Þu heyecaný özledimmi,özlemedimmi karar veremedim.!
Gene döndük baþa
Ömrümüzü yedi bu iþ.
Þu heyecaný özledimmi,özlemedimmi karar veremedim.!
Gene döndük baþa
Ömrümüzü yedi bu iþ.
Ýlk hafta Sivas son hafta Fener yavaþ yavaþ böyle bir gelenek oluþuyor.(2 sezon önceydi sanýyorum Sivas'la ilk maç oynamýþtýk yine)
Her neyse bizim takým için fikstür avantajý diye birþey olmadýðýný geçen sene Denizli ve Konya ile gördük.
Her maçýmýza final,her maçýmýza 3 puan parolasý ile baþlayýp klasik Trabzonspor mücadelesini göstermeliyiz.
Hayýrlý ve baþarýlý bir sezon geçirmek temennisiyle...
Beklemeyi bilen amacýna ulaþýr. JOSEPH DE VILLELE.
hayýrlýsý olsun. avantaj yada dezavantaj demek çok erken.
öldüðümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doðmadýk öldüðümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNÝ -TS KARADENÝZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlasý !
Gineli futbolcu bu kez Sivas'ý ellerinden kaçýrmayacaklarýný söyledi. Gineli futbolcu Sivasspor'u bu sezon maðlup edeceklerini ifade ederek” Bu sefer soðuk yok Ýbo bu maçta coþacak. Sivas'da 2 sezon önce buz gibi havada maðlup olduk.Geçtiðimiz sezon ise yine Sivas'ta oynanan maçta farklý maðlup olmuþtuk. Geçen yýl onlar elimizden kurtuldular ,ama bu sezon kurtulamayacaklar..
FENER'E DE AF YOK
Ýbrahim'a Yattara geçtiðimiz sezon Avni Aker'de oynanan Fenerbahçe maçýnda da sakatlýðý nedeniyle yer alamadýðýný sözlerine ekleyerek” Sakatlýðým bu önemli maçta oynamamam engeldi. Fenerbahçe'ye Avni Aker'de maðlup olarak þampiyonlar liginde mücadele etme hakaný kaybettik. Ýki maç ta içimde bir uhde olarak kalmýþtý. Bu sezon oynanacak olan Sivasspor ve Fenerbahçe maçý benim maçým olacak
FATIH TEKKE
Hayýrlý olsun....
Sivas ile baþlamak güzel olmuþ...
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Aman allahým bu nedir ? nasýl ayarlamadýr? çok iyi yere deðinmiþsin. Her þey ayarlý bence ve bu tablo gösteriyorki bu sene Feneri þampiyon yapacaklar. adamlar 21. haftadan sonra deplasman gitmeyecekler var mý böyle bi þey ya? daha önce kimseye denk gelmiþ mi? çok manidar hareketler bunlar çok !!!! sessiz kalmayalým. daha lig baþlamadan herþey bitirilmiþ bile
vay be aziz çalýþmalara þimdiden baþlamýþ. 2.yarý 10 maçlarý istanbulda 3 maçlarý ankarada. ayýp ayýp bu kadarda belli edilmez!
Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
yuh ya ayýptýr bu bole olmaz bu ne ya ýkýncý yarý adamlar deplasmana gýtmýyo
FB nin ligin son 12 maçýndaki fikstürünü, tesadüfle açýklayaný eþek sudan gelene kadar döverim...bu kadarda kör göze parmak sokulmaz ki, bu iþte parmaðý olanlarýn vicdan diye bir kavramdan haberleri var mý acaba?
Bu sezon da geçen seneki gibi ilk devre 16 maç ikinci devre 18 maç olacak þekilde mi oynanacak?
I am titanium
Sivasý deplasmanda yenebiliriz.
![]()
Allah nasip ederse bu sene bizim senemiz olucak fikstüre gelince hayýrlý olur bizim için inþ![]()
SÜRMENELÝ MEHMET...
kasýmpaþa-ibb gibi takýmlar sayesinde istanbul takýmlarý deplasman yaþamýyor. bursa bile marmara bölgesi takýmý. eskiþehir-ankara-manisa da istanbula yakýn sayýlabilecek þehirler. iþ zor ama yapacak biþey yok...
olasýlýksýz'ýn yazarý Adam Fawer bile 3sezon üstüste fenerle oynama olasýlýðýný hesap edemezdi!
Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
Yanlýþ hatýrlmýyorsam bundan 2 sene önce sivasla baþlayýp fenerbahçeylen bitirmiþtilk dimi dogrumu acaba ??
SÜRMENELÝ MEHMET...
sivasý yenersek muhteþem olur bence kaçýrýlmayacak fýrsat ilk maçýn sivasla olmasý.
fikstürün çok da önemli olmamasý gerektiðini düþünüyorum takýmýmýza güvenelim,bu sene geçen seneden çok daha güzel olur umarým.hasret bitsin,kupa trabzona gelsin!![]()
temiz namuslu serefli hakem hatasi olmayan bir lig olsun dileriz diyor tff mhk vs vs ama en büyük serefsizligi hileyi yine onlar yapiyor.
herseyi ayarlamislar bastan sona kadar
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)