Oflular da olmasa kimin akl?na gelecek bu tür topic açmak.[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Arkadaslar BMN üyesi olan Akçaabat,Çar??ba?? ve Vakf?kebirlileri bu topice bekliyorum...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Sayg?lar?mla...
Oflular da olmasa kimin akl?na gelecek bu tür topic açmak.[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Oflu144 Nickli Üyeden Alıntı
aha geldim. biraz gec oldu ama memleketteydim... Akcaabat-Yaylacik
Yaw sadece bu kadar az mi kisi var...[img]smileys/smiley19.gif[/img]
anne tarafindan akçaabat kireçhane. bu sene hariç her yaz akçaabattaydim. körfezin köftesini özledim yaw Edited by: ÖzGüReisEsenLer
akçaabat ileliyim (akçaköy), sabredelim topic yeni açildi gelecektir akçaabatlilar
BURDAYIZ
AKCAABATLIYIZ ULENNN...
heyt be! Akçaabatliyiz elbette...
Akçaabat - Akçaköy(ILE) - Pinarbasi
Ya kimse çaktirmiyor ama bayagi varmisiz.
Akçaabat Çolakli Mahallesindenim bende... [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Neyse benim annemde Akçaabat Dürbinar Mahallesi Harman.
Akcaabat demirci Köyü[img]smileys/smiley16.gif[/img]
anne tarafi akçaabat baba çarsibasi[img]smileys/smiley4.gif[/img]dogal olarak çarsibasiliyim ama ordan çok akçaabatta takiliyoruz [img]smileys/smiley4.gif[/img]Hanim köylü olduk[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Lafin kisasi çarsibasiliyim köy samsun[img]smileys/smiley2.gif[/img]
annem akçaabat-isiklar belediyesi[img]smileys/smiley2.gif[/img]
#10 Muhtelif Nickli Üyeden Alıntı
Harman degil, Harmancuk [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Ya buraya Besikdüzü'nü de alsak ben besikdüzülüyüm
yinede daha fazla oldugumuza inaniyorum ben. sessiz kuvvet misali[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]
merhaba ben akçaabat mersin köyü
kutoz Nickli Üyeden Alıntı
Diger konu degismesin diye buraya yazayim bari.
Lemi'nin annemin arkadsai oldugunu biliyordum ama K.Hamdi'nin Harman'dan oldugunu bilmiyorum.
Harman eski Harman degil diyor herkes
Degil dogru diyorsun. En son bu yaz oradan geçip, bir akrabamin cenazesine gittim. Harmancuk'ta ki çesme bile eski heybetinde degil. Zaten Akçaabat eski Akçaabat degil ki. K.Hamdi tam olarak harmancuktan degil, ama oraya yakindir, haculuk (K.Hamdi).
bende vakfikebir eyüp kiliç
(3diletisim) vakfikebir yaliköy
(Eyüphan) vakfikebir yaliköy
(faruk 119) vakfikebir yaliköy
(balavanozlu61) vakfikebir yaliköy
Biz buradayiz
anlamadigim besikdüzü salpazari vs de topic mi açalim simdi???bi biz eksik kaldik
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)