"Colman ın ölüsü maç aldırıyor" demiş kardeşlerden biri...Benim de derdim bu zaten abi...Bir takıma ölüsü maç kurtaracak bir adam fazla bile...Diri takım, diri adamlar istiyorum ben...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Erdal abi ölüsü maç kazandıran adamı kesmek yerine neden diri halini ortaya çıkarmak için uğraşmayalım ki ?![]()
tekke siz kadro:
---------onur-----------
ömer---giray--ceyhun--cale
----selcuk-----sezer---------
gabric-----alanzinho------engin
---------teo---------------
colman rotasyon
Tekkeli kadrofark)
gabric-----selcuk-----sezer-----engin
---------fatih----------teo---------------
Alan,colman rotasyon..
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Colman kadar pas atabilen yasi geckin gobekli adamlar vardir BMN de... madem olusu is yapiyor, para vermeye gerek yok, bizim gobekliler de onun kadar pas atabilir..
Hemde bedava oynarlar...
Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Macuka...Hay Allah iyiliğini versin...Colman ın paslarını ben de veriyorum halı sahada...Üstelik aşağı yukarı onun yaptıklarını yapıyorum. Ön libero oynar gibi yapıp yoruluncaa kayboluveriyorum ortadan...Ne zaman rakip açık veriyor sahneye çıkıyorum...Takımımın kahramanıyım...Ama gerçeği bir ben biliyorum![]()
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Colman'ı övenlere ben de katılmıyorum.Colman bizim takımın oyun kurucu yükünü kaldıracak kapasitede bir oyuncu değil.Ha şuan olmazsa eksikliğini yaşar mıyız evet ama onun kapasitesinde dünyanın her yerinde oyuncu var..
#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
http://video.ntvmsnbc.com/?471674#v2...21080201045029
baskanın acıklamaları fatıh tekke hakkında
Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Bu arada Erdal sitillerimiz bu kadarmı benzer yahu?..
Ben topla çok oynamış gibi görünmek için(cebren tabii)kornerleride atıyorum..
Kaybolmak için en iyi yer ortanın solu..
Çakmıyorlar fazla..
Galiba bu sefer olacak bu is. Alemin KRALI geliyor geliyorrrrrrrr. Turkcell Süper Liginde oynayan bütün takimlara simdiden gecmis olsun. Bizim Forvet hatti cok can yakacak. Ilk Kurban sivas...
HY67...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)