işte yönetim dediğin böyle olur.biz teşekkür ederiz yönetim,her zaman,her yerde...
işte yönetim dediğin böyle olur.biz teşekkür ederiz yönetim,her zaman,her yerde...
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Bu hafta olimpiyatta ayrıca yeri gelmişken söyleyeyim TS CLUB ler de eksiklik vardı. Para ödemek için yarım saatten fazla bekledim.Çoğu kişi beklemekten sıkıldı ve gitti almadı. Bayrağımı aldım formamı aldım,atkımı aldım. flamamı aldım. Daha ne yapalım. Ama mesela gelipte XXXL gibi büyük beden arayanlar alamadılar ve baya kişi gördüm. çeşit yoktu. Forma sayısı çok azdı. deneme bölümleri yoktu.Sanki pazarda malzeme satılıyordu. Bayanlara özel ürünler yoktu. o maçta öyle bir maçta TS CLUB TIRININ OLMASINI ÇOK ARZULARDIM. İnsanlar almaya çalışıyor ama almak için malzeme bulamıyordu. Para ödeyeceksin fiş kesmeye çalışıyor görevli. Tamam fiş kes kesmesinede ya böyle olmazki. el ile fiş kesmeye çalışıyorlar. getir yazar kasanı kes orda fişini al parayı ver malzememizi.
Bu tam bir rezaletti. Maçta olan arkadaşlarım bana hak verecektir. Bu organizasyonları daha yapamadığımızın belgesidir buda. Ben yermek için değil önlem alınması için ve satış yapıp takıma en çok destek toplanacak yerden bahsediyorum. 500 milyar lira toplanmış maçta trabzonumuza helal hoş olsun ama formadan da bir o kadar kazanılabilirdi. hadi yarısı kadar olsun. hadi 3 te biri olsun.
Takımımızın 41 nci yıl kaset ve cd leri satılıyordu. Dışarda satılıyordu. İçerde neden yoktu.stand dışarda kalıyordu. içeri giren bir daha dışarı çıkamıyor da. Alamayan çok oldu öyle. Ve piyango satan kızlarımızda malasef gerekli satışları gerçekleştirdiklerine ben şahit olamadım inşallah satmışlardır. Dışarda lisanssız ürün satanlara ne demeli. içerde lisanslı ürün var kapılar geç açıldığından insanların çoğu dışardan aldı ürünleri. bayrak forma alanlar atkı şapka alanlar. Bunları gördük. İŞTE EKSİKLİK BURADA. MAÇA GELEN TÜM ARKADAŞLARIMDA BUNUN FARKINDADIRLAR.
MAÇI 1-0 KAZANDIK. MAÇTAN 500 MİLYAR GELİR KAZANDIK. AMA TS CLUBLARDAN SINIFTA KALDIK.
BAŞKANIM SAYGILARIMLA.
Konu serkanisp tarafından (20.08.2008 Saat 11:24 ) değiştirilmiştir.
EN BÜYÜK SEVDAMIZ TEK VATAN VE TRABZONDUR.
VATANIMIZ İÇİN ŞEHİT OLUR TRABZONUMUZ İÇİN ÖLÜRÜZ.
ZAMAN MİLLİ DURUŞ ZAMANIDIR.
SURMENELİPİRANALAR
MİLLİDURUŞ
Bir düzeltme yapalım. TS Store değil TS Club. Sadri Baba TS Club'ların artırılacağının müjdesini verdi.
hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
TS club'la ilgili mevcut başlıklarımız var. Mesajları, bu tür konuları dile getirdiğimiz başlığa taşıyorum.
Fanatik Pacci
Yarın resmi site değişecek gibi geliyo bana![]()
Bir Gün Mutlaka!!
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Kızları gördüm ama kaset yada cd satarlerken değil piyango satarlarken gördüm.O gun sanırım sizde stadtaydınız.Peki dışarda satılan ve taraftarlarımızın aldığı lisansız ürünler için diyecek birşeyiniz yokmu ? Album önemlide değil ama belkide daha iyi tanıtılabilirdi. Stadın içinde satılırken görmedim.Eğer ki o ilk aramadan sonraki yere söylüyorsanız stadın içinde diye bilmiyorum. Çok eksiklikler vardı. club yöneticileri organizasyonu gerçekleştirememişlerdi. Ben öyle gördüm. Müşterilere taraftara malzeme yetiştirememeleri lazımken maç sonunda geri ne kadar forma gittiğini gördünüzmü ben gördüm.Eksiklik burada idi.
SURMENELİPİRANALAR
MİLLİDURUŞ
abi yeter yaaa su sıteyı sadelıkten kurtarsınlar nasılsa hersey degısmıyomu degısımdeyız degısın su sıteyı
evet albümlerin reklamı iyidi girer girmez gördüm ve aldım sonra başka satış elemanı geldi sordu var dedim ben
stadın içinde de kızlar satıyordu abi nasıl görmezsin![]()
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Tüh kaçırmışım siteyide yapmayacaklarsa bana versinler ben yaparım güncellerim satışta yaparımwww.trabzonspor.com.tr
SURMENELİPİRANALAR
MİLLİDURUŞ
Resmi sitede bilmem kimin emicesinun, dayısının, kaynanasının vefat haberlerini duymak okumak is-te-mi-yo-rum.
Şu işten bi yakayı sıyıramadık gitti arkadaş.
Ayrıca son zamanlarda hazırlanan banner ve haber grafiklerinde bir pembe renk ağırlığı dikkatimi çekiyor. Umarım yeni hazırlanan web sitesinde şimdiki kahverenginin ardından pembe gazabına uğramayız.
Konu tigin tarafından (22.08.2008 Saat 17:47 ) değiştirilmiştir.
"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
yahu formalar ne zaman gelecek trabzona?bilen var mı? ya da daha soğrusu forma çeşitleri ne zaman gelecek
![]()
Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
site yi degıstırın artık yaaa
sitede stadyum butonunda resimler değişmiş fakat çok amele resimler konulmuş daha güzel resimler çekilebilir birde hala stadın kapasitesi 19,949 yazıyo bunlarda en kısa zamanda değişir inşallah
sıte degıssın yaaa hıç guzel degıl
valla lig başladı hala com.tr de formalar yayınlanmadı. Ben bir trabzonspor taraftarı olarak sinir oluyorum açıkcası. Çok zor iş bir iş değil. index'e futbolcuların formalı fotoğrafını koymak gibi basit bir işi yapıp yatılmamalı.
Trabzonspor'un bilişim görevlisi kimse hiç birşeyden anladığı yok. Ya da adama para mı vermiyorlar ne dersiniz Trabzonspor'un bir web sitesi için En baba site için taş çatlasın 10.000 YTL si yokmu ALLAH Aşkına.
ŞANLI TRABZON
Formaları yayınlamak kolay ama elde forma yok ki.
xl beden var sadece.
S ve M hatta ara ara L beden bulunamıyor.
Tanıdığım kişiler M yok bari L alalım diyor o kadar olmuş yani.
Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Doğru olabilir , taraftarr olarakta tez canlılık yapıyoruz belki neden böyle değil diyoruz neden neden neden diyoruz sadece ama Bu takım da Trabzon spor abi bu eksiklikler yakışmıyor bize.
Kolay değil yönetmek , herşeyi kusursuz hale getirmek ancak taraftarda sabır taşına döndü gözünü açtı açalı şampiyonluk görmemiş bende dahil bir sürü adam var , biz bu takıma gönülden bağlı olmasaydık zaten bazıları gibi ya fenerli ya gs li olurduk.
Herşeyin güzel olmasını görmek istiyoruz sadece , çok güzel birşey Trabzon Forması kalmadı taraftarın yoğun ilgisi var denebilmesi , bunun yanında da sistemin sağlam yürümesi lazım. Daha büyük şehirlerin tamamına bile dağıtım yapılmadı. Geçen haftaya kadar bursada Trabzon forması yoktu , hala olup olmadığını bilmiyorum.
İnşallah herşey daha güzel olur .
ŞANLI TRABZON
forma bulma konusunda sıkıntısı olan haznedar tsclub ile görüşsün özellikle önceki sezon puma ürünlerinden forma eşofman vs elinde baya vardı 10 gün öncesine kadar
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Resmi sitemizin yeni hali
http://www.trabzonspor.org.tr/new/demo/?Ana%20Sayfa
Mükemmel ötesi birsey olmus hayran kaldim..
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Mükemmel olmuş ne zaman tam olarak yayına geçecek acaba?
ooo çok güsel olmuş abi alıştık kaliteye yaw?
helal![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)