Hırsı müthişti.Beğendim Engin'i.
Hırsı müthişti.Beğendim Engin'i.
Més Que Un Club
Sana İnanmak gerçekten çok güç . Bu takımın renklerine gönül vermiş o kadar çok tarftar var ki sen onları hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyorsun UNUTMA sakın bu takım senden önce şampiyonluklar yaşamıştır . HER yeni sezona başlarken şampiyonluk hedefi ile başlamıştır. Ve bu ligde şu anda da şampiyonluğa oynamaktadır. Bu külüpten birçok trabzonlu futbolcu gelmiş geçmiştir. son dönemlerde maleseff ki maleseef altyapıdan futbolcu çıkaramayan kulubümüz dışarıdan gelen trabzonlu futbolcularla bu şehrin insanını heyecanlandırmaya çalışıyor . ŞİMDİ sen hocana küfredeceksin ,takım arkadaşına küfredeceksin, her zaman elin havada saha içinde hakeme rakibine sürekli konuşacaksın, kızdığın zaman hocana beni dışarı al diyeceksin. sen ŞAŞIRMIŞSIN galiba yada hala daha nerede ollduğunun farkında falan değilsin, şu formaya hasret o kadar trabzonlu genç varki , sen bu elindeki şansı ,türk futbolunda ısrarla yeni bir emre olmak için son sürat kullanmaya çalışıyorsun BU TAKIM ŞAMPİYON OLUR YADA OLMAZ yanlız geçen sene bursasporun şampiyonluğunda çok büyük pay sahibi olan volkan şenin bu sene hocasından izinsiz amerikaya gittiği için kadro dışı bırakalmısı akıbetinde hala daha şampiyonluktaki en ciddi rakiplerimizden biri olmasına rağmen yedek kulubesinde oturmayı öğrenmesi ve sezon sonunda satılacakların başında yer alması işte bu cesareti gösterebilen ertuğrul sağlam davranışının azda olsa artık şenol güneşede sirayet etmesi gerektiğini düşünüyorum.
Engin herşeyi geçtim de ''Beni çıkarın'' ne demek şunu bana izah etsene?? Sakatlandığın!! pozisyon için geçmiş olsun...Süper oynadın ta ki herşeyi gölgeleyene kadar...
Allahin sana lutfettigi yetenegi sergileyecek Olgunlugun yok maalesef...
Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
İlk yarı futboluyla mest etti beni, takımın beyni gibiydi. O talihsizlikten sonra oyundan düşmesi ise maalesef onun gerçeği.
Engin büyük futbolcu ama futbol zekası kadar duygusal zekası olsaydı şimdi Real-Barca'da oynar klişesinin cuk oturacağı bir adam.
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Burak ile aralarındaki diyaloğu bilemeyiz kim haklı kim haksız ancak ne olursa olsun Burak sana küfür de etse oyundan çıkmak istemek hoş değil.
İlk yarıda güzeldi gerçekten beğendim pozisyon hazırladı baya.
Kadir Has Üniversitesi
İlk yarıda kesinlikle en iyiydi..
Bu şımarıklıklarına şampiyon olana kadar sabredecek Şenol Hoca. Sene sonunda brezilyalılardan önce gönderileceksin. Hoşçakal engin bu takımı hep sabote ettin.
- Engin git olum bu takımdan , valla sanamı kalmış takımı kurtarmak .
- Efendi takılsan yıllarca kalırdın özevlat kontenjanından , mis gibi paranıda alırdın.
- En yakın zamanda bu takımdan gidersin inşallah , çok istiyorum gitmeni yemin ediyorum...
Agresifliği en aza indi artık fazla itiraz etmiyor Burak'a bile birşey söylemedi ordaiyi mücadele etti hırslıydı tebrikler.
KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Aynı pozisyon Galatasaray maçında olmuştu.Sağda Yattara solda Umut vardı ve topu orda da sol taraftaki arkadaşına vermişti.Yattara'nın önü bomboştu ve golü atma şansı daha fazlaydı.![]()
Més Que Un Club
Sabote etmek icin, bunu bilerek yapmasi gerekiyor, Enginin sorunu daha cok, bazen ne yaptigini bilmemesi bence...
Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Burak'in basligina yazdim, burayada yaziyorum:
Arkadaslar, Engin'in dogru veya yanlis pas atmis olmasi konu degil, saha icinde tartismalar her zaman olabilir. Engin'in tartisma sonrasi hocasina dönüp, "beni cikar" diye isaret yapmasi asil rezillik. Ilk yari'nin son bes dakikasi herkes Engin'e yogunlasti, böyle birsey var mi ya? Kimin formasini giydiginin hic ama hic farkinda degil. Mahalle maci mi oynuyorsun, cocuk gibi küsüp gitmek istiyorsun sen?
"Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."
Engin farkında mı bilmiyorum ama şampiyonluğa koşuyoruz.Ve böylesine önemli bir maçta takımında en iyi oynayan fotbolcularından biriyken küsüp çıkmak istemesi affedilir gibi değil.Bu maçta puan kaybetseydik ne olacaktı ? Bir an önce kendine gelmeli artık.
Sana güvenen bu kadar insanı yüz üstü bırakmak yakışmaz sana Engin.
Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş
Ben de aynı şeyleri düşünüyorum.
Maçın ilk yarısında takımın en iyisisin. Takım arkadaşın sana bağırdı diye, hocana beni çıkar diye işaret yapıyorsun. Yakışıyor mu profesyonel futbolcuya?
Bordox kullanıcı adlı arkadaşımızın güzel bir imzası vardı: "Amatör ruh, profesyonel düşünce". Engin'de ruh da düşünce de amatör.
Son olarak Engin'in benim gözümdeki kredisi bitmiştir...
Maç esnasında da dedim yine tekrarlayım .
Soyunma odasında yapın şunu . Beni çıkarın ne demek . Neyse olur diyelim .
- Niye kadro dışı bırakmıyorlar bu Engin'i hala ya , yönetim ve Şenol Haoca'yı kınıyorum bu psikopat adamı hala takımda tuttukları için...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)