Sayfa 220 Toplam 220 Sayfadan BirinciBirinci ... 120 170 210 218 219 220
Toplam 5488 adet sonuctan sayfa basi 5,476 ile 5,488 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Türkiye Basketbol Süper Ligi

adiloş bebe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Oğuz ZEYTİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakemleri, CSKA'nın men edilmesini hatırlayan Murathanoğlu 2019-20'nin iptal edilmesini unutmuşa benziyor. O sezon, en iyi Efes'i seyrediyorduk.

Ataman'a ben de kızıyorum fakat her defasında "Adam kazanıyor." Sonra tebrik ediyorum.
    Birde sürekli bütçelerden bahsediyor ama başarının tek kıstası bu değil ki. Öyle olsaydı Messina ve Saras'ın da en az Ergin Ataman kadar başarılı olması gerekiyordu. Birde Efes'te bütçenin bu denli artmasının en önemli nedeni kemik kadroyu bir arada tutabilmekti.
    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
    Karl Marx
    анархія-мама

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Alıntı adiloş bebe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde sürekli bütçelerden bahsediyor ama başarının tek kıstası bu değil ki. Öyle olsaydı Messina ve Saras'ın da en az Ergin Ataman kadar başarılı olması gerekiyordu. Birde Efes'te bütçenin bu denli artmasının en önemli nedeni kemik kadroyu bir arada tutabilmekti.
    Bütçe konusu da bizim ülkede yanlış tartışılıyor. Fransız takımları her sezon başında açıklıyor. Oyuncu bütçesi ayrı, yatırım ve pazarlama ayrı... Şimdi Alman takımlarının bütçesi az mı? Adamlar inanılmaz salonlar yaptılar. Bizimkiler sağdan soldan duydukları ücretleri bütçe zannediyor. Almasın Fener Giannis'in kardeşini. Polonara'nın tutmayacağı belliydi. Sonra bu sezon içindeki aldıkları Dorsey ucuz oyuncu muydu?

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Oğuz ZEYTİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Furkan BSL'de yaklaşık 14-15 dakika oynayıp o sürede 2,7 faul yapıyor. Fizik ve oyun tarzı olarak Oğuz Savaş'ı andırsa da Oğuz'un kolları uzun, takım savunmasında kapladığı alan daha doğrusu pozisyon bilgisi üst düzeydi.

Önünde üç yabancı pivot varken EL'de şans bulması mucize. Zaten onu BSL için aldılar. Ömercan'a üzüldüm. Efes altyapıda bütün fizikli çocukları alıp fırtınalar (!) estirip 17-18 yaştan sonra o çocukları öğüten bir makinaya döndü. Çocukların tercihleri, ailelerin işe karışması, kolej vs diğer faktörler tartışılır ancak bunu bile yönetmiyor Efes. Tolga'yı al, gönder; Egemen'i al, gönder; Egehan'ı al, gönder...
    Furkan Haltalı da ayrılmış. KSK'ye gitmiş.

*

Sertaç'ı geri alacaklar herhalde.
    Konu Oğuz ZEYTİN tarafından (21.06.2023 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.

Nereden
    İstanbul

Derrik Willis, Erkan Yılmaz ve Tyrique Jones resmi olarak açıklandı. Yarı saha hücumlarını en iyi uygulayabilecek takımlardan biri olan Anadolu Efes için özellikle Tyrique Jones isminin fayda sağlayacağını düşünüyorum. Boyalı alanlardaki şut tehdidini de düşünürsek Bryant, Larkin ve Beaubois gibi şutörler için doğru fırsatlar yaratma adına elini güçlendirmiş olacak Erde Can. Doğuş Özdemiroğlu hamlesi de yerli rotasyonunda bence elini rahatlatacak Efes'in. Amath Mbaye ayrılacak, Pleiss ile yola devam edilecek. Şimdi tek soru işareti kaldı o da Micic. OKC ile görüşmeye gideceği söyleniyordu. Bence artık şansını orada deneme adına gelen kontrat teklifini kabul edecek. Şu aşamada ayrılma ihtimali çok daha fazla gibi duruyor.
    Karl Marx
    анархія-мама

Nereden
    İstanbul

Bursa'nın sonu da tıpkı bizimki gibi olacak. İyi bir enerji ile başlayıp Avrupa ve ligde gelen başarılardan sonra maddi kriz ve küme düşerek kulübü kapatma. Dusan Alimpijevic kontratını halledebilirse Beşiktaş ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayacakmış. Kadro çok fena dağıldı.
    Karl Marx
    анархія-мама

Nereden
    İstanbul

Henüz resmi açıklamalar gelmedi ama Bahçeşehir Koleji iyi bir kadro kuracak gibi duruyor. Vitto Brown ve Axel Bouteille ile anlaşmışlar. Daha önce Türk Telekom'dan Tony Taylor ile de anlaşmışlardı. Bence BSL için gayet iyi bir kadro kuruyorlar.

Düzeltme: Vitto Brown Karşıyaka ile yeni sözleşme imzalamış.
    Konu adiloş bebe tarafından (28.06.2023 Saat 10:09 ) değiştirilmiştir.
    Karl Marx
    анархія-мама

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Bjk yerli kadrosu gayet iyi.

PG: Derek Needham - Berk Uğurlu
    SG: Jonah Matthews - Yiğit Arslan
    SF: Matt Mitchell - Egehan Arna
    PF: Leyton Hammonds - Berkan Durmaz
    C: Angel Delgado

Beş de genç var ellerinde. Yağuz Aksu, Samet Yiğitoğlu, Emir Adıgüzel vs.

Altıncı yabancıyı alacaklarını duydum. Muhtemelen 4/5 oynayan bir oyuncu gelir. Hammonds yerine daha garanti bir oyuncuya yönelselerdi keşke. Çok iyi alan açıyor Hammonds ancak ikinci net bir öelliği yok. Bir de Delgado'nun hayranı çok. Ben o kadar tutmuyorum. Çocuğun double double (ve ona yakın) istatistikleri var her sezon. Fakat oyuna katkısı hiç öyle değil.
    Konu Oğuz ZEYTİN tarafından (08.07.2023 Saat 13:06 ) değiştirilmiştir.

exelans_25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Tbl icim son anda basvurmusuz insallah doneriz tekrar basketbola
    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Nereden
    İstanbul

Al işte! Kimi destekliyorsak sakatlıklardan kara haberler alıyoruz. Nasıl bir şans bu ya? Geçmiş olsun Doğuş...
    Karl Marx
    анархія-мама

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

"Ailemden uzak kalamayacağım" balıklı bir haber gördüm. Manisa'da Elijah Hughes ailevi problemleri sebep göstererek yeni geldiği Manisa'dan ayrılmış.

https://basketfaul.com/haber?haber=109759

İçimden bir ses "Bu takımı Kandemir mi çalıştırıyor?" dedi. Hakikaten Manisa'da göreve Kandemir getirilmiş. Çok Amerikalı gelir gider Manisa'ya...
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Nereden
    İstanbul

Anadolu Efes Doğuş Özdemiroğlu'nun sakatlığından sonra Justus Hollatz'ı bir yıllığına kiraladı. Opsiyon hakkı Efes'te. Dee Bost ismi geçiyordu o bölge için ama böyle genç ve potansiyelli bir isme gidilmesi daha doğru oldu bence. ACB'de yılın en iyi genç 5'ine seçilmiş bir oyuncu. Kontratında Euroleague çıkışı vardı.
    Karl Marx
    анархія-мама

Nereden
    İstanbul

Şu sıralar oynanan İran-Brezilya dünya kupası maçında Fenerbahçe'nin yeni transferi Neto sakatlandı ve sedye ile kenara geldi.

Hayır birde sakatlandığında skor 62-25 Brezilya lehineydi. Çok pisi pisine gitti adam. Dizinden sakatlandı ve çıkarken Brezilyalı oyunculardan bazıları ciddi bir moral bozukluğu halinde gözüktüler. Yüksek ihtimalle sorun ciddi. Calathes yeniden hazırlanacak bu gidişle
    Konu adiloş bebe tarafından (26.08.2023 Saat 13:57 ) değiştirilmiştir.
    Karl Marx
    анархія-мама

Sefer A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fransa

Alıntı adiloş bebe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu sıralar oynanan İran-Brezilya dünya kupası maçında Fenerbahçe'nin yeni transferi Neto sakatlandı ve sedye ile kenara geldi.

Hayır birde sakatlandığında skor 62-25 Brezilya lehineydi. Çok pisi pisine gitti adam. Dizinden sakatlandı ve çıkarken Brezilyalı oyunculardan bazıları ciddi bir moral bozukluğu halinde gözüktüler. Yüksek ihtimalle sorun ciddi. Calathes yeniden hazırlanacak bu gidişle
    Istanbul takimlari futbolda anormal paralar harcadigi sürece, onlara masraf olacak her gelisme beni sevindirir... birkaç futbolcusu da çapraz bagi kopartsin, hep bizimkilerin mi kopacak ? oyna devam
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)