Sayfa 221 Toplam 222 Sayfadan BirinciBirinci ... 121 171 211 219 220 221 222 SonuncuSonuncu
Toplam 5528 adet sonuctan sayfa basi 5,501 ile 5,525 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Türkiye Basketbol Süper Ligi

axelman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Oğuz ZEYTİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En mutlu olduğum şampiyonalardan biri Japonya 2006. Hidayet gelmemişti. O takımın içindeki ego - kapris savaşlarını halk bilmiyordu. Memo'nun geçmeyen bel ağrıları meşhurdu! Dışarıya sızmazdı. Şimdi TBF Başkanı sorumsuzca konuşuyor. Mevzu Cedi değil ki... Önxeki srne Ömer Faruk'u hain ilân etmediler mi? Süreç yönetilmiyor.

https://www.hurriyet.com.tr/amp/memo...ayacak-4690328
    Maalesef milli takımda yediği herzelerden kaptanlık döneminden Hido'nun yöneticilik kumaşı belli. Siyası destekle atandığı makamda bu kadar yöneticilik yapar anca.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Erdem Can'ın Efes'i berbat bir ilk çeyrekten sonra berbat bir üçüncü çeyrek oynuyor Bahçeşehir'e karşı.

Üçüncü çeyrek: 36-16

Dördüncü çeyrekte yedi dakikada 3 sayıya izin verdi Efes. İhtiyaç duyulan enerji Willis'ten geldi yine.

Maçı 87-80 kazandı Efes. Bahçeşehir beş kişiyle oynadı. Efes'te Ercan ilk çeyrekte üç faul alınca bir daha süre vermedi koç. Bu çocuklar Bahçeşehir maçında fayda üretemezse EL'de veya milli takımda nasıl şans bulacak? Kontratı alıp yatıyorlar işte. Alimpijevic haklı.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Nereden
    İstanbul

Erdem Can'ın Efes'i berbat bir ilk çeyrekten sonra berbat bir üçüncü çeyrek oynuyor Bahçeşehir'e karşı.

Üçüncü çeyrek: 36-16

Dördüncü çeyrekte yedi dakikada 3 sayıya izin verdi Efes. İhtiyaç duyulan enerji Willis'ten geldi yine.

Maçı 87-80 kazandı Efes. Bahçeşehir beş kişiyle oynadı. Efes'te Ercan ilk çeyrekte üç faul alınca bir daha süre vermedi koç. Bu çocuklar Bahçeşehir maçında fayda üretemezse EL'de veya milli takımda nasıl şans bulacak? Kontratı alıp yatıyorlar işte. Alimpijevic haklı.
    Efes'in uzun rotasyonunu düşündüğümüz zaman Ercan biraz kıpırdansa EL'de çok rahat süre bulacağı bir ortam da var.Ama ligde bile vasatın altında oynuyor.

Buğrahan yıllarca Efes'te yeterli süre bulamamaktan şikayet etti, bu sezon vasat gs'de bile göze batan bir oyunu yok,öne çıkamıyor.

Yabancı sınırı hem basketbol hem de futbolda yerli oyuncuları geliştirmiyor,bilakis daha da tembel yapıyor.
    Konu Larking tarafından (23.10.2023 Saat 14:47 ) değiştirilmiştir.
    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Larking Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Efes'in uzun rotasyonunu düşündüğümüz zaman Ercan biraz kıpırdansa EL'de çok rahat süre bulacağı bir ortam da var.Ama ligde bile vasatın altında oynuyor.

Buğrahan yıllarca Efes'te yeterli süre bulamamaktan şikayet etti, bu sezon vasat gs'de bile göze batan bir oyunu yok,öne çıkamıyor.

Yabancı sınırı hem basketbol hem de futbolda yerli oyuncuları geliştirmiyor,bilakis daha da tembel yapıyor.
    Ercan'ı diğer çocukların önünde görüyordum. Fakat kötü başladı. Endişem Barış Hersek gibi bir sene iyi takım, ertesi sene kötü takım döngüsüne girmesi.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Nereden
    İstanbul

Efes,gs maçı öncesi harika bir 100.yıl gösterisi yaptı.

Ülkenin aydınlık yüzü olduğunu bir kez daha gösterdi.

Erdem Can'da maç öncesi röportajında Cumhuriyet düşmanlarına çok güzel mesaj gönderdi,özellikle iktidarda olanlara.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Efes,gs maçı öncesi harika bir 100.yıl gösterisi yaptı.

Ülkenin aydınlık yüzü olduğunu bir kez daha gösterdi.

Erdem Can'da maç öncesi röportajında Cumhuriyet düşmanlarına çok güzel mesaj gönderdi,özellikle iktidarda olanlara.
    Üstadım, konuştuğu kadar iş yapsa? 90 üstü yedi Gs'den. Ama bunun olacağı Bahçeşehir maçından belliydi

Nereden
    İstanbul

Üstadım, konuştuğu kadar iş yapsa? 90 üstü yedi Gs'den. Ama bunun olacağı Bahçeşehir maçından belliydi
    Teknik olarak koçtan ümidi kestim.Olmayacak.Kafasında başka şeylerle Efes'e gelmiş.Hiç hazırlamamış kendisini,ait de hissetmiyor.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Teknik olarak koçtan ümidi kestim.Olmayacak.Kafasında başka şeylerle Efes'e gelmiş.Hiç hazırlamamış kendisini,ait de hissetmiyor.
    Başlığı burası değil ama efsane geti döndü.

https://www.baskonia.com/dusko-ivano...esa-a-su-casa/

Efes de Larkin'i, Clyburn'ü Erdem'e versin.

Nereden
    İstanbul

Başlığı burası değil ama efsane geti döndü.

https://www.baskonia.com/dusko-ivano...esa-a-su-casa/

Efes de Larkin'i, Clyburn'ü Erdem'e versin.
    İvanovic,Baskonia için "ihtiyaç halinde camı kırınız"gibi bir şey oldu.Geçmişte Perasovic ile böyle bir ilişkileri vardı.Geçen sezon çok övülen Penarroya ise bu sezon 5 maç dayanabildi.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Ligde altıncı hafta bir maç dışında geride kaldı. Kısa bir değerlendirme yapayım:

* Galibiyetsiz tek takım Merkezefendi. Heidegger, Rogkavopulos gibi yabancıların yeri henüz dolmadı.

* Düşük bütçeli takımların üç gardlı sisteme yönelmesi ilginç. Bu akımın öncüsü Büyükçekmece.

* Telekom da üç fizikli gardla oynuyor. Ancak net oyun kurucusu yok.

* Üç gardlı Aliağa ise geçen sezon olduğu gibi bu sezona da iyi girdi. Yerli beşlisi de fena değil: Yunus Emre - Tayfun - Yavuz - Emre - Mahir

* Darüşşafaka'da McCormack çok formda. Beşiktaş bu çocuğu nasıl kullanamadı geçen yıl, hâlâ aklım almıyor. Bu sezon sadece onu seyredebilirim. Kolejde de çok severdim.

* Beşiktaş'ın maçları çekişmeli geçiyor. Lider skorerleri yok. Ve dış şutlarda sıkıntı yaşıyorlar. 31%'le atabiliyorlar. Buna rağmen en çok deneyen ikinci takım onlar. Sezonun erken dönemindeyiz, belki düzelir.

* Çekmece sakatşıklardan çok etkilendi. Dar rotasyonları, özellikle yabancıların oynayamadığı maçlarda zorlanıyor. Üç kısayla yay gerisini savunamıyorlar. Rakipler 43% atıyor. Alex Perez'le, daha önce oynadıkları ve alışık oldukları yüksek tempoya çıkamadılar.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Eski Pistons seçimi Khyri Thomas Aliağa'da oynuyor. Creighton mezunu... O okukdan McDermott ve Kyle Korver gibi beyaz şutör çıktı. Aslında mezunları arasında en sevdiğim oyumcu Anthony Tolliver'dı. NBA yapmadan önce ülkemizde oynamıştı Tolliver, Gs'de.

images.jpeg

Aliağa'dan nerelere geldim...
    Konu Oğuz ZEYTİN tarafından (12.11.2023 Saat 16:15 ) değiştirilmiştir.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Cuma günkğ Gs - Bursa ve dünkü Bjk - Aliağa maçlarında çok kötü hakem yönetimleri seyrettik.

Gs maçında Özlem Yalman, gözünün önündeki faulleri çalmadı. Önü kapalıyken dışarı çıkan topu görmeden direkt Gs'ye verdi. Goaltendingleri çalmadı. Bu kadın onca kötü maçına rağmen görevde.

Dünkü maçta ise ne yazık ki hakemler sonuca etki etti. Needham'ın son çeyrekteki üçlüğünde süre dolmuştu, iptal etmediler. Maç orada döndü.

Bursa son topta hakemi de yense de Aliağa takıldı.

Nereden
    İstanbul

Cuma günkğ Gs - Bursa ve dünkü Bjk - Aliağa maçlarında çok kötü hakem yönetimleri seyrettik.

Gs maçında Özlem Yalman, gözünün önündeki faulleri çalmadı. Önü kapalıyken dışarı çıkan topu görmeden direkt Gs'ye verdi. Goaltendingleri çalmadı. Bu kadın onca kötü maçına rağmen görevde.

Dünkü maçta ise ne yazık ki hakemler sonuca etki etti. Needham'ın son çeyrekteki üçlüğünde süre dolmuştu, iptal etmediler. Maç orada döndü.

Bursa son topta hakemi de yense de Aliağa takıldı.
    Diğer maçı izlemedim ama Gs-Bursa maçında hakemler çok kötüydü.Son beş dakika tüy diktiler. Buğrahan'ın sportmenlik dışı faulün tanımı olan belden çekmesinde, izledikleri halde normal faulde ısrar ettiler. Zdovc artık gülüyordu.Maçın sonucuna etki edecek düdükler çaldılar.Neyse ki yetmedi,Bursa hak ettiği maçı aldı. Gs'de Mitroviç ayrılığı yakın gibi.Oyuncular iki maçtır koçun neredeyse üzerine yürüyor.

Dün Merkezefendi'de Mason çok berbat bir gününde olmasa Efes 1 galibiyetli lig sonuncusuna kaybedecekti.Erdem Can,ilk yarı hiç oynatmadığı,gerek kalmazsa oynatmayı düşünmediği belli olan Thompson'a ikinci yarı sarıldı.Adeta "gel beni kurtar" dedi.Onun organizasyonu ve Willis'in şutları olmasa yine maç gidiyordu.Yazık.
    Konu Larking tarafından (20.11.2023 Saat 11:53 ) değiştirilmiştir.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Diğer maçı izlemedim ama Gs-Bursa maçında hakemler çok kötüydü.Son beş dakika tüy diktiler. Buğrahan'ın sportmenlik dışı faulün tanımı olan belden çekmesinde, izledikleri halde normal faulde ısrar ettiler. Zdovc artık gülüyordu.Maçın sonucuna etki edecek düdükler çaldılar.Neyse ki yetmedi,Bursa hak ettiği maçı aldı. Gs'de Mitroviç ayrılığı yakın gibi.Oyuncular iki maçtır koçun neredeyse üzerine yürüyor.

Dün Merkezefendi'de Mason çok berbat bir gününde olmasa Efes 1 galibiyetli lig sonuncusuna kaybedecekti.Erdem Can,ilk yarı hiç oynatmadığı,gerek kalmazsa oynatmayı düşünmediği belli olan Thompson'a ikinci yarı sarıldı.Adeta "gel beni kurtar" dedi.Onun organizasyonu ve Willis'in şutları olmasa yine maç gidiyordu.Yazık.
    Asıl olay diğer maçtaydı. 56-52 gerideydi Bjk. Needham üçlük soktu fakat süre dolmuştu. İtiraz etti Aliağa. İncelemediler. Maç oradan döndü ve Aliağa kaybetti.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Daçka Mason Jones'u, Telekom Jalen Adams'ı kesmiş. İkisinin de net oyun kurucusu olmadığını önceki mesajlarımda belirtmiştim. Üç fizikli gardla girdiler sezona ve zaman ilerledikçe olmayacağını gördüler.

Ancak kestikleri oyuncular ilginç. İkisi de yanlarındaki atıcı bir numaralara rağmen verimli oynuyordu. Bence iki takım da oynatacak oyuncu bulmalı. Hem Adams hem Jones'a üzüldüm doğrusu. Allman ve Wallace zor oyuncular.

Bu arada Mason Jones kötü atıyordu, kabul. Ama Allöan'ın arkasını topluyordu.

Bu arada Timma'yı da göndermiş Darüşşafaka. Euroleague düzeyine yeniden çıkması zor ama Efes'in yerinde olsam denersim.

axelman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Efes, Mike Daum diye bir uzun alıyormuş bilen duyan varmı arkadaşı?

Nereden
    İstanbul

Alıntı axelman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Efes, Mike Daum diye bir uzun alıyormuş bilen duyan varmı arkadaşı?
    Pek duyulan birisi değil.Hücumu fena değil diyorlar,savunmada sıkıntıları varmış. Willis'in yokluğu için alınacak gibi duruyor. Efes'in çember altı sorunlarına ilaç olacak bir oyuncu değil.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Asıl olay diğer maçtaydı. 56-52 gerideydi Bjk. Needham üçlük soktu fakat süre dolmuştu. İtiraz etti Aliağa. İncelemediler. Maç oradan döndü ve Aliağa kaybetti.
    Bu akşam Hapoel TA - Bjk maçında aynı pozisyon oldu. Süre dolunca top elden çıktı. Hakemler üç sayıyı verdi. Sonra oyunu durdurup seyrettiler. İptal ettiler basketi.

Aliağa'ya bir kere daha üzüldüm.

Nereden
    İstanbul

Bjk başkan adaylarından Hasan Arat seçimi kazanırlarsa basketbolda Bahçeşehir ile birleşeceklerini açıkladı.Hasan Arat bildiğim kadarıyla eski basketbolcu.Eğer basketbolu kulüp üzerinde bir angarya ya da yük gören,orayı çiftliğe çevirmeye çalışan yöneticilere iş teslim edilmeyecek,gerçekten basketbola hizmet verecek olanlar işin başına getirilecekse bu birleşme Türk basketbolu adına sevindirici olur.

Nereden
    İstanbul

Dün akşam Bahçeşehir-Karşıyaka maçı çok keyifli geçiyordu ta ki son 1 dakikaya kadar.Sahneye hakem Karabilecen çıktı.Bir hakem kötü düdükler çalabilir,bu maçın sonucuna bile tesir edebilir.Ama bir hakem kafa kafaya giden maçta son 30 saniye itirazdan dolayı üst üste diskalifiye,teknik faul kararları verip bir takıma 7-8 faul attırıp,maçın kazananını belirleyemez.Dün olan buydu,Bahçeşehir koçu yine efendiymiş başkası olsa çok ağır tepkiler verirdi.
    Konu Larking tarafından (02.12.2023 Saat 08:33 ) değiştirilmiştir.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Daçka Mason Jones'u, Telekom Jalen Adams'ı kesmiş. İkisinin de net oyun kurucusu olmadığını önceki mesajlarımda belirtmiştim. Üç fizikli gardla girdiler sezona ve zaman ilerledikçe olmayacağını gördüler.

Ancak kestikleri oyuncular ilginç. İkisi de yanlarındaki atıcı bir numaralara rağmen verimli oynuyordu. Bence iki takım da oynatacak oyuncu bulmalı. Hem Adams hem Jones'a üzüldüm doğrusu. Allman ve Wallace zor oyuncular.

Bu arada Mason Jones kötü atıyordu, kabul. Ama Allöan'ın arkasını topluyordu.

Bu arada Timma'yı da göndermiş Darüşşafaka. Euroleague düzeyine yeniden çıkması zor ama Efes'in yerinde olsam denersim.
    Darüşşafaka Allman'ı göndermiş. Verimsiz oyuncuydu, yazmıştık.

Bjk almış. Bjk'de iş yapabilir. Çelişki gibi gelebilir. "Hem verimsiz deyip hem yeni takımda nasıl iş yapabilir" diye sorabilirsiniz.

Darüşşafaka'da oyun kurucu oynatıldı. Fakat kendine oynuyordu. Bu yüzden verimsizdi.

Bjk'nin ise skor üretecek oyuncuya, hatta lidere ihtiyacı var. Allman öyle bir gard.

Bu arada Darüşşafaka ve Sekizkök'e parantez açmak lazım.
    Altı yabancıyla başladılar. Üçünü gönderdiler, McCormack'i Venezia istedi. Muhsin ve Can Korkmaz'ın BSL'den talipleri vardı. Amaçları ne? Daçka böyle bir yapı değildi.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Sestina
    Heidegger
    Rogkavopoulos
    Oturu

Merkezefendi'nin Euroleague takımına üçüncü sezonda gönderdiği dört oyuncu... Uşak da böyleydi.

*

Bodrum, İstanbul'da Gs'yi yendi. Gs yerli - yabancı diye ikiye bölünmüş. Durumları zor. Bir de Bost'u getirdiler kurtarıcı diye.

*

Cumartesi akşamı olaylı maçta Bjk - Fb'yi yendi.
    Konu Oğuz ZEYTİN tarafından (04.12.2023 Saat 19:35 ) değiştirilmiştir.

adiloş bebe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Eski dosttan mesaj var.
    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
    Karl Marx
    анархія-мама

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Alıntı adiloş bebe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Eski dosttan mesaj var.
    Geçen hafta TBL'de Haremspor maçına gittik Cengiz Abi'yle. Eldridge ailesiyle konuştum. Trabzon'la ilgili güzel, Trabzonspor'la ilgili negatif düşüncedeler...

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Darüşşafaka Allman'ı göndermiş. Verimsiz oyuncuydu, yazmıştık.

Bjk almış. Bjk'de iş yapabilir. Çelişki gibi gelebilir. "Hem verimsiz deyip hem yeni takımda nasıl iş yapabilir" diye sorabilirsiniz.

Darüşşafaka'da oyun kurucu oynatıldı. Fakat kendine oynuyordu. Bu yüzden verimsizdi.

Bjk'nin ise skor üretecek oyuncuya, hatta lidere ihtiyacı var. Allman öyle bir gard.

Bu arada Darüşşafaka ve Sekizkök'e parantez açmak lazım.
    Altı yabancıyla başladılar. Üçünü gönderdiler, McCormack'i Venezia istedi. Muhsin ve Can Korkmaz'ın BSL'den talipleri vardı. Amaçları ne? Daçka böyle bir yapı değildi.
    Jonah Mathews kötü atıyor Beşiktaş'ta. Allman transferini bu noktada değerlendirmek lazım. Bjk'de hücumda liderlik edecek biri gerekiyordu.

BSL ve Eurocup'taki on dokuz maçın tamamında oynayıp en fazla süre alan ve en çok top kullanan oyuncu o.

267 şutta 272 sayı üretebildi. Çok çok düşük...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)