Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
2 kişi boştayken topu vermedin kendin gittin.Eğer o golü atamasaydın başına neler gelecekti tahmin edebiliyor musun deyip gerçekçi yaklaşıyorum.
Bir de "aferun!"![]()
Golünden sonra kupayı alacağımızdan emin oldum
Pas verseydin nolacaktı ki yanındaki buraktı; bomboş kaleye gol atamayıp volkanı bile şaşırtan buraka pas versen bile gol olmayacağı da garantiydi.
Biraz istikrarlı olsa sol kanadın değişmez ismi olur.
oda hırsıyla oynayan oyunculardan. ama şu eleştirim var kendisine. topla cok oynuyor, topuk pasından vazgecmesi lazım. gol attıgı pozisyonda ayagında cok oynadı topla pas vermesi dha iyi olurdu. atamasaydı şimdi onada saydıracaklardı. adam eksiltip attı, şansına ve yeteneğine güvendi. önceliği pas olmalı bundan sonra. bu macı senol hoca butun oyunculara izletmeli hatalarını göstermeli
Geçen maçlarda sağ bek eksikliğinde o bölge oynadın. Bu maçta da orta sahada kesici ve top dagıtıcı rolündeydin. Şenol hoca senin meziyetlerini en efektif şekilde kullanmak için çabalıyor, inşallah sende bunun farkındasındır.
Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Şenol Güneş, Engin'i fazlasıyla tedavi etmişe benziyor. Bana hep itici gelen adam bu maçla birlikte bir farklı gelmeye başladı...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
maç kaybedilince ana bacı düz gidilen,kazanılınca göklere çıkarılan talihsiz trabzonspor futbolcusu olarak tarihe geçecektir.
kendi yeteneklerinin öne çıkması ve daha iyi sahip çıkılınması bakımından başka bir kulübe transferi daha hayırlı olacaktır.
eğer bu adamın adı ''engin baytarov'' olsaydı ve pasaportuda ab pasaportu olsaydı şu an arsenale transferi konuşuluyor olurdu...
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Geldiğinden beri gurur duyduğum bir diğer isim de Engin. Çok çok önemli bir oyuncu. Trabzonspor taraftarı Engin gönderilsin diyebilme lüksüne sahip değildir! Takımda her zaman bulunmalıdır. Sahada veya kenarda!
Engini bu maçta çok beğendim bize geldiğinden beri bana göre en güzel maçını oynadı
goldeki becerin, caldigin toplar hepsi cok iyiydi. ikinci yari golu yedikten sonra insiyatifi ele alan oyunculardan biriydin. ama pas hatalarini azaltman gerekiyor, siir gibi pas yaparken genelde toplarin senden kaybedildigi gercegine de dikkat etmelisin..
Seninle bir ömür Şenol hocam...
Maşallah-Maşallah
Delioğlan çok çok iyiydin,forma sana da çok yakışıyor,bırak arızalı işleri (saha içindeki rakip ve hakem le olan aşırı agresiflik başka bişi yok) hep dünkü gibi ol ardından kahramanımızsın zaten.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Senin için tüm olumsuz düşüncelerimi resetledim. Şimdi sıfırdan başlıyorum.
Büyüksün Engin![]()
-1461 TRABZON-
Seni sevmiyordum ! Istemiyordum ! Cenin kapatmadigin sürecede sevmiyecegim !
Ama dünki gibi oyna her mac'ta, sen bagrima basayim![]()
Senol Hoca Engin tedavi etmis, daha iyi olacak insa.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Bazı maçlarda kızdırsanda genelde beğeniyordum. Dün attığın golden sonra sana olan inancım daha da arttı.
Teşekkürler...
Hakemle değilde topla oynadığın zaman tadına doyum olmuyor engin teşekkürler..
SÜRMENELİİİ...
https://twitter.com/karabekir61
çok iyi değildi...
pas trafiğini genelde aksatan futbolcuydu..
gol harikaydı..
futbola konsantre olursa çok daha iyi olacak
aksi taktirde yapılacak 2-3 iyi transferle gelecek sezon takımda yer bulamaz..
Engin'in bakışlar haşin.. " ya benim olacaksın yada kara toprağın "![]()
Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...
aferim engin... bir tanesin.. cagla sikel tostunu yesin![]()
Şenol hocanın tedavisine cevap verdi.![]()
I am titanium
Teşekkürler Engin..yaşattığın mutluluk tarif edilemez..
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Lugano markete Türkiye kupası almaya gitmiş acaba almışmıdır Enginhırsın ve azmin için teşekkürler...
Ağasarlı_61
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)