yegenlerimi de getirecegimden dolayi ben de kendi imkanimla gelecegim.
Arkadaslar;
Bildiginiz gibi Trabzonspor'umuz büyük bir ihtimalle 20 - 30 haziran arasi Bolu Gerede'de kampa girecek. Bizde 26 Haziran Pazar Günü hem takimimizi ziyaret edelim hem de hazir Bolu'ya gitmisken bir de piknik yapalim diyoruz.
Eger gerekli katilim saglanirsa ki burda katilimci sayisini bilinmeden birsey yapmamiz mümkün degil, organize olup o günümüzü dolu dolu yasamakistiyoruz.
Gelecek kisi sayisina göre özel arabasi ile gelecek olan arkadaslarimizi dikkate alarak talebe göre 25 kisilik minübüs tutmayi düsünüyoruz.
Eger minibüs tutma söz konusu olursa Ümraniye Tepeüstünden kaldiracagiz.Yol ve Piknik yemegi masraflari dahil ücret 30 YTL.
Özel arabasi ile gelip yaninda malzeme getirmeyip piknik yemegimize katilmak isteyenler içinde ücret 15 YTL olacak. Ekstra malzeme olarak sadece yere sermek için örtü getirebilecek arkadaslarin bize yardimci olmalarini istiyoruz.
Ankara ve diger illerdeki arkadaslar kamp ziyareti konusunda kendi aralarinda organize olacaklar, (Bu arada BMN Ankara telefonlarinizi açin bi zahmet) piknik konusunda ise tam sayi vermek kosuluyla bize de katilabilirler.
Piknik yerini izin verirlerse otelin yakin çevresinde, vermezlerse "Bolu Gölcük" olarak düsünüyoruz.
Ön bilgi olarak simdilik bunlar söz konusu...
Bu arada ben gelemiyorum/ aman ne güzel olmus/ sinavim var / tarih bana uymadi gibi yazismalardan kaçinalim.
Sadece gelecek arkadaslar Organizasyonun hangi bölümüne ne sekilde istirak edeceklerini detayli bir biçimde yazsinlar.
Katilim sartlarindan biri de 22 Haziran Çarsamba aksamina kadar ilgili tutari ( Tam Org. için 30 YTL Yarim Org.15 YTL)
T.Is Bankasi (0064)
Borsa Subesi (1125)
35810 nolu Metin Külünk hesabina yatirmanizdir.
Açiklamaya gerçek adinizi veya BMN nickinizi yazmayi unutmayiniz.
Su anda Toplam 23 kisiyiz.
7 Kisi kendi imkanlari ile gelecek, 16 kisi Minibüsle geliyor su anda durum böyle. Minibuste en fazla 10 kisilik yerimiz kaldi.
10 Kisiden sonra gelecek olan arkadaslar bir sonraki piknigi beklemek zorundalar...)
Minibüsle Gelenler:
Atalay Bugra
Berat Tekke
Emorfo
Emre Sahin (+1)
Kaya
Keskin_61
Külünkoglu (+1)
Mehmet
Oflee61
Osman
Sevgi
Trabzonlu
Kendi Imkanlari ile Gelenler:
Spartaküs (+3)
Cafer Özer (+3)
Özçilingir (Ahmet Abi)
yegenlerimi de getirecegimden dolayi ben de kendi imkanimla gelecegim.
bende geliyorum arabam olmadigi için minübüsle gelecem.
listeye benide ekleyin bende geliyorum.minübüsle insallah güzel geçer
Minibüsle Gelenler:fficeffice" />
Atalay Bugra
Berat Tekke
Emorfo
Emre Sahin (+1)
Kaya
Keskin_61
Külünkoglu (+1)
Mavidenizim61
Mehmet
Oflee61
Onurkaradeniz
Osman
Sevgi
Trabzonlu
Spartaküs (+3)
Cafer Özer (+3)
Özçilingir (Ahmet Abi)
Vectra29 (+2)
Toplamda 26 Minibüsle gelen 16kisi olduk.
Külünkoglu Nickli Üyeden Alıntı
Metin Abi ben +1 geliyorum... Siteden Lazrail 61'de(Ugur) geliyor benimle beraber..Listeye eklersen sevinirim..
insallah otobüs tutulur.... bence katilim yüksek olur.. birde metin kardesim kalkis avrupa yakasindan bir bölgeden olsa ve ordan arkadaslari alarak gelse daha iyi olmazmi...nacizane önerim....
Haydi Istanbul, [img]smileys/smiley1.gif[/img]
abi bende geliyorum eklersen sevinirim..........
spartaküs Nickli Üyeden Alıntı
bencede öle olsa ii olurdu öneri...
bende gelecegim insallah
fanatik pacci +2
minibüsle gelmek istiyoruz
bide bise söylücemmetinabi gökhan abi kendi imkanlariyla yazmisin ama gökhan abi en son minübüsle gelecegini söyledi..karisiklik olmasin
Sayin Külünkoglu ;
Piknik olayinda ortaklasa hareket edebiliriz, Bursa, Ankara ve Istanbul hep birlikte izin verilirse otel yakinlarinda verilmezse Gerede'nin herhangi bir yerinde gerçeklestirebiliriz iyi bir tanisma firsatida olabilir.
Bolu Gölcük olsun diyorsaniz ; Ankara için yol uzayacaktir. Yiyeceklerinizi bizden kacirmak için orayi seciyorsaniz onu bilemem [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Arkadaslar amaç zaten bir araya gelmek. Bu organizasyon ISTANBUL - ANKARA - BURSA'yi bir araya getirmektir. Ayri ayri hiçbir seyin anlami kalmaz.
CeSS Nickli Üyeden Alıntı
Piknik organizasyonunu iller kendi aralarinda organize ederlerse daha dogru bir karar vermis oluruz. Sonuçta kimin gelip gelmeyecegini kaç kisi gelecegini en iyi bilenler oranin yerlileri olur, bu tipseyler uzaktan kumandayla olmaz. Yine de siz bilirsiniz bizde size katilacagiz derseniz katilim sartlari belli buyrun basimizin üzerinde yeriniz var.
Minibüs Ile Gelenlerfficeffice" />
Atalay Bugra
Berat Tekke (+1)
Emorfo
Emre Sahin (+1)
Fanatic pacci (+2)
Kaya
keskin_34
Keskin_61
Külünkoglu (+1)
Mavidenizim61
Mehmet
Oflee61
Onurkaradeniz
Osman
Sevgi
Trabzonlu (+2)
Vehbis
Spartaküs (+3)
Cafer Özer (+3)
Özçilingir (Ahmet Abi)
Vectra29 (+2)
Minibüs ile gelenler 24, Kendi imkanlari ile gelenler 10 toplam 34 kisi
Külünkoglu Nickli Üyeden Alıntı
fficeffice" />trabzonlu_ Nickli Üyeden Alıntı
Ben öyle bir yazisini görmedim.
Mecidiyeköy?den duruma göre alabiliriz arkadaslari?spartaküs Nickli Üyeden Alıntı
Benim muhtemelen gelecek isimler
CAFER-IBRAHIM-ADEM1-ADEM2-TEVFIK
CeSS Nickli Üyeden Alıntı
Kampin yapildigi yer yani Gerede Istanbul'a yaklasik 400 km Ankara'ya ise 70 felan... Biraz yamacimiza gelin bi sey olmaz [img]smileys/smiley17.gif[/img]
Minibüs Ile Gelenlerfficeffice" />AMESPACE PREFIX = O />
Atalay Bugra
Berat Tekke (+1)
Emorfo
Emre Sahin (+1)
Fanatic pacci (+2)
Kaya
keskin_34
Keskin_61
Külünkoglu (+1)
Mavidenizim61
Mehmet
Oflee61
Onurkaradeniz
Osman
Sevgi
Trabzonlu (+2)
Vehbis
Spartaküs (+3)
Cafer Özer (+4)
Özçilingir (Ahmet Abi)
Vectra29 (+2)
Minibüs ile gelenler 24, Kendi imkanlari ile gelenler 11 toplam 35 kisi
Gelecek arkadaslar Organizasyonun hangi bölümüne ne sekilde istirak edeceklerini detayli bir biçimde yazsinlar.
Katilim sartlarindan biri de 22 Haziran Çarsamba aksamina kadar ilgili tutari ( Tam Org. için 30 YTL Yarim Org.15 YTL)
T.Is Bankasi (0064)
Borsa Subesi (1125)
35810 nolu Metin Külünk hesabina yatirmanizdir.
Açiklamaya gerçek adinizi veya BMN nickinizi yazmayi unutmayiniz.
haydi arkadaslar bu kadarmiyiz.....ama ben inaniyorumki yeni transferlerden sonra yer bulmak istiyenler bulamiyacak....arkadaslar kaçirmayin süper bir organizasyon olacak...haydi millet...
spartaküs Nickli Üyeden Alıntı
Ya gökhan zaten 3 kisilik yerimiz kaldi. Ha desem dolduruz birak milleti karaborsaya düssün piknik isi ben o zaman görürüm onlari. )
Resim ve görüntü çekimi için makina getirebilecekler sakin makinalarini evde unutmasin. Bu güzel organizasyon unutulmaz kilalim...
Kaya...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)