Takiyye yapmis gene.Sampiyon olacaktik engelendik iste.Fenerin cezasini kendisi kaldirmadimi?? Bos laf bos.........
Temeli bundan 21 yil önce (1984) dönemin Basbakani Merhum Turgut Özal tarafindan atilan 11 km'lik yol en sonunda yine bir Basbakan tarafindan Sayin R.Tayyip Erdogan tarafindan trafigeaçildi...
Açilistan önce konusma yapan Basbakan'in konusmasi bir arabir grup genç tarafindan 'Trabzon sehrine sampiyonluk yakisir, Sampiyon olmamiz engellenemez' sloganlari ile kesildi...Basbakan bu gruba 'gençlerin heyacanini anliyorum ve sampiyon oldunuzda engel mi olundu' karsiligini verdi...
Bu arada hizmete daha yeni açilmis olmasina ragmen yolun sorunlarinin hiçte azimsanmayacak bir boyutta oldugunu söylemek lazim...sadece açilisin yapildigi Atapark mevkisinde (trafik isiklarinin bol oldugu yer) simdiye kadar çokça kaza oldu...bunun yaninda Meydan civarinda araçlarin sikça park yaptigini ve yayalar için alt-üst geçitin olmadigini, yine yayalar için karsidan karsiya geçis için yerlerin yetersiz oldugunu belirtmek gerekir...
Trabzon'a bu yol eksikleri bile olsa hayirli olsun, kazasiz belasiz günler temennisi ile...
Saygilar...
Takiyye yapmis gene.Sampiyon olacaktik engelendik iste.Fenerin cezasini kendisi kaldirmadimi?? Bos laf bos.........
Trabzon'daki Tanjant Yolu'nun açilisi sirasinda konusma yapan Basbakan Recep Tayyip Erdogan'i, içerisinde boya olan yumurta benzeri bir cisim atarak protesto eden 2 kisi gözaltina alindi.
Halkevleri Trabzon Sube Baskani Murat Bektasoglu, Basbakan Erdogan konusma yaptigi sirada, "Karadeniz usagi ABD usagi olmayacak" diye slogan atarak, Basbakan Erdogan'a dogru yürüdü ve içerisinde boya olan yumurta benzeri bir cismi Erdogan'a firlatti. Firlatilan cisim Basbakan Erdogan'a isabet etmezken, Bektasoglu, sivil polisler tarafindan yakalanarak gözaltina alindi.
Olayda ayrica, Bektasoglu'nun yaninda bulunan ve TAYAD üyesi oldugu ögrenilen Ethem Küçük isimli 1 kisi daha gözaltina alindi.
Bektasoglu ve yanindaki sahsin, "Amerika ve emperyalizmle isbirligine hayir" yazili yelek giydikleri gözlendi.
Öte yandan, Bektasoglu ve Küçük, polis otosuna bindirilirken vatandaslarin tepkisi ile karsilasti.
Tanjant yolu 21 yilda açildi .Iyi çalismislar helal masallahlari var. Sirada ne var cotanjant yolu mu?
Sampiyonlugumuz engellenmedimi sanki???
Haberlerde izledim.Hayirli olsun.
Yumurta falan atmak terbiyesizlik bence.Adam gibi protesto etsene kardesim.
olay neylen alaklai gördüm ama ne icindi
Scholes Nickli Üyeden Alıntı
bunlara bi sinüs minüs eklenseydi yol bitmezmis demek ki [img]smileys/smiley36.gif[/img]
tayyip en güzel cevabi sandikta aldi belediye baskani seçilirken,kuyruk acisi yerindedir daha.ne olursa olsun bi siyasetçi sporun bu kadar içine girmemeliydi.(febenin aldigi ceza haksizmis.sen yargi organi misin??)
yok bu sene arctan a basliyolar.
açilisa trabzon sehrinin gerçek sahibi sayilacak sayin volkan canalioglu'nu çagirmama dengesizligini gösteren ak parti trabzon il baskani a. metin genç'e iyi dileklerimi gönderiyorum..bilimum dualarim da kendisiyle..ne zannediyorsa kendini
Fatih imzan ne senin öyle hayirdir ? Merak ettim
Saldir Panathinaikos'um ...?
hayirlisi olsun trabzona hayirli olsun
evet o meshur kavsakta çok kaza oluyor,insallah ileride bu kavsak adindan pek söz ettirmez..
çok uzun zamandir böyle imzam..severim panathinaikos'u..bi mahsuru yoktur umarim?
kuzey_lee Nickli Üyeden Alıntı
Yok tabi canim sormamin bir mahsuru olmamistir umarim?
ben hic sevmem bir TS`linin sevmesini de hic hos bulmuyorum.fakat insanlarin dusuncelerine de karisamam tabiki...
arkadaslar bu adam fenerli ve trabzonda bir basbakan olarak ben fenerliyim diyor türk siyaset tarihinde yapilan büyük hatalardan biridir herhalde böyle kaybedersin belediyeyi gelin sayin basbakana karsida papilaya yaptigimiz gibi yapalim mailler atalim hergün herkes bir tane atsa tamamdir.ama bunu düzenlemek lazim
bodozlama Nickli Üyeden Alıntı
eeee???
muratim bi mahsuru yok benim için..sormani dogal karsiliyorum..
Eeeee hani resim[img]smileys/smiley5.gif[/img]
valla yol guzel olmus die duydum ama her yerde oldugu gibi vardir yine sorunlar..
insallah yakin zamanda gidrilir
Trabzon sehrinin gerçek sahibi volkan canalioglumuymus?
kim senin dedigin o sahip? hani su basa geçer geçmez çesmelerde yazili olan Bismillahirrahmanirrahim yazilarini koparttiran mi? yoksa Trabzon, Türkiyenin en pahali suyunu içiyor dedikten sonra basa gelince suya bir zamda kendisi vuran degil mi
kardesim bir sey biliyorsaniz konusun.. akparti il baskanina laf atmak da senin haddine degildir.
Tanjant Akparti döneminde bitirilmistir. bunun Trabzonsporlada hiçbir alakasi yoktur. bu konuya Trabzonsporu bagdaslastirmayin..hizmet yapilmis degerini bilin.
yerel prosedüre göre trabzon sehrinin sahibi belediye baskanidir..tartisilmasi gereken baskanin yaptiklari degil protokole çagrilmayisi..akp il baskani kimdir?resmi baglayiciligi var midir?o koltuga oturmak için yaptiklarini bilmiyormuyuz?,
peki kraldan çok kralci olmak nasil bir duygu açiklasana bize..faruk özak kendisi diyor ki ''bu yolu sadece biz yapmadik..bizden öncekilerin büyük emegi var..yol akp'nin yaptigi yol degildir'' sen tutuyorsun tanjant akp döneminde bitirildi diyorsun..kusura bakma ama faruk özak böyle konusurken senin saçmalaman hiç olmamis
Siyaseti sevmem ve ilgilenmem de... Ama göz göre göre de tuhaf tuhaf konusulmasina seyirci kalmak olmuyor.
Volkan Canalioglu'nun törene davet edilmemesi gibi birsey yok, olamaz da. Belediye baskani protokolün içindedir daima. Kendisi bir yakininin cenazesi nedeniyle katilamadi, yanilmiyorsam yurtdisinda. Ve onu da yardimcisi temsil etti törende. Sonuçta "Trabzon Belediyesi" oradaydi yani... Bu kadar da speküle edilmesin hersey.
Bu yolu sadece mevcut hükümetin yapmadigi dogru. E yolun mevcut hükümetdöneminde bitirildigi dogru degil mi ? Bunun neresinde saçmalamak ? "Henüz yol bitirilmedi" mi diyelim yani, bitti iste. Ve geçen ay bitti, geçen ayda da ayni hükümet vardi basta. Yaniliyor muyum ?
[img]smileys/smiley4.gif[/img]
@perhaps
ilk basta volkan canalioglu çagrilmadi protokole..bunun üzerine tepkisini dile getirdi...cenaze bahanesiyle sehir disina (istanbula) gitti..bahanesiyle diyorum çunku cenaze cumartesi öglen istanbul havaalanina gelecekti tören ise cuma günüydü..belediye baskani daima protokolun içindedir ama bazen bazi kendini bilbezler disina da atabiliyor..
yolun akp hükümeti zamaninda bitirilmedigini mi yazdim ben?hayir..benim kizdigim yolun sahiplenilmesi olayi idi..ki bunu faruk özak bile açik bir sekilde anlatmisken hala daha söylenenlere kizdim..
bu arada chpli de degilim..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)