Zor vede avantajsýz fikstür iyidir.
Dinç tutar.
Saðlam tutar.
Zinde kýlar.
Saðlýklý eyler.
Ben fikstürün zorunu severim.
Birde hayýrlýsýný
Son olarakta;
Fiküstür denenini![]()
Fener'in fikstürüne bak. Bu kadar iyi ayarlanabilir bir fikstür ancak. Geçmiþ olsun bu yýl þampiyon fener. Bir Allah'ýn kulu da sesini çýkarmayacaktýr eminim. Þimdi baþlarlar yine neden Trabzonspor ile hep son hafta oynuyoruz diye.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
bence bu 17 ve 34 uncu hafta da fenerle oynamamýzda býr být yemý var 2 senedýr son maçý deplsamanda febe ýle oynadýk ve febelýler bundan cok sýkayetcý oldu ama ben cok mutluyum evýmden sampýyonluk kutlmasýna gýtmem yuryyerk 1 dk almaz heralde![]()
Hastikoz
gene gorundu sývsaýsn yollarý desne
''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamýyor'' Þenol Güneþ
eski nick:Emres61
belediye maçý da iyi olmuþ...beklemdeyiz artýk... yine baþlýyor lig he... her sene yýkýlan umutlara raðmen yine 'bu sefer' diye yola çýkýyoruz...hayýrlýsý olsun![]()
Mustafa abimiz huzur içinde yatýyordur. Bu iþi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu iþi aklayanlar bu iþte sessiz kalanlar acaba onlarýn yatacak yeri var mýdýr?
Trabzonspor 'eski' kaptaný
5.Hafta
BÜYÜKÞEHÝR BLD.SPOR - TRABZONSPOR A.Þ.
13.09.2009 Allahýn izniyle bir aksilik olmasa Olimpiyattayýz bu tarihte
BORDO MAVÝ Asil rengiyle, KaraDeniz Fýrtýnasý,Gerçek Efsane Baþkaldýrýþýn Destaný,Ýhtilal =TRABZONSPOR
22.hafta Fb-Bursa - istanbul
23.hafta ÝBB-Fb - istanbul
24.hafta Fb-Antalya - istanbul
25.hafta GB-Fb - Ankara
26.hafta Fb-G.antep - Ýstanbul
27.hafta Gs-Fb - Ýstanbul
28.hafta Fb-Kayseri - Ýstanbul
29.hafta Ank-Fb - Ankara
30.hafta Fb-Bjk - Ýstanbul
31.hafta K.paþa-fb - Ýstanbul
32.hafta fb-eskþhr - Ýstanbui
33.hafta A.gücü-fb - Ankara
34.hafta fb-trabzon - Ýstanbul
bu nedýr ya son 12 hafta adam sampýyonluk yarýsýnýn garantýsý yapmýs kendýný yuhh ohhaa ya
Hastikoz
Aslýnda tam olarak 1/4913 de deðil..Birazcýk daha az...
Konuyu daðýttýðým için kusura bakmayýn,dayanamýyorum..Adam Fawer ise bi iþine gitsin abi,olasýlýk kim Fawer kim (ciddiyim)![]()
Yelkenimizdeki rüzgarý çaldýlar, yýlmadýk...
þampiyonnn
yýkarýz tüm saLtanatLarý bi isyana bakar !!!...::: beþikdüzü tayfa :::...
bir çok yeni oyuncu almýþ sývasla ligin baþýnda oynamak bence avantajlý takýmlarý tam oturmadan karþýlacaðýz. son maçý derbi maçý oynamak avantajlý deðil ama geçen seneki gibi son maçý trabzonda oynamaktan kadýkoyde oynamak daha avantajlý dýye düþünüyorum futbolcular o baskýyý trabzonda kaldýramaz ama deplasmanda daha rahat oynayabilirler ankaragücünü takip etmekte avantajlý
Hayýrlý olsun. Aziz çalýþmalara baþlamýþ ayrýca. Bu kadar da belli edilmez..
Bir Gün Mutlaka!!
Trabzon...
Beklemeyi bilen amacýna ulaþýr. JOSEPH DE VILLELE.
Denizlispor çok þanssýz.
Ýlk 3 hafta Fb-Gs-Svs'la oynayacaklar.
![]()
Sezonu en iyi þekilde bitirip Þampiyon olucaz Ýnþallah.
Inþallah bu yýl Kasýmpaþa, belediye gibi takýmlar düþer. Aðrýspor, Iðdýrspor gibi takýmlar gelsin lige de deplasmana gitsin Istanbul takýmlarý ne bu yahu.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Allah'ýn bize sunduðu 3. þans bu..bu sefer olsun febeyi yenip þampiyonluk turu atalýmhemde kadýköyde
ayrýca ilk hafta sivastayýz
![]()
Belki Çoðu Þey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Þey Beni Yolumdan Edemedi.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)