Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nihat Genç?e onursuz saldiri

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nihat Genç?e onursuz saldiri

türk! solunun duayen ismi trabzon'lu trabzonspor'lu nihat genç usta ermeni soykirim palavrasina karsi yazdigi yazi nedeniyle yayin evinden ayrilmak durumunda kaldi.migros nihat genç kitaplarini toplatma karari almis........
    rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

dogru söyleyene köy yok ülkemizde maalesef...
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

iyide arkadasim bunun futbolla ilgisi ne ? git konu disina aç bunu.
      VIP 2 - A Blok , B-4

Yorum

direk alakali hem de!

Yorum

bizans taifesi pek sevmez, hatta hiç sevmez hazzetmez nihat genç'ten. zira, nihat genç maskeleri indiren bir ülke sevdalisidir, bir ulusal onur durusudur, egilmez bir bas , sustutulamaz bir akil küpüdür.

orhan pamuk nam tel aviv new york "firlatmasi" yazarin, aslinda bir edebiyat hirsizi oldugunu ilk nihat genç ortaya çikarmistir. bilmeyenlere yinelkiyorum, orhan pamuk'un ilk romani "beyaz kale" ismiyle yayinlandi ve ben de severek okudum. sonra nihat genç'in engin bilgisi bize bu "beyaz kale"nin aslinda, 17. y.y. da osmanli donanmasina esir düsmüs bir ispanyol denizcinin anilarinin "aynisi" oldugunu gösterdi. "Pedro'nun zorunlu Istanbul Seyahati" adi altinda türkçemize de çevrilen bu eseri, bu orhan pamuk denen ermeni propagandicisi aynen kopye edip kendi kitabiymis gibi biz saf türk okuruna sundu. ne zamn nihat genç bu sahtekarsligi açiga çikardi; yahudi lobisinin kara listesine girdi. ama bu kez çok sert bir kayaya çarpmislardi, ve hala maskeleri indirmeye devam ediyor nihat genç..o nihat genç ki, trabzonsporumunzu ilk tribün liderlerinden biridir ve hala trabzonsporla yatip kalkmaktadir.

bize düsen; bu onurlu ve ulusal mücadelede ona destek olmak ve iletisim yayinlarini her alanda protesto etmektir.

ha unutmadan; "trabzon cimboma yatar mi" isimli msn forumundaki yazinin imzasinin sahibi olan can belge; bu musevi usagi iletisim yayinlarinin ortaklarindan murat belge nin de ogludur..ne tesadüf di mi:

evet, nihat genç abinin de söyledigi gibi; saflar netlesiyor...

Yorum

bizanslilar her alanda TRABZON lulara saldirmaya devam ediyorlar hepsinde içten içe bir korku var, unuttuklari bisey var TRABZON lu muhakkak hesap sorar....

TRABZON LU OLMAK BIR AYRICALIKTIR !!

Yorum

İlk olarak yakup midi tarafından gönderildi
              türk! solunun duayen ismi trabzon'lu trabzonspor'lu nihat genç usta ermeni soykirim palavrasina karsi yazdigi yazi nedeniyle yayin evinden ayrilmak durumunda kaldi.migros nihat genç kitaplarini toplatma karari almis........

ben tam olarak nihat gençin ne yazdigini anlayamadim.[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

ben ne yazdigini yazamam çünkü nihatin yazilari hafizaya pek alinamiyor çok güçlü kalemi var cümleleri kelimeleri tekrardan siralamak zor ama yazi bittiginde duyguyu sonuna kadar hissediyosun ...bu yazisi da öyleydi aksamda yaziyor nihat genç orda okudum ben...yazi elimde yok ama olan bir arkadas buraya döktürsün muhakkak...ayrica bu konu siyasi degil milli mesele...yazmak zorunda hissettim vicdanen....nihat in yaziyi buraya indirirseniz mesele anlasilir sanirim......
                rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
                  dogru söyleyene köy yok ülkemizde maalesef...

"Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

İlk olarak zinos_zon tarafından gönderildi

bizans taifesi pek sevmez, hatta hiç sevmez hazzetmez nihat genç'ten. zira, nihat genç maskeleri indiren bir ülke sevdalisidir, bir ulusal onur durusudur, egilmez bir bas , sustutulamaz bir akil küpüdür.

orhan pamuk nam tel aviv new york "firlatmasi" yazarin, aslinda bir edebiyat hirsizi oldugunu ilk nihat genç ortaya çikarmistir. bilmeyenlere yinelkiyorum, orhan pamuk'un ilk romani "beyaz kale" ismiyle yayinlandi ve ben de severek okudum. sonra nihat genç'in engin bilgisi bize bu "beyaz kale"nin aslinda, 17. y.y. da osmanli donanmasina esir düsmüs bir ispanyol denizcinin anilarinin "aynisi" oldugunu gösterdi. "Pedro'nun zorunlu Istanbul Seyahati" adi altinda türkçemize de çevrilen bu eseri, bu orhan pamuk denen ermeni propagandicisi aynen kopye edip kendi kitabiymis gibi biz saf türk okuruna sundu. ne zamn nihat genç bu sahtekarsligi açiga çikardi; yahudi lobisinin kara listesine girdi. ama bu kez çok sert bir kayaya çarpmislardi, ve hala maskeleri indirmeye devam ediyor nihat genç..o nihat genç ki, trabzonsporumunzu ilk tribün liderlerinden biridir ve hala trabzonsporla yatip kalkmaktadir.

bize düsen; bu onurlu ve ulusal mücadelede ona destek olmak ve iletisim yayinlarini her alanda protesto etmektir.

ha unutmadan; "trabzon cimboma yatar mi" isimli msn forumundaki yazinin imzasinin sahibi olan can belge; bu musevi usagi iletisim yayinlarinin ortaklarindan murat belge nin de ogludur..ne tesadüf di mi:

evet, nihat genç abinin de söyledigi gibi; saflar netlesiyor...

Baska Ne Yazilabilirki Bu Konuda Arti Nihat Genç Bence Bir Filozoftur.Onurlu Durusun Kalesidir!!
                    Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

Ben nihat Genç i mümkün oldugunca takip etmeye çalisiyorum.sky türkte cuma aksamlari 21 de ne var ne yok diye birprograma her hafta konuk. Düsünceleri fikirleri gerçekten çok ilginç. Tam bir solcu,özgürlükleri sonuna kadar savunabiliyor. Ayni zamanda çok iyi bir milliyetci görünümünde, iyi bir vatan millet savunucusu. Hiçbir zaman osmanliyi inkar etmiyor her zaman hayranligini dile getiriyor. Bazi solcular gibi din düsmanligi dasergilemiyor. ve cumhuriyetci müslüman türk genci profilini sürekli çiziyor...

ama bende tam olarak neden protesto edildigini anlayamadim. sözdeermeni soykirimi hakkinda yazdigi yazi kime dokunmusolabilir ki..? o yazi buraya tasinabilirse çok daha iyi olur...

Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
                      Sadri ŞENER

Yorum

İlk olarak FERSAT tarafından gönderildi

Ben nihat Genç i mümkün oldugunca takip etmeye çalisiyorum.sky türkte cuma aksamlari 21 de ne var ne yok diye birprograma her hafta konuk. Düsünceleri fikirleri gerçekten çok ilginç. Tam bir solcu,özgürlükleri sonuna kadar savunabiliyor. Ayni zamanda çok iyi bir milliyetci görünümünde, iyi bir vatan millet savunucusu. Hiçbir zaman osmanliyi inkar etmiyor her zaman hayranligini dile getiriyor. Bazi solcular gibi din düsmanligi dasergilemiyor. ve cumhuriyetci müslüman türk genci profilini sürekli çiziyor...

ama bende tam olarak neden protesto edildigini anlayamadim. sözdeermeni soykirimi hakkinda yazdigi yazi kime dokunmusolabilir ki..? o yazi buraya tasinabilirse çok daha iyi olur...

son kitabi hatti müdaafa'yi okuyunca siyasal olarak ne kadar yanlis anladigimi anladim nihat genci istanbul basinina tabiri caizse giydiren bir yazar ve fanatik bir Trabzonspor'lu sonuna kadar destek olmaliyiz yazisini da buraya tasiyabilirsek çok iyi olur...
                        bir lafa bakarım laf mı diye,
                        bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

Bu yaziyi yazarken neden türk solunun deme geregini duydun arkadasim burda siyaset yapilmayacak deniyor gene yapiyosunuz. Simdi bende ülkücüyüm solcu diye iyi yaptilar desem yanlismi olacak.

Iyi yapmislar...
                          [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

Illa siyasetmi karistiralim illa tartisalimmi yazacaksan nihat gençle ilgili yaz solculuguyla ilgili degil.
                            [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/.../yazarlar/yaza rlar341.html

yaziyi bu linkte bulabilirsiniz
                              Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X