Ne cezasi geldi az açik yazsana arkadasim
bana bugün ceza geldi.var mi baska ceza alan???
Ne cezasi geldi az açik yazsana arkadasim
Ne kadar ceza geldi kardes? Miktarlarla ilgili bir açiklama da yapsan???
Eddy olayi detaylari ile birlikte anlayabilecegimiz ve yardimci olabilecegimiz bir sekilde yazarmisin!
1 milyar ceza alanlarin içinde bende varim. ayri bir baslikta detayli açiklamayi yapacagim.
Simdilik su kadarini bilin maç sonrasi cep telefonu ile konusurken etrafinizi polis sararsa 1 milyar ceza yiyeceksiniz demektir !
Kaç kisisiniz? BMN olarak gücümüz yetermi? Itiraz hakki varmi?Daha fazla detay lütfen!
Olaylar çok önceden bu forumda detayli olarak yazildi
Ne cazasi miktar ne
Bizi bir bilgilendir kardes
Durduk yerde haksiz yere ceza almak nasil bir adalettir. Vali ve emniyet suç isliyor. Bu konuda magdur olanlar biraraya gelip dava açmak gibi bir sey olamaz mi.
bana gelen 1 milyar...bugün arayip emniyete davet ettiler...zaten telefonda dediler bana da...imza için çagirdilar...daha gitmedim...
#10 Osmanozc Nickli Üyeden Alıntı
Olaylarin sonucunu soruyorum ben hemde ceza alanlara sana degil.Yapilabileceklerle ilgili olarak.
Eddy Nickli Üyeden Alıntı
su anda gitme,imza tarihinden itibaren süreç basliyor pzt. gidersin
bakacagim...
andrei07 Nickli Üyeden Alıntı
Ben de sana hitaben bi cevap yazmiyorum
andrei07 Nickli Üyeden Alıntı
O gün ceza alan 23 kisi, 2-3 kisisi BMN'den olmasi lazim. Tebligat bana henüz gelmedi bugün yada yarin beni de arayacaklar. Kesin bir sey söyleyebilmemiz içinhangi ceza maddesini bizeuydurmuslar bakmamiz lazim. bu kadar haksiz bir seye ilk defa rastliyorum.
Ilgi ve alakana tesekkür ederim. biraz sabir simdilik. Pazartesi olay netlesir. dedigim gibi ayri bir baslikta enine boyunabize ne yapildi, biz bundan sonra ne yapacagiz bütün hepsini konusacagiz...
Eddy ve Külünkoglu pazartesi detaylari bekliyoruz kardes
Artik olan olmus geri dönüsü varmidir bilemiyorum ama bu saatten sonra BMN olarak ne yapabiliriz onun muhakemesini yapalim
Tabiki yanliz degilsiniz
arkadaslar gecmis olsun. siz ve sitedeki diger varsa ceza alan arkadaslar bildirirlerse elimizden geleni yapmak icin seferber oluruz.
edy koltuk havaya kaldirdin diye 1milyar cezami olurmus itiraz mitiraz hakimiyokmu yapilacak bisi yokmu bukadar ucuzmu buisler ya
bmn ankara amigosu olarak bu gügne kadar hiç ceza yemedim.
ondokuz mayista ankarada her gurumun önünde bir polis 90 dk çekiyo ama ceza meza yok.
cemilsezgin Nickli Üyeden Alıntı
Tam anlasilmadi anlatmak istedigin kardes
Yuh be kardesim bu ne serefsizlik.
Bu ne ya! Böyle saçma seymi olur. Durduk yere ortada fol yok yumurta yok nasil olurda böyle bir sey yaparlar aklim sirrim ermedi valla. Isin cilkini çikarilar ha! Peki neye göre ceza veriyorlar, suç ne?
üEmorfo Nickli Üyeden Alıntı
YA WARYA BU POLISLERE BIZ DERDIMIZI ANCAK DAYAK LAN ANLATIRIZ BASKA YOLU YOK DAWA MAWA HEPSINI AÇALIM KARDESIM TELEFONLAN KONUSMAK SUÇMU BELKI ONEMLI BISI OLDU TOBE TOBE
Crazy_OfLu61_ Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley7.gif[/img]Aynen Hemso
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)