Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Affan Kitapç?olu Lisesi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Affan Kitapç?olu Lisesi

Walla bu topici açmak içimden geldi.Affanda tam dört y?l?m geçti.Baz? iyi ve kötü an?lar?m oldu:?yi kötü dört y?l geçirdim.Walla hangilerinizinde bu okuldan mezun oldu?unuzu merak ettim.hadi yaz?n bakal?m

Affan da okumad?m ama u?a?a ay?p olmas?n yazal?m bi ?eyler.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Öss ye Affan da girmi?tim.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Gene bombay? patlatt?n topra??m ya [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
      [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi

Affan da okumad?m ama u?a?a ay?p olmas?n yazal?m bi ?eyler.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

kazand?n m? bari

Yorum

İlk olarak muratdinc tarafından gönderildi

Walla bu topici açmak içimden geldi.Affanda tam dört y?l?m geçti.Baz? iyi ve kötü an?lar?m oldu:?yi kötü dört y?l geçirdim.Walla hangilerinizinde bu okuldan mezun oldu?unuzu merak ettim.hadi yaz?n bakal?m

Ben de Affan Kitapç?o?lu Lisesi mezunuyum.Affan Kitapç?o?lu Lisesi köklü bir lisedir.Ta eskilerden beri futbol konusunda da Trabzon Lisesi ile müthi? bir rekabet halindedir.Son zamanlarda Trabzon Lisesi Dünya Liseleraras? Futbol maçlar?nda elde etti?i gö?sümüzü kabartan ba?ar?lar?yla bu rekabette öne geçmi? durumda...Ama Trabzon içindeki Liseleraras? futbol mücadelelerinde Trabzon Lisesi ve Affan Kitapç?o?lu Lisesi aras?ndaki futbol maçlar? bizim zaman?m?zda müthi? zevkli ve heyecanl? geçerdi.

Ayr?ca Affan'da geçen lise y?llar?m? hat?rlad???mda okuldaki k?zlara as?lan d??ardaki sivillerle, orda devriye görevi yapan "Rambo" lakapl? sivil polis ve adamlar? aras?ndaki polisiye filmlerdeki sahneleri an?msatan ko?u?turmalar? da unutamam.

Yorum

İlk olarak Tandogan tarafından gönderildi

Ben de Affan Kitapç?o?lu Lisesi mezunuyum.Affan Kitapç?o?lu Lisesi köklü bir lisedir.Ta eskilerden beri futbol konusunda da Trabzon Lisesi ile müthi? bir rekabet halindedir.Son zamanlarda Trabzon Lisesi Dünya Liseleraras? Futbol maçlar?nda elde etti?i gö?sümüzü kabartan ba?ar?lar?yla bu rekabette öne geçmi? durumda...Ama Trabzon içindeki Liseleraras? futbol mücadelelerinde Trabzon Lisesi ve Affan Kitapç?o?lu Lisesi aras?ndaki futbol maçlar? bizim zaman?m?zda müthi? zevkli ve heyecanl? geçerdi.

Ayr?ca Affan'da geçen lise y?llar?m? hat?rlad???mda okuldaki k?zlara as?lan d??ardaki sivillerle, orda devriye görevi yapan "Rambo" lakapl? sivil polis ve adamlar? aras?ndaki polisiye filmlerdeki sahneleri an?msatan ko?u?turmalar? da unutamam.

Sizde hemen o anda bir fiLm çekseydiniz.[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi

kazand?n m? bari

Çok ?ükür...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

Tandogan
                çekip vursayd?n?z k?zlara ask?nt? olanlar?

Yorum

kolay de?il

Yorum

liseli gençlerimiz aras?nda, ate?li k?zlar lisesi olarakda bilinir..[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

Bende lgs ye girmistim orda [img]smileys/smiley17.gif[/img]
                      ÖlüMüNe BoRdO MaVi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                      Çalışıyor...
                      X