Bu aksam Yunanistan'a kaybettigimiz 2 puandan çok üzülmemiz gereken bir çok önemli nokta var arkadaslar. Maçtaydim ve yeni açigin en alt katindaydim. Bu maçtan çikarabilecegin en büyük sonuç Türkiye Milli Takimimizin taraftarsiz kaldigidir. Bunun en büyük nedeni büyük saçmaliklara imza atan federasyondur.
Bu maçin en ucuz bilet fiyati 45 ytl ve bu fiyatin geçerli oldugu yerler kale arkalari yani yeni ve eski açik. Ama gelin görünki eski açiga taraftarimiz bilet alamiyor neden çünkü tüm eski açik Türkiye'ye köstek olmaya çalisan sponsorlara verilmis. Peki bu sponsorlar bu biletleri kime vermis. Cevabi açik ; takimi destekleme becerisinden yoksun kisilere. Bunlarin içinde bir grup varki sinir katsayim tepeye vurdu maçta.
Eski açigin büyük bir bölümü Efes Kizlari denen salak bir gruba verilmis. Maç baslamadan önce bu saçma grup bizlere taniltildi ve yaptiklari tek sov saçma sapan el sallamakti. Zaten bu salak sovu maç baslamadan gördük. Maç sirasinda bu zavalli grup sus pus oturtu. Bu saçma grup bunula da kalmadi efes pilsen maçinda sov yaptiklari MAVI-BEYAZ kartonla bu maçta sov yapti. Görünce sok oldum.Ulan biz Yunanistan ile maç yapiyoruz bu salak grup mavi-beyaz karton kullaniyor. Yuh olsun bu grubu tribüne çikaranlara.
Maçta yasanan rezillikler bununlada kalmiyor. Maçin baslamasina 10 dakika var ve 4 yari çiplak kiza Türk bayragi verilerek stadda tur attirildi. Bunun nedeni çok mreak ediyorum. Bu tip kizlarin eline nasil Türk bayragi verilip böyle saçma bir sov yaptirilir. Yazik günah.
Maçin basindan önce anons yapan gerizekali dakkada bir saçma sapan anaons yapti. Bizim tribünleri uyariyor Yunan marsi çalinirken saygisizlik yapmayan diye. Sonuç itibari ile mars isliklandi ama bunun nedeni o saçma sapan anonslari yapan kisidir. Bu uyarilar yapilmasaydi böyle bir olay yasanmayacakti.
Daha sayacak çok sey var ama insan çileden çikiyor.
Uyanin arkadaslar MILLI TAKIMIMIZ BILE BILE TARAFTARSIZ BIRAKILIYOR.
NOT: BU BASLIK MILLI TAKIM BÖLÜMÜNE TASINACAKTIR. Edited by: Kaya