanmıştık, 2. yarı hiç kullanamadık özellikle Barış'ın çıkmasından sonra. Hoş orta da yapılsa 2 yeteneksiz forvetin kafa vuracağını da sanmıyorduk ya... Neyse bu önümüzdeki senelere bakacağız yine. Ama hiç değilse şu Mehmet Batdal'ı alsalar da çocuk bakarsın dikiş tutturur en azından 10 yıl sağlam bir forvetimiz olur. Ben özelikle içerdeki maçlarda 1.95 lik boyuyla Gökhan ve Umut ikilisinden çok daha yararlı olacağını düşünüyorum. Bugünkü gibi savunmadan top şişirsek de hiç değilse sağa sola indirir o topları.

Böyle giderse bu yönetim devre arasını bile zor görür. Alışık olduğumuz üzere devre arasında kongre yapılır yine. Ve artık kulübün kapısından içeri giremez denilen sarışın mavi gözlü bir adam yine çıkagelir bakarsınız... Ki ne yalan söyleyeyim bu kulübün yönetiminde bir çok bilen olacağına bir bilen olsun daha iyi galiba...
    #7 King of Kings

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)