Sayfa 215 Toplam 215 Sayfadan BirinciBirinci ... 115 165 205 213 214 215
Toplam 5358 adet sonuctan sayfa basi 5,351 ile 5,358 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Türkiye Basketbol Süper Ligi

Nereden
    Trabzon

TBL DE UFUKTA Samsunspor-Konyaspor FÝNALÝ UFUKTA GÖZÜKÜYOR

Nereden
    Trabzon

https://tbf.org.tr/ligler/ebbl-2021-...66/genel-bakis Trabzonspor basketbola girene kadar avrasya üniversitesi erdoðduspor þehirimizi temsil ediyor ebbl de merak eden olursa 3g 3m normal sezonda 6 maç ta play -off ta iliç doða sporlarýna 24 sayý farkla kaybettik ama inþallah rövanþý alýp final gurubu görecekler inþallah bu haftasonu 15.30 da erzincan iliç maçý rövanþý var

Yönetim Kurulu
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý Oðuz ZEYTÝN Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Haftanýn maçý Aliaða - Yalova arasýnda oynandý. Aliaða son topla kazandý. Açýk konuþalým; Zafer Yýlmaz ve Özlem Yalman'ýn yönettiði maç ancak bu kadar olur. Hakan Sayýlý'nýn üçe bir Yalova fast-break'ini kesmesine normal faul çalmalarý (Alec Brown benzerini yaptý, direkt sportmenlik dýþý verdiler), Kerem'in Thomas'a yaptýðý faulde Thomas sert düþtü diye sportmenlik dýþý vermeleri maçýn sonundaki skandalý gölgede býrakacak türdendi.

Yalova düþtü diyebiliriz. Ýtiraz etmiþler ama bir þey çýkacaðýný sanmýyorum. Gerçi sene baþýndaki altý yabancýdan beþini deðiþtiren de Yalova basketbol aklý (!) Sezon boyunca neredeyse bütün maçlarýný seyrettim, sanki beþ yabancý kuralýný Yalova koçlarý (Önce Hakan Yavuz, sonra Gökhan Güney) yanlýþ anlamýþ. Saçma sapan rotasyonlar... Dün Ýlkan harika bir smaç vurdu, iyi güzel de maçýn kritik anlarýnda topu elden Aliaða'ya verdi iki üç pozisyonda.

Geçmiþ olsun. Daha önce dediðim gibi sýkýcý bir sezondu. Ýnþallah play-off'larda heyecan olur.
    Play-off'lar, berbat geçen sezondan sonra iyi geldi. Efes'in Ýzmir'de kaybetmesi, Darüþþafaka'nýn Fener'den maç almasý, Pistolis geldikten sonra Gs'nin yükseliþe geçmesi, Antep'in sezon boyu süren çabasý...

Finalde Fb-Efes oynayacak. Efes, Micic'i kaybetti, Simon zaten yok. Fb istikrarsýz. Efes yorgun. Fener'de yeni koçun Itoudis olacaðý söyleniyor. Efes'ten her gün transfer haberi geliyor. Ýyi bir seri seyretmeyi umuyorum.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    Ýstanbul

Final serisi 4. maçý bu akþam oynanacak.

Ataman'ýn en önemli özelliklerinden biri dar rotasyonla iyi iþ çýkarmasý. Final Four'da Petrusev ve Simon hiç oynamadý. Anderson, Beabouis ve Moerman da normal sezonkinden çok az süre aldý.

*Micic
    *Larkin
    *Bryant
    *Singleton
    *Pleiss
    + Dunston ile iki maçta kupaya gitti.

Fb serisinde 100'ü aþarak kazandýklarý üçüncü maçta da yine Micic-Larkin-Bryant-Singleton-Pleiss (+Dunston) ile oynadýlar.

Tabii rakibin durumu, sakatlýk, form durumu koçlarýn oyuncu tercihlerinde önemli yer tutuyor. Beabouis, Anderson ve Moerman'ý kötülemiyorum ancak yabancý kuralýndan dolayý üstteki oyuncularýn kadroda olmasýný bekliyorum bu akþam.

memozcan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    41

efes- fener maçýný salonda izledim.. isimlerini bilmiyorum ama iki tane genç hakem vardý, rambo okan yönetse onlardan daha adil yönetirdi..
    konsantrasyon!!

mancester - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    46

iki takimida alkislamak istiyorum final four gibi final four izlettiler,Hakemler sallandi ama genede guzel basketbol izledik ,Bizimde bu seviyelerde olmamiz lazim ama cok zor ciddi para ve emek gerektiyor ama mutlaka bizimde hedefimiz olmali basketbolsuz olmaz

Nereden
    Trabzon

Halen daha Degiþen bir þeyin olmamasý basketbol konusunda çok kötü

adiloþ bebe - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    32

Karþýyaka koç Ufuk Sarýca'yý takýmda tuttuktan sonra geçtiðimiz sezonu Lokomtive Kuban'da geçiren Errick McCollum ile iki yýllýk sözleþme imzalamýþ. Lig için iyi bir hamle bence.

Yerli oyuncu havuzunda da deðiþimler yaþanýyor. Fenerbahçe Ahmet Düverioðlu ayrýlýðýndan sonra Türk Telekom'dan Samet Geyik ile 1 yýllýk sözlþeme imzaladý. Ahmet de Bursaspor'a gitti. Kenan Sipahi de Karþýyaka'ya geçti. Fenerbahçe kaptaný Melih ile sözleþme yeniledi.
    Ýnsan kaImanýn tek yoIu, insanIýk dýþý bu sisteme karþý savaþmaktýr.
    Karl Marx
    анархія-мама

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)