Nurullah Saglam istifa etti.
http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=81784
I am titanium
bende sana katýlmýyorumhatýrlasana biz ilk yarýda hangi takýmla oynasak okadar yorardýkki takýmý onlarda tüm gücünü harcayýnca.bir sonraki haftaya o takým olmaz bi takýmdan 3-4 yerdi.eðer yine güzel bi baþlangýç yaparsak bizden çok fb nin iþine yarayacak gibi geliyo bana
Fener önünüzü, Güneþ Dünyanýzý aydýnlatýr !
sezonu erken açacak olan sivas ile ilk hafta oynamamýz pek hayýrlý olmadý.
2-3 haftalarda ise kadro istikrarýný saðlayamayan vestel manisa ve diyarbakýr ile oynamamýzý avantaj olarak yorumluyorum.
34.haftada fb ile oynamamýz ve maðlup olmamýz klasik oldu artýk þaþýrmýyorum ancak kupayý kadýköy'de kaldýrarak
Allah'dan beni utandýrmasýný diliyorum.
"Tek yapýlmasý gereken gençlerimize, çocuklarýmýza inanmak, fýrsat tanýmak. Eðer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapýlýrsa mutlaka baþarý geliyor."
Mustafa Reþit Akçay
ya yapmayýn ne yorgunluðu insaf! bu kadar paranoya ya da pes artýk. ne demek bizle oynayan yorulcak fener onu yencek. baþkasý da diyorki takýmlar önce bizle oynayacak sonra fenerle o yüzden bizim maça çok asýlcak, ya ne kadar çok teori üretmeye bayýlýyoruz![]()
biz kendimize 3.dünya ülkesi muamelesi yaparsak baþkalarý ne yapmaz? yani burda forumlara yazan bizler kadar kulüp yöneticilerinin kafasý çalýþmýyor mu? bu fikstür yazmaya yada çekmeye kulüpleri temsilen kimse gitmiyor mu? bir tek biz mi hatýrlýyoruz 3 sendir fenerle son maçý yaptýðýmýzý? baþka kimse bilmiyor mu da "ne oluyoruz yahu" demiyor? lütfen kendiniz haricindeki herkese gerizekalý muamelesi yapmayýnýz![]()
Ben Kuzeyin Oðlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanýn Baþkenti! Ben TRABZONUM, BÝZ TRABZONSPORUZ!!!
13 Eylülde Olimpiyattayýz![]()
"Tek yapýlmasý gereken gençlerimize, çocuklarýmýza inanmak, fýrsat tanýmak. Eðer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapýlýrsa mutlaka baþarý geliyor."
Mustafa Reþit Akçay
Yine fener yine fener...Kasýtlý olduðu apaçýk belli artýk kaç senedir ayný hikaye.
Lige kötü bi baþlangýç yapmayýz umarým bu seneyi unuttururlar bize.
Yeterki ONUR'suz
olmasýn
aÞk!
Zaten nedense bizimle oynadýðýnýz maçlar üç ihtimalli oluyor diðer maçlarýnýz tek ihtimalli.Bu arada daha takýmýn durumundan haberin olmamasý asýl takýmýný gizlediðini gözler önüne seriyor...
Bir taraftarýn kendi hocasýnýn istifa etmesini büyük bir takýmýn forumundan öðrenmesi trajikomiktir...
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/S%...8_138099_1.htm
eðer herþey ayarlandýysa bu adamlar ne yapýyor???
Ben Kuzeyin Oðlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanýn Baþkenti! Ben TRABZONUM, BÝZ TRABZONSPORUZ!!!
istifa etmiþ, yanlýz sorun benimle alakalý deðil, öðrenmememde normaldir sonuctahayýrlýsý olsun bakalým kim gelecek, yada biri gelecek mi
![]()
yada tam tersini düþünelim, bizim yendiðimiz feneri yenmek için aslan kesilecek...bu fikstürün bence kötü bir tarafý yok.eðer ipleri biz elimize alýrsak fener için kötü olur.beþiktaþýn iki maç üst üste derbi kaybedeceðini yada gs ýn düþünsene.kayseri sivas antep bursa içinde geçerli.
Ben sadece Trabzonspor u severim...Ýsimler gelir gider...
Anlamadýðým bizle oynayan yorgun düþecekmiþ de bilememneymiþ de...Abi býrakýn bu iþleri aramýzda kuþlar olabilir kendimize güledürmeyin þunlarý yaa.Bizle oynayýnca neden yoruluyorlar ? Extra bi gücümüz mü var da biz farkýnda deðiliz ?
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Diyarbakýr Uefa ve Bursa maçlarýný avni akerde izleyeceðim allah nasip ederse.
Ey Türk Gençliði!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)