cem papila haysiyetsizinin fenerasyonu sampiyon yapan düdüklerinden sonra patlayan ve trabzondaki "bir sehrin ayaklanisi" ile zirveye çikan tepkilerimizin devami için olimpiyat randevusu omuzlarimiza agir bir sorumluluk yüklüyor.
ben özel islerimden dolayi organize taraftar hareketlerine uzak kaliyorum, elestirileri kabul ederek görüslerimi, kendimce , siraliyorum
1- istanbul maçi , 3 puan ve sampiyonlar ligi maçi olmaktan çok daha "derin" anlamlar tasimaktadir. maç boyu, özellikle 2012 ve fenerasyon vurgusu yaparak sürekli tezahürat içinde olmaliyiz
2- trt'nin, serefsizce, yani kendine yakisan bir sekilde bu maçi naklen veriyor olmasi hiçbirimizi maça gitmekten alikoymamali; aksine benim gibi yasli ve gitmeme egilimindeki arkadaslarimizi da stada yöneltmelidir. trt de tipki fenerasyon gibi kukladir, bizden korkuyorlar ve tepkileri asagi çekmek için naklen yayin hilesine basvuruyorlar. kendilerine yakisan da budur. tüm sezon boyu tek bir istanbul sülügünün maçini naklen vere-e-meyen zavalli ve haysiyetsizler birligi; trt, korktugunuz basiniza gelecek, ne yapsaniz bos. bizi tanimadiginiz nasil da belli..
3- ilgili arkadaslar, 2012 ve fenerasyon vurgusu yapan pankartlar hazirlamalilar. bu konuda bir katki gerekiyorsa payimiza düseni yapariz.
4- bir pankart ta, sampiyon liverpool için açilabilir. hepimiz biliriz ki, biz trabzonsporlular için liverpool "baska" bir takimdir.
5- pankart önerilerim:
"haysiyetin gücü parayi yenecek!"
"vicdan ve cesaretin demir yumrugu basinizi ezecek"
"haysiyetsiz kuklalar satilik kalemler bizden korksun!"
"uyan anadolum!"
"kahrolsun makyavelizm yasasin romantizm"
simdilik...