yalnızlar kapaklar muhteşem olmuş gerçekten
buraya bir kaç tane mp3 eklemek istiyorum.......şunu da belirtiyim bu mp3lerin paylaşımı yasak değildir.....verdiğim mp3ler sagopa kajmer ve koleranın düet albüm kutlama gecesindeki mixtapelerdir.....
Bebeğim Öldü
http://rapidshare.com/files/39425122...tape_.mp3.html
Vasiyet
http://rapidshare.com/files/39423822...tape_.mp3.html
Baytar
http://rapidshare.com/files/39424016...tape_.mp3.html
bu mixtape de ki parçalar da çok güzel olmuş gerçekten . bende vardı şarkılar ama olmayanlar indirebilir paylaşım için teşekkürler .
ancak sitedeki rap severler bu konuya pek uğramıyorlar bu aralar yaa![]()
bir tek ikimiz varız ozan herhlde....biz bizeyiz
Vardır İllaki Aramızda Bu Tarz Müziklerden Hoşlanan..
''Trabzonspor''
Böyle bir başlık vardı sanırsam.
Ama yanlış da hatırlıyor olabilirim. Çünkü bulamadım.![]()
![]()
3 yil boyunca fiilen icra ettim rapi ama daha sonra sadece dinleyici olmaya karar verdim.
Bu arada böyle bir konu vardi![]()
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Vardıda o eskidi bakan yok burdan devam edelim...çok sıkı rap dinleyicisiyimdir......
Bari görüşlerimi de yazayım.
Lise 2'de, arkadaşların da tavsiyesiyle, Ceza dinlemeye başladım. Lise 3'te bütün şarkılarını ezbere bilecek kadar fanıydım Ceza'nın.
Ama üniversiteye başlamam ile birlikte soğudum Rap'ten. Şimdi sadece ara sıra dinliyorum. Özel bir hayranlığım yok.
Bu arada Sagopa düşmanı da değilim.Onun da şarkılarını dinliyorum.
![]()
Konu Mehmet Fırat tarafından (12.05.2008 Saat 12:35 ) değiştirilmiştir.
Ben de Ceza'yi dinliyorum ama tarzi pek hosuma gitmiyor. Amerikan özentiligi gibi geliyor bana. Cünkü konular ciddi, beatler ve ritimler oynak. Ama acik bir sekilde korkmadan toplumsal sorunlari dile getirebilmesi hosuma gidiyor. Sagopa'da Ceza'yla kiyaslandiginda daha üstü kapali ve daha soft bir dille oluyor bu elestiriler ve tepkiler. Ama Sagopa'nin bir Bagdat'i Ceza'nin tüm protestolarini da gecer.
Karadeniz'e Özgürlük!
Yaaaa sagopanın son albümü iyi güzel de her şarkısı dinlenmiyor artık....romantizmada her şarkıyı dinlemebiliyorum bunda dinleyemiyorum yaaaa...
dinleyen olmaz mı ya hertürlü rep ama sago repin kralı
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Sansar Salvo dinliyorum çünkü arkadaşım![]()
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Sago diyorum başkada birşey demiyorum![]()
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Bilgisayarımda baya hip hop vardır, Sansar,Mode XL,Sagopa Kajmer, Ceza, Snoop Dogg, az biraz Dr Dre,50 Cent vs..
Her tarz müzik dinlediğim için rap de seviyorum.Ama rapçiyim ben oo ben rapper'ım diyecek kadar fanatik boyutlara ulaşmadım.
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
rap=sagopa
sagopa=rap
fazla söze gerek yok
Evet özellikle Kötü Insanlari Tanima Senesi'nde bazi parcalar asiri hareketsiz.
Ama Son albüm Ikimizi Anlatan Bir Sey'e nazaran cok daha iyi. Pessimist sözlerin yani sira Ortadogu kültürünü yansitan ritimlere de yer vermis tekrar. Mesela Beyâbân'i albüm ciktigindan beri dinliyorum ama hala bikmadim.
Karadeniz'e Özgürlük!
firistayla yapamıyorum![]()
Sagopa Kajmer'i severim
Ama o kadar,1 mm ötesi yok![]()
Biri Sagopa mı dedi ???Fanatiklik dersecesinde Sagopa hayranıyım
Çevremdeki herkezi Arkadaşlarımı,ailemi hatta öğretmenlerimi bile bıktırıp birer Sagopa dinleyicisine çevirdim.
![]()
Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş
ya söze bak ya
bir kulaç daha atsam karadayım ben hiç böyle bir denize dalmadım üzerimde pantolonum artı ayakkabılarım ha gayret bir sene fırtına üzerimde dolunay gün yüzü açmış dalgalar boyumu aşmış nefesime gücü bahşet mevlam bir kulaç daha atsam olur everAllah
hastasıyız sagonun....sago krall
zaman gazetesinin ekinde bugün full sago vardı.. bilginize![]()
devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Son albümü beğenmeyenler var sanırım ama bence süperdi
-Beyaban
-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım
-Tek başınalığın Yolcusu
-Yakın ve Uzak
Favorilerim bunlar
Ama böyle sadece sevmekle olmaz Sago seviyorum diyen albümde almalıHep destek Tam destek
![]()
Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)