Sayfa 173 Toplam 212 Sayfadan BirinciBirinci ... 73 123 163 171 172 173 174 175 183 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5278 adet sonuctan sayfa basi 4,301 ile 4,325 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: TSL 1. Hafta | Sivasspor 1 - 2 Trabzonspor

Berk Akçay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

İlk yarıda golü attıktan sonra biraz afallamaya başladık ancak ikinci yarı daha heyecanlı ve daha istekli oyun sergiledik kısaca güzeldi...
    "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Ömer ERKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Beyler Çok Gelmek İstedim.Malum İşlerimden Dolayı Gelemedim...Kalbimiz Sizinleydi Sizinle Coştuk Sizinle Sevindik...
    TVden Takip Ettiğimiz Kadarıyla Süperdiniz Gerek Tek Tip Formalarımız Gerek Stadı Her Türden Yıkmanız Bizlerin Bir Nebze Daha Olsun Gururlandırdınız Hepinize Ayrı Ayrı Teşekkürler Bu Hafta Düğünümüz Var Bir Aksilik Çıkmazsa İnşallah Gelecek Hafta Trabzondayız...
    Maça Gelince;
    -Hüseyinin Pas Yüzdemize Bu Kadar Katkıda Bulunacağını Tahmin Edemezdim(Tabi Takımda Olmaması)
    -Ceyhunun Oyun Anlayışını Kavradık Sanırım.Bundan Sonra Çok Güzel Banko Ya da Rakip Olur "Şeytan Üçgenine"(T.S.C)
    -Hocamızın Takıma Yaptırdığı Hem Topu Hem Rakibi Koşturtması Sivası Bitirip 70den Sonra Sürünmelerini Sağladı))
    -Defansımızla Gurur Duyuyorum Tjikuzu Takımın Hem Pas Yüzdesine Hem Çabuk Atağa Kalkmasına Çok Katkı Sağladı.
    -Silvanın Biraz Konsantrasyon Eksikliği Var...Oyuna Veremiyor Kendini İnşallah Bir Sorunu Yoktur.
    -Colman'ı Bir İki Seneye Elimizde Tutmamız Güç Hem Savunması Hem Defansıyla Harika İkinci Gökdenizimiz Olacak Galiba.
    -Bross Selçukun En Önemli Özelliğinden Yararlanmak İstedi.ŞUT...Hocamız Her Futbolcudan 100de 100 Nasıl Verim Alırım Onun Peşinde
    Vira Bismillah Maşallah Güzel Bir Başlangıç Yaptık .Forveti Konuşmak İstemiyorum.Gabriç de gelsin Rekabet Artsın Gerçek Performanslar Ondan Sonra Ortaya Çıkacak

Mustafa OK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

ilk yarı biraz durgunduk ve colman çok iyi yönlendirdi takımı ikinci yarı yediğimiz golen sonra oyunun kontrolü bizdeydi ceyhunun golü çok güzeldi hamiyi andırdı alanzinho top sürerken hep ayağından açtı enginin pasları dengesizdi ama son 20 dk çok güzel pas yaptık sivas resmen seyretti o an süperdi serkan kritik hatalar yaptı forvet bu sene en sorunlu bölge olacak gibi ama güzel başladık devamı gelir inşalllah....
    Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

ismail tüfekçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

ben dün 3 ila 6 gol atarız demiştim ama umut u unutmuşum sivas layık olduğu bölgeye 10.uncu ile 15. inciliye oynar

ilhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Ligin en iyi orta sahası bizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Tüy bitti ağzımda.

Daha bu kadroya Gabriç, Yattara, Gökhan girecek. Tabii girebilirlerse. Rekabet iyidir, süper.

Haftaya Ceyhun ilk 11 oynar mı? Oynarsa şu takımdan kimi kesebiliriz? Hocanın işi zor. Lige güzel girdik. Ne diyordu stichus? Her şey güzel olacak..
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Semih GÜL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Valla geçen seneye göre çok ciddi değişim var takımda bir kere telaşlı gibi değilde sanki nede olsa atarız mantığında gibi gayet kontroolü oynadı takım çek teşekkür ediyorum,

Umuta rağmen alınmış bu galibiyetten ötürü tüm futbolcuarı kutluyorum
    38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
    Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
    " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Altan Atabay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

sivası yendik. son yirmi dakikada o oyunu oynamak hem ligin ilk maçında hemde daha önce maç kazanılamamış bir deplasmanda kolay değil. elbette eksiklerimiz var sağ bek ve forvet bence ve bunu hocamız direkt söylüyor zaten.
    Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

warrior - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

öncelikli olarak galibiyetten dolayı takımımızı kutluyorum bize güzel bir sevinç yaşatı inşllah devamıda gelir. ikinci olarak ise pek çok eksiklerimizin olduğu yadsınmaz bir gerçek bir kere forvetin alternatifi yok ve olanda yetersiz gökhanın katılımıyla biraz daha yol alırız takım savunmasında yine hatalarımız var çünkü adamların ilk yarı geldiği her pozison tehlikeli oluyordu ve bazı oyuncularımızın fiziki ve manatlite olarak takıma uyum sağlayıp kedilerini biraz daha geliştirmeleri gerekir

Napoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İtalya

bu kadar densizce bir açıklama olabilir mi ?

sivasspor kulübü basın sözcüsü fikret ünsal yenildikleri için üzgün olduklarını belirterek, ''trabzonspor'u tebrik ediyorum. ama iki tane büyük hata, birinci hata hakemin böylesine serin havada, tam maç hızlanmışken su molası vermesi maça damgasını vurdu. bizim hatamız da sağbekimizde oynayan uğur. yani anlamadık gitti, bizim en büyük hatamız uğur'du. maç boyunca takımı bozdu, hepimiz izledik gördük'' dedi.
    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Mustafa AYDIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Ahhh Ersun yanall ahhhh Ceyhun-Alan gibi adamları kulübeye mahkum edip 1 yılımızı yedin.
    Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Nereden
    İzmir

Valla kimse hakemin günahını almasın. Keşke tüm sezon boyunca maçlarımız şöyle yönetilse.

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    Eduardo Galeano

Napoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İtalya

Alıntı Travelair Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Engin sağ kanatta sırıttı. Yeri bence sol kanat. Alanzinho forvet arkası oynadı. Hem güçsüz, hem hakemler ona haksızlık yapıyor hiç faul çalmıyorlar, hem de çalım atmadan pas vermiyor. Serkan böyle giderse ruhsal bunalıma girer, hiç iyi oynayamıyor, rahat değil çok hata yapıyor. Umut yetersiz golcü lazım. Colman ağır tek pas oynamalı. Son 25 dakikada iyi oynamışız o kısmı seyredemedim. Alınacak Gabric eğer sol orta oynayacaksa sağ tarafta sanırım Alanzinho oynar. Ama adamı olmayan sağ bek de yol geçen hanına döner. Gabric sağ orta oynarsa Alanzinho veya Engin solda daha iyi olur gibime geliyor. Gerekli sağ bek ve forvet transferleri yapılırsa bu kanat oyuncularının performansını da katlar

Engin deplasman da bukadar heycanlanıp hata yaptı,Avni Akerde hepten torbalar..Bence şimdi gördüğüM Engın hazır değil...
    Serkan-Engin-Umut sırıtan Futbolcularda takımda
    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Alıntı ilhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ligin en iyi orta sahası bizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Tüy bitti ağzımda.

Daha bu kadroya Gabriç, Yattara, Gökhan girecek. Tabii girebilirlerse. Rekabet iyidir, süper.

Haftaya Ceyhun ilk 11 oynar mı? Oynarsa şu takımdan kimi kesebiliriz? Hocanın işi zor. Lige güzel girdik. Ne diyordu stichus? Her şey güzel olacak..
    doğru fakat ben bu kadronun hepsinin kulanılması taraftarıyım çünkü yedek kldıkça soğumalar performans düşüklükleri hatta takımdan kopmalar bile olabilir

Cezalı Üye

uşaklara dargunum, 5 atamadılar deyine.

Aldemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

son 5 dk da gülmekten karnıma giren ağrılardan ötürü hala yatıyorum))))
    kendi sahasında geride olan takım uzatmalarda oyunu rakip yarı alan şöyle dursun ceza sahasına yığardı yA.
    5 dk lık uzatma sürecinde zivas sadece aut atuşunda topa değebildi )))
    Asıl koptuğum yer ise hakemin insaniyet namına der gibi çaldığı son düdük )))))
    öyle bir andı ki takım halinde 18 in içinde ve çevresinde zivasa çıkmak için
    bizim topçuların bir biriyle yarıştığı bir an.
    Aklıma öyle şeyler geldi ki, gülmekten gözümden yaşlar geldi ))))
    hakemi Vicdansızzzzlaaaaarrrr der gibi bitiş düdüğü çaldığı anda bizim topçuların şortları kromponlarında gibiydi sanki))))

Berk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alıntı warrior Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğru fakat ben bu kadronun hepsinin kulanılması taraftarıyım çünkü yedek kldıkça soğumalar performans düşüklükleri hatta takımdan kopmalar bile olabilir
    Benim gördüğüm kadarıyla Broos bu konuya yeterince önem veriyor.Şüpheniz olmasın..
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Ahmet Karadeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

kolbastı veya horon nie oynamadılar?
    Eski kullanıcı adı: olikos61
    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Nereden
    Aksaray

Bütün suçu Uğur'a atmak ile kolaya kaçmasın Sivasspor'lular, Sivasspor yönetimi. Hazırlık kampındaki çizgileri devam ediyor. Geçen sene gibi olamayacaklar, bunu yapan da kendileri. Bu sene 6-10 arası bir yer bekliyorum ben onlara, hele bir Avni Aker'e gelsinler bakalım.

Hakeme zaten girmeyeceğim, daha nasıl maç yönetecekti? Herhalde Serkan ile Kamanan giderken, Kamanan'ın kendisini atmasına penaltı bekliyorlar? Ya da Agbetu'nun kendini atmasına? Dua etsinlerde, Kamanan itirazlardan atılmadı. Geçen seneden alışmışlardı gerçi bunlara.

Alıntı AKSOY_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inanın maç sırasında yattara bir kere aklıma gelmedi.
    maç sonunda yorumları okurken yattara mevzusu açılınca biz de bi de yattara vardı dedim.
    bence ilkyarı yattarayı bayğı bir aradık sağkanattan gerçekleşen hiç bir atk yoktu çünkü sadece savuna yapmak zorunda kaldık

lazzz61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

İŞTE UMUTUN GERÇEK YÜZÜ BUNU HER MAC YAPIYOR SANKİ O POZISYONLARI HEP GOL YAPIYOR

Umut, bu yıl da Gökhan dönünce kulübede kalacağından dolayı huzursuz gibi. Umut’un huzursuzluğu vücut dilinden de anlaşılıyor, 2’nci dakikada Engin’e, 45’te Alanzinho’ya gösterdiği abartılı tepkiler hiç şık durmadı.

UĞUR MELEKE YORUMU
    Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Nereden
    İzmir

Bu hafta Fenerbahçe'de Sivasspor'u yenerse bir daha toparlayamazlar.

“Ben basit bir '
    Eduardo Galeano

trbzonsporlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı 1967ts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fb fikstürde bizi takip ediyor.....

o zaman 2 maç 0 puan sivasspor kümeye

Erdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya

Engin beklediğimiz gibi değildi kabul. Ama ceza sahasına yaptığı bir kaç koşu var ki atlamayın bence...Bir de Selçuk, Engin, ve Alan yer değiştirirken top kaybettiğimiz anlarda geri dönüş sıkıntısı yaşadık..Pozisyon alamadık...
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

murseltaskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

nedendir bilemiyorum ama sivas maçını evimde izlerken hiç heyecanlanmadım.sanki yeneceğimizden emindim.golü yediğimizde bile biz bu golü çıkartırız dedim.

Erdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya

Engin konusunda acele ediyoruz ... Mesela ceza sahasına yaptığı koşuları atlamayın...Paslar biraz daha isabetli olsa 3 kez kaleci ile karşı karşıya kalacaktı...Yine bu koşularda bizimkilerin onu göremediği bir kaç pozisyon var...
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)