muhtesem yawwww
A Milli Takim kadrosu açiklandi
(A) Milli Futbol Takimi'nin 18. Dünya Kupasi Finalleri için Yunanistan ve Kazakistan ile yapacagi maçlarin aday kadrolari açiklandi. Iste Ersun Yanal'in 24 kisilik listesi;
27 Mayis 200513:20
(A) Milli Futbol Takimi Teknik Direktörü Ersun Yanal 24 kisilik aday kadroya Hakan Sükür'ü yine dahil etmezken, Trabzonsporlu Erdinç Yavuz ile Denizlisporlu Güven Varol, ilk kez kadroya çagrildi.
Aday kadroda Fenerbahçe'den 6, Trabzonspor'dan 5, Galatasaray'dan 4, Besiktas'tan ise 3 futbolcu yer aldi.
ADAY KADRO
Yunanistan ve Kazakistan ile yapilacak maçlar için belirlenen (A) Milli Takim aday kadrosuna su isimler çagrildi: Rüstü Reçber, Ümit Özat, Tuncay Sanli, Volkan Demirel, Serhat Akin, Serkan Balci (Fenerbahçe), Fatih Tekke, Gökdeniz Karadeniz,
Tolga Seyhan, Hüseyin Cimsir, Erdinç Yavuz (Trabzonspor), Bülent Korkmaz, Necati Ates, Cihan Haspolatli, Ayhan Akman (Galatasaray), Okan Buruk, Ibrahim Toraman, Koray Avci (Besiktas), Ömer Çatkiç (Gençlerbirligi), Güven Varol (Denizlispor), Emre Belözoglu (FC Inter), Yildiray Bastürk (Hertha BSC Berlin), Hamit Altintop (FC
Schalke 04), Halil Altintop (Kaiserslautern).
Iste Milli takim simdi güç kazanma yolunda bir adim atti. Ne o ya ümit sekan deniz falan toptan bi-haber kisler milli takimda.
Tamam artik Defans bize emanet. Erdinc icin cok sevindim.
Erdinç bugüne kadar milli takimda olmayisini amatörlügüne borçludur.Hali sahada maç yapip sakatlanirsan ve bu yüzden en ufak darbede sakatligin kendini yenilerse hakettigin yeri bu kadar geç bulursun.Erdinç o formayi çoktan hakediyordun.Ama bu kadar geç giymesinin sebebi tamamen kendisidir...
sana katiliyorum cidden bu kadar amatörce davranislarinin faturasini bugüne kadar çekti erdinç...
in$allah ba$arili olur
allah yardim etsin
isalahilk11 debasalr ama zor hemen ilk macindabirde böyle bir macda
bence ilk 11 de baslar çunkü koycak baska kimse yok insallah basarili olur [img]smileys/smiley32.gif[/img]
abi kesinlikle ilk 11 de baslamali adam mi var baska erdinç-tolga olmali defansimiz.
oynmasi lazim azinda ama yabrmi o basak bir sey amma yabcakgalibacünkü cokdanberi cagriyor sakatdi hem tormani koyuyor onun yerine fazla bir sey yababmiyor isalahkoyar birde 5yetmez bizden daha fazla
Bu isten en çok Erdinç kazanacak. Bundan sonra kendisinden çok daha iyi performans görecegiz arkadaslar. Kendine olan güvene bir kat daha artmis oldu
mr.fa Nickli Üyeden Alıntı
tamamen katiliyorum.. bana göre servetten denizden 5 kat daha iyi futbolcu hembizim için hem erdinç için çok iyi olacagi kanisindayim.
yanliz kalede Rüstü var yunanistan maçinda allah yardimcimiz olsunEdited by: Akin-61
amin abi!
çok güzel iste bu.
cok svindim simdi serhst ve serksnin hala milli takimda ne isivar anlamiyorum servetden kurtuluyoruz artik tolganin yaninda 11 baslar umuyorum daha once tam cagrilacagi zaman kolu kirilmisti tekrar sahaya dondu yine sakatlandi coktan hak etmisti milli formayi
valla çok sevindim. bende haberi forumlara yazmak için geldim ama topic açilmis çoktan.
çok iyi oldu erdinçin gelmesi. göbekte artik tolga ile erdinç olmali . bu maçta insallah ilk onbir çikar ve kendini gösterir. böylece yerini garantiye alir.
ben birsey daha söylemek istiyorum. bence bu sene sol back te en iyi performansi celalettin gösteriyo. keske almanya pasaportu olmasada bizim milli takimda oynasa . valla milli takimda banko oynardi bu sene!!
Erdinç bunu çoktan haketti.Servet veya Deniz in yerine oynatir artik.Bu arada Ümüt Milli ye de en çok futbolcu bizden gitti(3 kisi)
çok iyi oldu çok sevindim çoktan haketmisti zaten ama o sakatliklar yüzünden seçilememisti milli takima
yaw oflu kardes senin simgeni nasil kullanabilirim?
alakasi yok ama ...