shipbroker61 Nickli Üyeden Alıntı
fatih sana kocaman bir alkis ve tesekkur benden kardesim. valla uzun zamandan beridir bende buna benzer bir yazi yazayim mi yazmayayim mi diye dusunuyordum ama sen uc asagi bes yukari benim dusuncelerimi yazmissin. helal olsun sana.....
biraz sert olacak belki ama kimse bahane uretmesin, cozum uretsin ve urettigi cozumlerde yapici olsun. ben adim gibi eminim en kral adamda gelse forma satisi falan olmayacak. bu anlayis bu zihniyet devam ettigi surece onada bir kulp takilacak ve is yapmamak icin yeni bir bahane bulunacak.
alin size bir kac ornek. kombine biletlerler ilgili topige bir allahin kulunun baktigi veya yorum getirdigi yok. neden cunku orda yapilmasi gereken birsey var. ali guzeldal topigi (valla bakmadim neler yazildigina ama az cok tahmin edebiliyorum) aldi basini gidiyor, ha keza guven'le ilgili topicte kilitlenmese dahada alir basini giderdi.
olayi sadece transfere baglayanlara baska bir ornek. eger sampiyonluk veya basari bu transferlere bagli olsaydi sadece besiktas gecen sene ya sampiyon olurdu yada fenerle cekisirdi. noldu???? hadi baska bir ornek. istanbulsporun ligedki ilk senelerindeki durumu. avrupa sampiyonu olmus ajax in (yaniliyor olabilrim) iki oyuncusunu sabahina istanbula getirdi. sonuc??? hatirlayaniniz var mi????
zuravski alinmadi diye ahkam kesenler 700 bin euroyu vermeyen cok bilmisler, 5 veya 10 milyon mac bileti oldugunda niye kiyip paraya gitmiyorsunuz???? veya forma alamasaniz bile ts clup tan bir kalem veya cakmak almiyorsunuz?????
soyleyecegim sadece su. herkes isini yapacak arkadas. taraftar taraftarligini yapacak, yonetici yoneticiligini, futbolcuda futbolculugunu...
konu sapmasin benim sozumde kendi isini birakip baska islere soyunanlara!!!!!
not: farkindayim bana yakismayan bir yazi oldu belki ama bazen insanin dayanma sinirlarida bitebiliyor. herkesten ozur dilerim genede...