İlk yarıda golü attıktan sonra biraz afallamaya başladık ancak ikinci yarı daha heyecanlı ve daha istekli oyun sergiledik kısaca güzeldi...
İlk yarıda golü attıktan sonra biraz afallamaya başladık ancak ikinci yarı daha heyecanlı ve daha istekli oyun sergiledik kısaca güzeldi...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Beyler Çok Gelmek İstedim.Malum İşlerimden Dolayı Gelemedim...Kalbimiz Sizinleydi Sizinle Coştuk Sizinle Sevindik...
TVden Takip Ettiğimiz Kadarıyla Süperdiniz Gerek Tek Tip Formalarımız Gerek Stadı Her Türden Yıkmanız Bizlerin Bir Nebze Daha Olsun Gururlandırdınız Hepinize Ayrı Ayrı Teşekkürler Bu Hafta Düğünümüz Var Bir Aksilik Çıkmazsa İnşallah Gelecek Hafta Trabzondayız...
Maça Gelince;
-Hüseyinin Pas Yüzdemize Bu Kadar Katkıda Bulunacağını Tahmin Edemezdim(Tabi Takımda Olmaması)
-Ceyhunun Oyun Anlayışını Kavradık Sanırım.Bundan Sonra Çok Güzel Banko Ya da Rakip Olur "Şeytan Üçgenine"(T.S.C)
-Hocamızın Takıma Yaptırdığı Hem Topu Hem Rakibi Koşturtması Sivası Bitirip 70den Sonra Sürünmelerini Sağladı))
-Defansımızla Gurur Duyuyorum Tjikuzu Takımın Hem Pas Yüzdesine Hem Çabuk Atağa Kalkmasına Çok Katkı Sağladı.
-Silvanın Biraz Konsantrasyon Eksikliği Var...Oyuna Veremiyor Kendini İnşallah Bir Sorunu Yoktur.
-Colman'ı Bir İki Seneye Elimizde Tutmamız Güç Hem Savunması Hem Defansıyla Harika İkinci Gökdenizimiz Olacak Galiba.
-Bross Selçukun En Önemli Özelliğinden Yararlanmak İstedi.ŞUT...Hocamız Her Futbolcudan 100de 100 Nasıl Verim Alırım Onun Peşinde
Vira Bismillah Maşallah Güzel Bir Başlangıç Yaptık .Forveti Konuşmak İstemiyorum.Gabriç de gelsin Rekabet Artsın Gerçek Performanslar Ondan Sonra Ortaya Çıkacak![]()
ilk yarı biraz durgunduk ve colman çok iyi yönlendirdi takımı ikinci yarı yediğimiz golen sonra oyunun kontrolü bizdeydi ceyhunun golü çok güzeldi hamiyi andırdı alanzinho top sürerken hep ayağından açtı enginin pasları dengesizdi ama son 20 dk çok güzel pas yaptık sivas resmen seyretti o an süperdi serkan kritik hatalar yaptı forvet bu sene en sorunlu bölge olacak gibi ama güzel başladık devamı gelir inşalllah....
Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”
ben dün 3 ila 6 gol atarız demiştim ama umut u unutmuşum sivas layık olduğu bölgeye 10.uncu ile 15. inciliye oynar
Ligin en iyi orta sahası bizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Tüy bitti ağzımda.
Daha bu kadroya Gabriç, Yattara, Gökhan girecek. Tabii girebilirlerse.Rekabet iyidir, süper.
Haftaya Ceyhun ilk 11 oynar mı? Oynarsa şu takımdan kimi kesebiliriz? Hocanın işi zor. Lige güzel girdik. Ne diyordu stichus? Her şey güzel olacak..
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Valla geçen seneye göre çok ciddi değişim var takımda bir kere telaşlı gibi değilde sanki nede olsa atarız mantığında gibi gayet kontroolü oynadı takım çek teşekkür ediyorum,
Umuta rağmen alınmış bu galibiyetten ötürü tüm futbolcuarı kutluyorum
38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
sivası yendik. son yirmi dakikada o oyunu oynamak hem ligin ilk maçında hemde daha önce maç kazanılamamış bir deplasmanda kolay değil. elbette eksiklerimiz var sağ bek ve forvet bence ve bunu hocamız direkt söylüyor zaten.
Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.
öncelikli olarak galibiyetten dolayı takımımızı kutluyorum bize güzel bir sevinç yaşatı inşllah devamıda gelir. ikinci olarak ise pek çok eksiklerimizin olduğu yadsınmaz bir gerçek bir kere forvetin alternatifi yok ve olanda yetersiz gökhanın katılımıyla biraz daha yol alırız takım savunmasında yine hatalarımız var çünkü adamların ilk yarı geldiği her pozison tehlikeli oluyordu ve bazı oyuncularımızın fiziki ve manatlite olarak takıma uyum sağlayıp kedilerini biraz daha geliştirmeleri gerekir
bu kadar densizce bir açıklama olabilir mi ?
sivasspor kulübü basın sözcüsü fikret ünsal yenildikleri için üzgün olduklarını belirterek, ''trabzonspor'u tebrik ediyorum. ama iki tane büyük hata, birinci hata hakemin böylesine serin havada, tam maç hızlanmışken su molası vermesi maça damgasını vurdu. bizim hatamız da sağbekimizde oynayan uğur. yani anlamadık gitti, bizim en büyük hatamız uğur'du. maç boyunca takımı bozdu, hepimiz izledik gördük'' dedi.
ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Ahhh Ersun yanall ahhhh Ceyhun-Alan gibi adamları kulübeye mahkum edip 1 yılımızı yedin.
Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR
Valla kimse hakemin günahını almasın. Keşke tüm sezon boyunca maçlarımız şöyle yönetilse.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
uşaklara dargunum, 5 atamadılar deyine.
son 5 dk da gülmekten karnıma giren ağrılardan ötürü hala yatıyorum))))
kendi sahasında geride olan takım uzatmalarda oyunu rakip yarı alan şöyle dursun ceza sahasına yığardı yA.
5 dk lık uzatma sürecinde zivas sadece aut atuşunda topa değebildi)))
Asıl koptuğum yer ise hakemin insaniyet namına der gibi çaldığı son düdük)))))
öyle bir andı ki takım halinde 18 in içinde ve çevresinde zivasa çıkmak için
bizim topçuların bir biriyle yarıştığı bir an.
Aklıma öyle şeyler geldi ki, gülmekten gözümden yaşlar geldi))))
hakemi Vicdansızzzzlaaaaarrrr der gibi bitiş düdüğü çaldığı anda bizim topçuların şortları kromponlarında gibiydi sanki))))
kolbastı veya horon nie oynamadılar?
Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Bütün suçu Uğur'a atmak ile kolaya kaçmasın Sivasspor'lular, Sivasspor yönetimi. Hazırlık kampındaki çizgileri devam ediyor. Geçen sene gibi olamayacaklar, bunu yapan da kendileri. Bu sene 6-10 arası bir yer bekliyorum ben onlara, hele bir Avni Aker'e gelsinler bakalım.
Hakeme zaten girmeyeceğim, daha nasıl maç yönetecekti? Herhalde Serkan ile Kamanan giderken, Kamanan'ın kendisini atmasına penaltı bekliyorlar? Ya da Agbetu'nun kendini atmasına? Dua etsinlerde, Kamanan itirazlardan atılmadı.Geçen seneden alışmışlardı gerçi bunlara.
![]()
İŞTE UMUTUN GERÇEK YÜZÜ BUNU HER MAC YAPIYOR SANKİ O POZISYONLARI HEP GOL YAPIYOR
Umut, bu yıl da Gökhan dönünce kulübede kalacağından dolayı huzursuz gibi. Umut’un huzursuzluğu vücut dilinden de anlaşılıyor, 2’nci dakikada Engin’e, 45’te Alanzinho’ya gösterdiği abartılı tepkiler hiç şık durmadı.
UĞUR MELEKE YORUMU
Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir
Bu hafta Fenerbahçe'de Sivasspor'u yenerse bir daha toparlayamazlar.
Engin beklediğimiz gibi değildi kabul. Ama ceza sahasına yaptığı bir kaç koşu var ki atlamayın bence...Bir de Selçuk, Engin, ve Alan yer değiştirirken top kaybettiğimiz anlarda geri dönüş sıkıntısı yaşadık..Pozisyon alamadık...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
nedendir bilemiyorum ama sivas maçını evimde izlerken hiç heyecanlanmadım.sanki yeneceğimizden emindim.golü yediğimizde bile biz bu golü çıkartırız dedim.
Engin konusunda acele ediyoruz... Mesela ceza sahasına yaptığı koşuları atlamayın...Paslar biraz daha isabetli olsa 3 kez kaleci ile karşı karşıya kalacaktı...Yine bu koşularda bizimkilerin onu göremediği bir kaç pozisyon var...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)