o alsa alsa alanzinho'yu alýr, türk deðil ya..
kazým deivid alan güzel olur ortasaha
sýkmayýn canýnýzý güzel kardeþlerim..
o alsa alsa alanzinho'yu alýr, türk deðil ya..
kazým deivid alan güzel olur ortasaha
sýkmayýn canýnýzý güzel kardeþlerim..
BordoMavi.Net Forum Kurallarýna aykýrý bir mesaj veya kullanýcý gördüðünüzde, Kullanýcý Panelinde bulunansekmesine týklayarak ilgili mesajý raporlamanýzý sizlerden rica ederiz.
Bir bakýma da oyuncu felan almasýn diyorum.
Lazýmlar, iþimiz var gücümüz var. Uðraþtýrmasýn..
A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
ulan þampiyon olduktan sonra terim isterse 10 tane futbolcumuzu milli takýma çaðýrsýn,innat olsun hiç birini göndermeyeceksin :hýrr
tam sinir adam ya
sen git,kaç aydýr oynamayan mehmet topal,seve,gökhan zan,formsuz arda sabri,oynamayan ibrahim kaþ semih ne kadar adi adam varsa hepsini kadroya çaðýr,sen gel bizim selçuk hüseyin egmen gibi topçularý alma
yazýklar olsun sana terim,seni hiç sevmeyeceðiz
ha burada bunu ciddi ciddi yazýyorum
milli takým inþalla yenilir,istanbul karmasýný desteklemiyorum kardeþim, :hýrr
Ne Olmuþ Þampiyon Olamadýysak,,,
Hayallerimizi Satmadýk'ya,,,
bende ayný böyle düþünüyordum terime karþý fikrim hiç deðiþmedi ama adam kurduðu cümle bazý þeyleri anlatýyor lig tv deki programda erman mý ne sormuþtu aynen þu cevabý verdi biz trabzondan fazla oyuncu çaðýrýnca söylenmeler baþlýyor dedi eðer bunu sebep göstererek çaðýrmýyorsa adam da haklý Trabzon'u karþýsýna almak istemiyor ama çaðýrsada alýyor çaðýrmasa da
bi gökhan ý almýþ onuda oynatmaz kesin.Trabzonspor dan oyuncu almadý demesinler diye almýþtýr onuda
yuh terim yuh yani
Bordo Mavi...
Ne Olmuþ Þampiyon Olamadýysak,,,
Hayallerimizi Satmadýk'ya,,,
sabrinin girdiði yere serkan girmez mi sizce hazýr olan mý oynamamalý mý bu sene serkan mý sabri mi diye sorsalar 50 sefer serkan derim sabri bu sene sahada yok gibi birþey
neyse terim sen baþarý istemiyorsan zorlamanýn mantýðý yok eninde sonunda bu yaptýðýn haksýzlýðýn cezasýný sahada çekersin zaten seni senle baþbaþa býrakýyorum
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ÞEMSÝYEYÝ....ARTIK UEFA DAN TESCÝLLÝ BÝR HIRSIZIMIZ, BÝR DE ÞAMPÝYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERÝYLE ÞAMPÝYON TRABZONSPOR....TEÞEKKÜRLER SADRÝ BAÞKAN VE EKÝBÝ, TEÞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEÞÝMÝZ, TEÞEKKÜRLER YÜREKLÝ FUTBOLCULARMIZ, TEÞEKKÜRLER PAYDAÞLAR.....
Fatih Terim her zaman bildiðini okur kendi kafasýna uyan oyuncularla çalýþmak ister bu inatta onun yakýnda sonu olur diye düþünüyorum.Lucescu zamaný gelmiþtir.
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Bence düsmanlik yapmiyor ama bizim oyunculara dikkatla bakmiyor. Cünkü kafasindaki oyuncular belli. Ben seviyordun aslinda terimi ama milli takima geldiginden itibaren gicik kapmaya basladim bu herifden..
terimin kafasýndaki kurulu takým iskeletine ligde uyanbir takým varsa oda Trabzonspordur. Ama bu kurduðu takýmla nereye varrýr bilemeyiz.Tek bildiðim þey bu Trabzonspor kadrosundan o milli takýmý hak eden en az 5 futbolcu var isimleri hiç önemli deðil görmezlikden geleselerde önemli deðil. Ama bu þekilde kendi kuyusunu kazmaktan baþka biþey yapmaz. Buna bizimde kafa yormamýza gerek yok kendi düþen aðlamaz. Tek dert ettiðim milli akýmýn baþarýsýdýr. Bu tür þeyleri zamanýnda Fatih TEKKE'ye de yaptý. Ama herseferinde zararý kendi çekti.
Geçenlerde Fatih 'e karþý bir kin besliyorum diyenler , ne kadar oynadýðýný biliyormu Rusya'da tarzý bir þeyler diyordu . Acaba Ýbrahim Kaþ , Ýspanya'da ne kadar oynuyor . Biliyormusun Fatih Terim
Ula þu adam gittiði gün , bayram edicem .
Neyse bizden fazla oyuncu almadýðý için tebrik ederim , bize kalsýn oyuncularýmýz .
Trabzonspor Futbol Þube Sorumlusu Ýhsan Alioðlu, Milli Takýmlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in A Milli Takým aday kadrosunu hangi kriterlere göre açýkladýðýný merak ettiklerini belirterek, Bordo-mavili takýmda Ay-yýldýzlý formayý hak eden oyuncu sayýsý oldukça fazla olmasýna raðmen sadece Gökhan Ünal'ýn davet edilmesini þaþkýnlýkla karþýladýklarýný söyledi.
Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesine açýklamada bulunan Futbol Þube Sorumlusu Ýhsan Alioðlu, Milli Takýmlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in A Milli Takým aday kadrosunu hangi kriterlere göre açýkladýðýný merak ettiklerini belirterek, "Kadroya Trabzonspor'dan sadece Gökhan Ünal'ýn alýnmasýný hayretle karþýladýk. Trabzonspor sezon baþýndan beri sergilediði performansla ligin zirvesinde yer alan, Turkcell Süper Ligi'nin en baþarýlý takýmlarýndan biriyken A Milli Takým aday kadrosuna ekibimizden
sadece Gökhan Ünal'ýn alýnmasýný büyük bir þaþkýnlýkla karþýladýk. Teknik Direktör Fatih Terim ve yardýmcýlarýnýn hangi kriterlere göre kadro oluþturduðunu doðrusu merak ediyoruz. Gökhan gibi Trabzonspor kadrosunda Ay-yýldýzlý formayý hak eden oyuncu sayýsý oldukça fazladýr. Buna raðmen sadece bir oyuncunun davet edilmesi bize göre hakkaniyetli bir yaklaþým tarzý deðildir. Yine de bu durumun oyuncularýmýz için daha da itici bir güç olacaðýna inanýyor, milli takým seçicilerini bundan böyle daha adil
davranmaya davet ediyoruz" dedi.
OSCAR CARDOZO
Trabzonspor Futbol Þube Sorumlusu Ýhsan Alioðlu, Milli Takýmlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in A Milli Takým aday kadrosunu hangi kriterlere göre açýkladýðýný merak ettiklerini belirterek, Bordo-mavili takýmda Ay-yýldýzlý formayý hak eden oyuncu sayýsý oldukça fazla olmasýna raðmen sadece Gökhan Ünal'ýn davet edilmesini þaþkýnlýkla karþýladýklarýný söyledi.
Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesine açýklamada bulunan Futbol Þube Sorumlusu Ýhsan Alioðlu, Milli Takýmlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in A Milli Takým aday kadrosunu hangi kriterlere göre açýkladýðýný merak ettiklerini belirterek, "Kadroya Trabzonspor'dan sadece Gökhan Ünal'ýn alýnmasýný hayretle karþýladýk. Trabzonspor sezon baþýndan beri sergilediði performansla ligin zirvesinde yer alan, Turkcell Süper Ligi'nin en baþarýlý takýmlarýndan biriyken A Milli Takým aday kadrosuna ekibimizden
sadece Gökhan Ünal'ýn alýnmasýný büyük bir þaþkýnlýkla karþýladýk. Teknik Direktör Fatih Terim ve yardýmcýlarýnýn hangi kriterlere göre kadro oluþturduðunu doðrusu merak ediyoruz. Gökhan gibi Trabzonspor kadrosunda Ay-yýldýzlý formayý hak eden oyuncu sayýsý oldukça fazladýr. Buna raðmen sadece bir oyuncunun davet edilmesi bize göre hakkaniyetli bir yaklaþým tarzý deðildir. Yine de bu durumun oyuncularýmýz için daha da itici bir güç olacaðýna inanýyor, milli takým seçicilerini bundan böyle daha adil
davranmaya davet ediyoruz" dedi.
OSCAR CARDOZO
milli takýmýn benim için hiçbir önemi kalmamýþtýr!
bu herif orada oldugu sürece,
milli formayý bu maymunun elinde oyuncak yapanlara,
kendi egolarýný tatmin etmesine fýrsat verenlere,
okadar parayý ona reva görenlere,
türk futboluna verdigi zararlarý hala göremeyenlere,
onu orda tutanlara,
onu pohpohlayan medyaya,
topuna yazýklar olsun!!!!
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Milli takým teknik direktörü bu kadar taraflý olmaz
ayhan akman yerine SELÇUK ÝNAN
gökan zan yerine EGEMEN KORKMAZ
bu kadar basit
Konu Mustafa Ayazoðlu tarafýndan (07.02.2009 Saat 18:29 ) deðiþtirilmiþtir.
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuðu olmakla açýklanabilecek milliyetçi bir davranýþ deðildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karþý koyan ve herkesi yenen hayali kahramandý. Öyle bir kahramandý ki statükoyu bile devirmiþti." KAZIM KOYUNCU
Nefret ediyorum bu adamdan... Tez zamanda def olup gidersin umarým :hýrr
Konu Egemen Yýlmaz tarafýndan (07.02.2009 Saat 17:43 ) deðiþtirilmiþtir.
aðzýma çok kötü kelimeler geliyorda neyse ! sýfatýnda hayýr yok çakma italyan ! senin o nefret yayan enerjin yüzünden milli takýma sempatim yok ! defol git de doya doya milli takýma sahip çýkalým !
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taþý
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA ÝSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAÐIMIZ OLMADIÐI GÝBÝ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERÝR ''
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuðu olmakla açýklanabilecek milliyetçi bir davranýþ deðildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karþý koyan ve herkesi yenen hayali kahramandý. Öyle bir kahramandý ki statükoyu bile devirmiþti." KAZIM KOYUNCU
-Fatih Hoca Tekke'yi niye kadroya almýyorsun?
-Takýmýnda maç oynamadýðý için. (Halbuki Uefa kupasý finalinde bile oynamýþtý. Bundan ala maç mý var dangalak?)
-Fatih Hoca Ýbrahim Kaþ gibi takýmýnda forma giyemeyen bi adamý neden kadroya alýyorsun?
-Maç oynasýn diye...
Sen busun iþte Fatih Terim. Haysiyet, þeref, adalet duygularýný kaybetmiþ, kendini bi b.k sanan zavallýnýn tekisin. Býrak Gökhan Ünal'ý da çaðýrma. Bozma oyuncularýmýzn psikolojilerini.
"Haksýzlýk karþýsýnda susan dilsiz þeytandýr."
Valla ben Trabzondan futbolcu çaðýrmamasýna sevindim. Elimde olsa Gökhan Ünal'ýda yollamam!! Bu kadar net.
Milli Takým Fatih Terim'in elinden kurtulmadýðý sürece benim düþüncem bu.
ODTÜ'lü bir hocanýn Trabzonspor atkýsýyla dolaþan Trabzonsporlular hakkýndaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onlarýn sevgisi, derdi bir baþka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kýzamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman þehirlerine küsmüþ, þehirlerinden utanmýþ olurlar''
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)