Selam Dostlar,
Önümüzdeki sene, adim gibi eminim ki bu sene içinde yasadigimiz rezillikler gene tekrarlanacak. Ama simdi önümüzdeki sene için daha 1 ay kadar bir süremiz var. Bu arada karsilikli beyin firtinasi yaparak, bu defa haksizliga ugramadan, gücümüzü basinin ve ilgili kurumlarin ensesinde hissettirmeliyiz.
Burada lafi fazla uzatmayacagim. Benim birkaç önerim ile baslayalim...
1-Defalarca gönderdigimiz protesto e-mail'leriyerine bu sefer klübümüze bir yigin halinde mesaj göndererek, TRT'yeadaletsizliklerini düzeltene kadar, ne futbolcularimizin, neteknik heyetimizin ne de yönetimimizin demeç ve röportaj vermemesini saglayalim. Bunun tek haber kaynagi olarak TRT'yi kullanan taraftarlarimiz için zor olabilecegini biliyorum; fakat biraz fedakarlik gerekiyor. bordomavi.net sitemizi hepimiz muhabir gibi çalisarak, Trabzonspor için haber kaynagi haline getirebiliriz.
Not: Bununla ilgili protesto poster önerim asagidadir.
2- Atatürk'ün, bu sitede defalarca yazmaktan yorulmadigim su sözlerini klüp posterimizle beraber bastirabiliriz, ya da klüple bu konu ile ilgili görüsebiliriz, ne yapabiliriz diye..
3- Cem Papila'yi bizler unutmayacagiz ancak onlarin bize unutturmaya çalisacaklari açik. Önümüzdeki sene "emegin baskentinden gelen bu yaratiga" gene maç verecekler. Ne maçi olursa olsun (yani Trabzonspor maçi olmasi sart degil) ortaligi ayaga kaldiralim. Böylece unutmadigimiz gösterelim ve Türkiye'ye de bu sene neler oldugunu ve gücümüzü hatirlatalim.
4- Bu belki de bizi asan bir konu ama bence önümüzdeki sezon hazirliklari sirasinda Trabzonspor'umuzun Istanbul'da bir hazirlik maçi yapmasi için çesitli girisimlerde bulunalim. Böylece sezon baslamadan bir gövde gösterisi yapma sansimiz da olabilir. Hem de bu sefer klübümüz bu organizasyondan maddi gelir saglayabilir.
5- TRT'nin protestomuza ilk dalasmasi sonrasi (ki hemen tepki vereceklerini tahmin ediyorum) es zamanli olarak bu sefer TRT'nin Trabzon, Ankara ve Istanbul'daki merkezlerine protesto düzenleyelim.
Simdilik aklima gelenler bunlar.
Hadi arkadaslar biraz kafa patlatalim. Önümüzde plan yapmak için koca 1 ay var...
Edited by: simal yildizi