Lig bizim için ateþ gibi baþlayýp ateþ gibi biticek ! Öyle görünüyor. Umarým bana göre dezavantajlý gibi görünen bu fikstürü lehimize çevirebiliriz.
Lig bizim için ateþ gibi baþlayýp ateþ gibi biticek ! Öyle görünüyor. Umarým bana göre dezavantajlý gibi görünen bu fikstürü lehimize çevirebiliriz.
TRABZON için 3G = Gýymalý, Guymak, Gaygana
BMN - SAMSUN
bence iyi bir fikstür
sensiz bir hayat sorunsuz olurdu
9. Hafta
Galatasaray - Trabzonspor
10. Hafta
Fenerbahçe - Galatasaray
-----
12. Hafta
Trabzonspor - Beþiktaþ
13. Hafta
Beþiktaþ - Fenerbahçe
Fenerbahçe oynayacaðý iki derbi öncesi maçlarý rakipleri Trabzonspor ile oynuyor. Son maç Fenerbahçe ile düþündürücü?
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuðu olmakla açýklanabilecek milliyetçi bir davranýþ deðildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karþý koyan ve herkesi yenen hayali kahramandý. Öyle bir kahramandý ki statükoyu bile devirmiþti." KAZIM KOYUNCU
son maçlarýn febe ye denk gelmesi gerçekten ilginç
bu kadarýnýnda tesadüf olduðunu söylemek biraz saflýk olacak gibi(kendi adýma)
ilk maç sivasla
3 atarýz 5 atarýz intikam alýrýz laflarý hava civa
iyi hazýrlanýp güzel bir oyunla yenersek ne mutlu bize,zor maç vesselam...
YAVUZ SULTAN SELÝM
fenere ve galataya kýyak yapýlmýþ daha neyi tartýþýyoruzki
bunlar kuera sýstemý ýle belýrlenmýyormu kým kýme kýyak gecýyor ????? bukadarda paronaya olmaz yaww ayrýca sen cýk adam gýbý oyna gerýsý bos
Turkýyede adalet 12 yasýnda kýz cocugudur, O nun da kendý Rýzasý vardýr.... Turk mahkemeleri..
"Adaletýn Temelý Mulktur"
Þimdi sivas forumunda bizimle ilgili atýþmalar baþlamaya baþlar belkide baþlamýþtýrda !![]()
TRABZON için 3G = Gýymalý, Guymak, Gaygana
BMN - SAMSUN
Trabzon ilk maçý evinde oynamýyo ya nasýl olursa olsun artýk..bu sene de gidemiyorum maça hay þansýma![]()
Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Yanýlmýyorsa bu son maçýn FB ile olduðu üst üste 3.sezon olacak. Bir ayarlama ve hile yoksa ihtimal hesaplarýný alt üst edecek bir fikstür. Yada ilk ikisinde olmadý bu üçüncüsünde ALLAH bize son maçta FB yi yenerek þampiyon olmayý mý nasip edecek ne![]()
Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....
Bizim oynadýðýmýz takým Fenerbahçe ile oynuyor. Bence büyük avantaj Fenerbahçe için
1. Hafta Sivasspor - Trabzonspor
2. Hafta Fenerbahçe - Sivasspor
4. Hafta Trabzonspor - Bursaspor
5. Hafta Bursaspor - Fenerbahçe
9. Hafta Galatasaray - Trabzonspor
10. Hafta Fenerbahçe - Galatasaray
10. Hafta Trabzonspor - Kayseri
11. Hafta Kayseri - Fenerbahçe
12. Hafta Trabzonspor - Beþiktaþ
13. Hafta Beþiktaþ -Fenerbahçe
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuðu olmakla açýklanabilecek milliyetçi bir davranýþ deðildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karþý koyan ve herkesi yenen hayali kahramandý. Öyle bir kahramandý ki statükoyu bile devirmiþti." KAZIM KOYUNCU
Fikstür hayirli olsun gayet iyi bi fikstur oldu. Son mac fener disinda.
Ins. hesablarim tutarsa 3 tanes avni akerde olmak kaydiylan 5 maca gidicem![]()
bir sezonda son haftaya fb-gs,gs-bjk-,bjk-fb maçlarýný koysalar sol ayaðýmý havaya kaldýracam![]()
nasýl oluyor ve neden oluyor ??? onlar býzýmle karsýlasmaya kor9kma9la9r9ý gerekýrken son maclarýný neden son haftaya ustelýk a.akere alsýnlar bunu ozellýkle yapýyorlarsa zaten býz býtmýsýz cunký herseyý garantý goruyorlar demekdýr ama ben ýnanmýyorum senýn dedýgýn seyýn dooru olduguna bence sýzler paranoya yapýyorsunuz
Turkýyede adalet 12 yasýnda kýz cocugudur, O nun da kendý Rýzasý vardýr.... Turk mahkemeleri..
"Adaletýn Temelý Mulktur"
Turkcell Süper Lig 2009-2010 sezonu fikstürünün bugün çekilmesiyle milyonlarca futbolseveri büyük bir heyecan sardý. Hemen hemen herkesin merakla beklediði derbilerin hangi haftalarda oynanacaðýydý.
FÝKSTÜR ÇEKÝLÝYOR MU YAZILIYOR MU?
Gazetefener'de yer alana habere göre, Fenerbahçe taraftarý þaþkýna döndü ve, "Bu fikstür çekiliyor mu yoksa yazýlýyor mu" yorumlarý yapýlmaya baþlandý. Fenerbahçe'nin taraftar sitesi Antu.com ve bir çok haber sitesinde fikstür çekiminden sonra en çok tartýþýlan konu Fenerbahçe ile Trabzonspor'un 17 ve 34. haftalarda karþýlacak olmasý oldu.
Bordo-mavili ekip ile sarý-lacivertli takým, son 2 yýlda olduðu gibi 2009-10 sezonunda da ligin son haftasýnda birbiriyle oynayacak. Ancak burada önemli bir nokta var; son iki sezonda son maçta Trabzon, Fenerbahçe'yi aðýrlamýþtý, bu sefer tersi bir durum olacak. Fenerbahçe, rakibini Kadýköy Þükrü Saraçoðlu'ndan misafir edecek.
BU KADAR DA TESADÜF OLAMAZ
Kura çekiminden sonra Fenerbahçe Televizyonu'na görüþlerini bildiren spor yazarý Ebru Köksaldý, bu duruma isyan ederek bu durumun bir tesadüf olmadýðýný ve bunun arkasýnda mutlaka bir þey aranmasý gerektiðini dile getirdi
------------------------
Biz deðil FB de þikayetçi. Demek ki avantaj deðil onlar için. Korktular mý ne![]()
Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....
Gayet zor bir fikstür ,kadroya gerekli takviyelerde yok. Ne diyeyim inþallah ilk yarýda kopmayýz þampiyonluktanda bir sezon daha zehir olmaz bize....
Ayþema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çýkmadan çiçekler açmayacak
Atýn beni ateþe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayþemla uyuyayim ......
diyarbakýr dan selam arkadaþlar;
2. hafta size konuk olacaz, inþallah lig her iki takým içinde iyi geçer, istanbul takýmlarý için diyarbakýr zor bir deplasman olur inþallah
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)