evet art?k her olumsuz sonuçlanan geli?meden sonra, 'bo?verin olmad?ysa olmad?', 'gelmediyse gelmedi', 'ba?kas? olur', yap?lacak bi i? için 'bu y?ldan geçti seneye yap?l?r'...gibiucuz edebiyatlara art?k taraftar?n karn? doymu?tur, bende doydum...bir ?ekilde tepki göstermek laz?m, eminim Bmn'i yak?ndan takip eden yöneticiler ya da büyük Abi'lerimiz vard?r, onlar bizi görüyorlar ve biz bo?verdikçe onlar da i?te böyle geni? hareket ediyorlar (ö?renciye göre ö?retmen, cemaate göre hoca misali)...
tamam her zaman tak?m?n ve yönetimin arkas?nday?z, onlar? her zaman destekliyoruz ve destekleyece?iz de ama bu verilen sözlerin dahi yerine getirilemedi?i durumda onlara tepkisiz kalaca??z anlam?na gelmemeli, bir ?ekilde art?k somut bi?eyler yap?lmal?...madem transfer komitesi transferleri bu ana kadar nihayetlendirmeyecekti neden aylard?r (ay? geçtikiki y?l oldu) o ülke senin bu ülke benim geziyorlar???art?k bir ?ekilde bu sorulara yan?t versinler, somut ad?mlar at?ls?n, sonuç görmek istiyorum ben art?k...
Abiler, Karde?ler; kimse beni yanl?? anlamas?n ama ortadaki yanl??lar? dile getirmek yönetime kar?? olmak de?ildir, bizyap?lan yanl??lar? dile getirmezsek, eksik olan ?eyleri konu?mazsak bu gidi?le sadece en iyi ihtimalle 'Gönüllerin ?ampiyonu Oluruz'...tepkisiz kal???m?z? az çok burdan takip edenler (yöneticiler)oluyordur; onlarda bizi böyle görünce tabi ki daha rahat hareket ediyor...